SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Gönüllerin Şampiyonu Selvispor

01.02.2015 - 10:56, Güncelleme: 01.02.2015 - 10:56
 

Gönüllerin Şampiyonu Selvispor

Zeytinburnu'muzun Süper Amatör Lig temsilcilerinden Selvispor deplasmanda Çekmeköy karşısında 2-3 galip ayrılmasına rağmen, Kartal Bulvar takımının Alibeyköy karşısındaki galibiyeti ile adeta yıkıldı. Bu sonuç Selvi Sporu BAL elemelerinden etti.

Uzun bir süre Grubun liderliğini sürdüren ardından kendisnden sonraki takıma Beş puan fark atan son iki hafta öncede gurubu şampiyon olarak bitiren Kartal Bulvarı Merkezefendi’de adeta sahaya gömerek 5-0 gibi net bir skorla yenen temsilcimiz Selvi Spor Hakemlerinin ve bazı takımların çirkeflikleri yüzünden adeta BAL’dan döndü. Hiç bir çirkefliğin içinde olmayan sadece çıkıp adam gibi sahada futbolunu oynayan Selvi Spor ne yazık ki skolrların değil çirkefliklerin kurbanı oldu. Kadırga Spor’un bir hafta önce Merkezefendi’de futboldan başkan her çirkefliği sergilediği sahadan beraberlikle ayrılan Selvi Spor bu kez de grup lideri Alibeyköy Sprun Bulvara kaybetmesiyle BAL elemelerinden oldu. Ne diyelim Başkan Yahya Dediş’i futbolcuları, teknik heyeti Süper Amatöre adam gibi futbolun nasıl oynandığını öğrettkileri için tebrik ediyoruz. Gönüllerin Şampiyonu Selviye bundan sonraki sezonlarda başarılar diliyoruz. Son Müsabaka soğuk bir havada ve az sayıda seyircinin takibi ile gerçekleştir.Az sayıdaki seyircinin çoğunluğu da deplasmanda oynamasına rağmen Selvispor taraftarı idi. Müsabakaya deplasmanda takımı daha arzulu başladı ve gol için girişimlerde bulundu.Çekmeköy takımının psikolojisi bambaşka bir konsantre içinde olma durumunda olduğunu gözlemledik.Ekip olarak tam bir konsantrasyon yoktu Bazı futbolcular gergin,bazıları bir şeyler yapma uğraşında bulununca takım oyunu ortaya koyamadılar.Müsabakanın hakem triosu son derece kötü bir yönetim gösterdi. Özellikle yedek kulübelerinin önündeki yardımcı hakem Çekmeköy kulübesi sık sık dialoğa girerken bazen müsabakayı bile unuttuğu anlar oldu.İlk kırkbeş dakikada 1-2 Selvispor üstünlüğü oluştu. Birisi penaltıdan Başar ile olmak üzere iki gol bulan Selvispor takımı ikinci yarıda da bir gol kaydına erişti.Çekmeköy takımının ilk yarıda bir ikinci yarıda bir gol kaydı mağlubiyeti spor engelleyemedi. Müsabaka sonunda kazanan taraf Selvispor oldu ama Bal İçin Play Off müsabakalarına katılma hakkını elde edemedi. Maçın Bilgileri Amatörün Dünyası Hakan Ertürk'ten alınmıştır. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu'muzun Süper Amatör Lig temsilcilerinden Selvispor deplasmanda Çekmeköy karşısında 2-3 galip ayrılmasına rağmen, Kartal Bulvar takımının Alibeyköy karşısındaki galibiyeti ile adeta yıkıldı. Bu sonuç Selvi Sporu BAL elemelerinden etti.

Uzun bir süre Grubun liderliğini sürdüren ardından kendisnden sonraki takıma Beş puan fark atan son iki hafta öncede gurubu şampiyon olarak bitiren Kartal Bulvarı Merkezefendi’de adeta sahaya gömerek 5-0 gibi net bir skorla yenen temsilcimiz Selvi Spor Hakemlerinin ve bazı takımların çirkeflikleri yüzünden adeta BAL’dan döndü. Hiç bir çirkefliğin içinde olmayan sadece çıkıp adam gibi sahada futbolunu oynayan Selvi Spor ne yazık ki skolrların değil çirkefliklerin kurbanı oldu.

Kadırga Spor’un bir hafta önce Merkezefendi’de futboldan başkan her çirkefliği sergilediği sahadan beraberlikle ayrılan Selvi Spor bu kez de grup lideri Alibeyköy Sprun Bulvara kaybetmesiyle BAL elemelerinden oldu. Ne diyelim Başkan Yahya Dediş’i futbolcuları, teknik heyeti Süper Amatöre adam gibi futbolun nasıl oynandığını öğrettkileri için tebrik ediyoruz. Gönüllerin Şampiyonu Selviye bundan sonraki sezonlarda başarılar diliyoruz.

Son Müsabaka soğuk bir havada ve az sayıda seyircinin takibi ile gerçekleştir.Az sayıdaki seyircinin çoğunluğu da deplasmanda oynamasına rağmen Selvispor taraftarı idi. Müsabakaya deplasmanda takımı daha arzulu başladı ve gol için girişimlerde bulundu.Çekmeköy takımının psikolojisi bambaşka bir konsantre içinde olma durumunda olduğunu gözlemledik.Ekip olarak tam bir konsantrasyon yoktu

Bazı futbolcular gergin,bazıları bir şeyler yapma uğraşında bulununca takım oyunu ortaya koyamadılar.Müsabakanın hakem triosu son derece kötü bir yönetim gösterdi. Özellikle yedek kulübelerinin önündeki yardımcı hakem Çekmeköy kulübesi sık sık dialoğa girerken bazen müsabakayı bile unuttuğu anlar oldu.İlk kırkbeş dakikada 1-2 Selvispor üstünlüğü oluştu.

Birisi penaltıdan Başar ile olmak üzere iki gol bulan Selvispor takımı ikinci yarıda da bir gol kaydına erişti.Çekmeköy takımının ilk yarıda bir ikinci yarıda bir gol kaydı mağlubiyeti spor engelleyemedi. Müsabaka sonunda kazanan taraf Selvispor oldu ama Bal İçin Play Off müsabakalarına katılma hakkını elde edemedi. Maçın Bilgileri Amatörün Dünyası Hakan Ertürk'ten alınmıştır.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.