SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Saadet Zeytinburnu'ndan Uyuşturucu Paneli

KÜLTÜR 29.01.2015 - 22:38, Güncelleme: 29.01.2015 - 22:38
 

Saadet Zeytinburnu'ndan Uyuşturucu Paneli

Kazlıçeşme kültür merkezindeki program ilçe başkanı Kemal Yılmaz'ın açılış konuşması ile başladı.Yılmaz,"Saadet Partisi,Milli Görüş olarak bizler Zeytinburnu'muzun,Türkiyemizin, tüm insanlığın saadeti için çalışıyoruz.Bu programları siyasi getirisi olsun diye yapmıyoruz

Saadet Zeytinburnu İlçe Teşkilatı Ülkemizin ve Zeytinburnu'muzun en büyük illeti, gençlerimizin genç yaşta hayatını karartan Uyuşturucu İlletine parmak basan çok önemli bir panel imza attı. Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe teşkilatı kanayan sosyal yaraları sarmak için öncü olmaya devam ediyor. Son olarak toplumumuzu, gençlerimizi hatta ilköğretim seviyesindeki çocuklarımızın dahi karşı karşıya olduğu büyük bir tehlike olan sentetik uyuşturucular ve onlardan korunma yolları ile ilgili bir konferans tertip etti. Kazlıçeşme kültür merkezindeki program ilçe başkanı Kemal Yılmaz'ın açılış konuşması ile başladı.Yılmaz,"Saadet Partisi,Milli Görüş olarak bizler Zeytinburnu'muzun, Türkiyemizin, hatta tüm insanlığı için çalışıyoruz. siyasi getirisi olsun diye yapmıyoruz bu programları. Allah rızası için yapıyoruz" dedi. Kemal Yılmazdan sonra kürsüye programın konuşmacısı narkotik uzmanı polis memuru İsa Altun geldi. Altun,kendisinin polis memuru ve narkotik uzmanı olduğuna dikkat çekerek sentetik uyuşturucu gibi büyük tehlike ile her gün karşı karşıya olduğunu söyledi. Altun şöyle devam etti. "Bu illet maalesef çocuk çağlarındaki insanlarımızın seviyesine kadar düştü.ve çocukları kandırarak kullanılmasını kolaylaştırmak için renga renk renk ve desenli haplar şeklinde uyuşturucu kullanılıyor. Hiç kimse benim çocuğum yapmaz diyemez, dememelidir. Bizler din görevlisi, emniyet mensubu, yargı mensubu, öğretim üyesi kişilerin bile çocuklarının bu illete maruz kaldığına şahit oluyoruz. Çocuklarımıza şefkat, sevgi ve merhamet ile bakalım. Onlarla gereğince ilgilenelim, vakit geçirelim. "dedi. İsa Altun şöyle devam etti" Çocuklarımızda ders notlarında düşme eve geliş-gidiş saatlerinde anormallik, üzerinde kusmuk  ve pis kokuların olması bu kötü alışkanlığın başlangıcı olabilir. Derhâl tedbir almalıyız. İlk kullanımda bile dozajın yüksek olması durumunda öldürebilir. Her devlet hastanesinde AMATEM ler var.. tedavi olacak olanlara hizmet veriyor." dedi ve slayt gösterimi ile birtakım kullanıcıların uyuşturucu kullanmadan evvel ve kullandıktan sonraki görüntülerini gösterdi... Konuşmasının  son kısmında torbacı tabir edilen uyuşturucu tedarikçilerini sezdikleri anda her vatandaşın mutlaka 155 polis hattına ve BİMER e ihbarda bulunmasını istedi.. Program sonunda İsa Altun kitaplarını imzaladı.. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL HABER
Kazlıçeşme kültür merkezindeki program ilçe başkanı Kemal Yılmaz'ın açılış konuşması ile başladı.Yılmaz,"Saadet Partisi,Milli Görüş olarak bizler Zeytinburnu'muzun,Türkiyemizin, tüm insanlığın saadeti için çalışıyoruz.Bu programları siyasi getirisi olsun diye yapmıyoruz

Saadet Zeytinburnu İlçe Teşkilatı Ülkemizin ve Zeytinburnu'muzun en büyük illeti, gençlerimizin genç yaşta hayatını karartan Uyuşturucu İlletine parmak basan çok önemli bir panel imza attı. Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe teşkilatı kanayan sosyal yaraları sarmak için öncü olmaya devam ediyor. Son olarak toplumumuzu, gençlerimizi hatta ilköğretim seviyesindeki çocuklarımızın dahi karşı karşıya olduğu büyük bir tehlike olan sentetik uyuşturucular ve onlardan korunma yolları ile ilgili bir konferans tertip etti.

Kazlıçeşme kültür merkezindeki program ilçe başkanı Kemal Yılmaz'ın açılış konuşması ile başladı.Yılmaz,"Saadet Partisi,Milli Görüş olarak bizler Zeytinburnu'muzun, Türkiyemizin, hatta tüm insanlığı için çalışıyoruz. siyasi getirisi olsun diye yapmıyoruz bu programları. Allah rızası için yapıyoruz" dedi.

Kemal Yılmazdan sonra kürsüye programın konuşmacısı narkotik uzmanı polis memuru İsa Altun geldi. Altun,kendisinin polis memuru ve narkotik uzmanı olduğuna dikkat çekerek sentetik uyuşturucu gibi büyük tehlike ile her gün karşı karşıya olduğunu söyledi. Altun şöyle devam etti.

"Bu illet maalesef çocuk çağlarındaki insanlarımızın seviyesine kadar düştü.ve çocukları kandırarak kullanılmasını kolaylaştırmak için renga renk renk ve desenli haplar şeklinde uyuşturucu kullanılıyor. Hiç kimse benim çocuğum yapmaz diyemez, dememelidir. Bizler din görevlisi, emniyet mensubu, yargı mensubu, öğretim üyesi kişilerin bile çocuklarının bu illete maruz kaldığına şahit oluyoruz. Çocuklarımıza şefkat, sevgi ve merhamet ile bakalım. Onlarla gereğince ilgilenelim, vakit geçirelim. "dedi.

İsa Altun şöyle devam etti" Çocuklarımızda ders notlarında düşme eve geliş-gidiş saatlerinde anormallik, üzerinde kusmuk  ve pis kokuların olması bu kötü alışkanlığın başlangıcı olabilir. Derhâl tedbir almalıyız. İlk kullanımda bile dozajın yüksek olması durumunda öldürebilir. Her devlet hastanesinde AMATEM ler var.. tedavi olacak olanlara hizmet veriyor." dedi ve slayt gösterimi ile birtakım kullanıcıların uyuşturucu kullanmadan evvel ve kullandıktan sonraki görüntülerini gösterdi... Konuşmasının  son kısmında torbacı tabir edilen uyuşturucu tedarikçilerini sezdikleri anda her vatandaşın mutlaka 155 polis hattına ve BİMER e ihbarda bulunmasını istedi.. Program sonunda İsa Altun kitaplarını imzaladı..

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL HABER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.