SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ahde Vefa Derneğinin olağan genel kurul ilanı

KÜLTÜR 30.01.2015 - 22:10, Güncelleme: 30.01.2015 - 22:10
 

Ahde Vefa Derneğinin olağan genel kurul ilanı

Ahde Vefa Derneğinin olağan genel kurulu aşağıdaki ilan doğrultusunda yapılacaktır.

Ahde Vefa Derneğinin, 1.Olağan GENEL KURUL Toplantısı 22 Şubat 2015 Pazar Günü saat 10.00'da Zeytinburnu Öğretmenevinde aşağıda yazılı gündeme göre yapılacaktır.  Belirtilen gün çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 01 Mart 2015’te aynı yer ve saatte nisapsız, olarak yapılacaktır. Sayın üyelerimize ve ilgililere önemle duyurulur. YÖNETİM KURULU 1-Açılış ve yoklama, 2- Kongre Başkanlık Divanının seçimi, 3-Saygı duruşu ve İstiklal Marşı 4- Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile Denetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi, 5- Yönetim ve Denetim Kurulunun ibrası, 6-Kesin bütçe ve Talimini bütçenin görüşülerek onaylanması. 7-Tüzük Değişikliği 8-Yeni Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi, 9-Dilek ve temenniler, 10-Kapanış DERNEK YÖNETİMİ ADINA KURUCUBAŞKAN METİN ŞENGÖZ
Ahde Vefa Derneğinin olağan genel kurulu aşağıdaki ilan doğrultusunda yapılacaktır.

Ahde Vefa Derneğinin, 1.Olağan GENEL KURUL Toplantısı 22 Şubat 2015 Pazar Günü saat 10.00'da Zeytinburnu Öğretmenevinde aşağıda yazılı gündeme göre yapılacaktır.  Belirtilen gün çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 01 Mart 2015’te aynı yer ve saatte nisapsız, olarak yapılacaktır. Sayın üyelerimize ve ilgililere önemle duyurulur.

YÖNETİM KURULU

1-Açılış ve yoklama,
2- Kongre Başkanlık Divanının seçimi,
3-Saygı duruşu ve İstiklal Marşı
4- Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile Denetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi,
5- Yönetim ve Denetim Kurulunun ibrası,
6-Kesin bütçe ve Talimini bütçenin görüşülerek onaylanması.
7-Tüzük Değişikliği
8-Yeni Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi,
9-Dilek ve temenniler,
10-Kapanış

DERNEK YÖNETİMİ ADINA KURUCUBAŞKAN METİN ŞENGÖZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.