SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Parlak Bir Gelecek İçin Üniversitemi Seçiyorum

EĞİTİM 29.01.2015 - 14:09, Güncelleme: 29.01.2015 - 14:09
 

Parlak Bir Gelecek İçin Üniversitemi Seçiyorum

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri, Bilge Nesil lise gurubu üyelerinin hayatlarının dönüm noktası olan üniversite tercihlerinde daha sağlıklı kararlar alabilmesi adına rehberlik gezileri düzenliyor.

Bilge Nesil üyelerimize mesleki yaşantının ilk adımı olan üniversitelerde, tercih edecekleri bölümleri yakından tanımalarını sağlamak, bu bölümlerin gelecekteki iş imkânlarını kaynağından öğrenmelerini böylece üniversiteli olma yolunda motivasyonlarını artırmak amacıyla düzenlenen rehberlik gezileri kapsamında bu ay İstanbul Aydın Üniversitesini ziyaret edildi. Aydın Üniversitesi Halkla İlişkiler Uzmanı Gonca Kırpıkoğlu tarafından karşılanan üyelerimize rehberlik uzmanları ve Üniversite Genel Sekreteri Hasan Fehmi Büyükbayram tarafından üniversitenin imkânları ve bölümleri hakkında bilgi aktarıldı. Daha sonra tanıtımı yapılan bölümler tek tek gezildi. Üyelerimiz özellikle sağlık bilimleri ve laboratuvar bölümlerini gezerken oldukça etkilendi. Daha sonra kampüs alanı gezdirilen üyelerimiz çekilen hatıra fotoğrafının ardından üniversiteden ayrıldı. Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri gençlerimizin hedeflerine ulaşmalarını kolaylaştırmak adına, her ay düzenleyeceği bir eğitici rehberlik gezisiyle geçlerimize destek vermeye devam edecek. Üniversite gezilerimize katılmak isteyen üyelerimizin kayıtlı oldukları bilgi evleri ile iletişime geçmeleri yeterlidir.
Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri, Bilge Nesil lise gurubu üyelerinin hayatlarının dönüm noktası olan üniversite tercihlerinde daha sağlıklı kararlar alabilmesi adına rehberlik gezileri düzenliyor.

Bilge Nesil üyelerimize mesleki yaşantının ilk adımı olan üniversitelerde, tercih edecekleri bölümleri yakından tanımalarını sağlamak, bu bölümlerin gelecekteki iş imkânlarını kaynağından öğrenmelerini böylece üniversiteli olma yolunda motivasyonlarını artırmak amacıyla düzenlenen rehberlik gezileri kapsamında bu ay İstanbul Aydın Üniversitesini ziyaret edildi.

Aydın Üniversitesi Halkla İlişkiler Uzmanı Gonca Kırpıkoğlu tarafından karşılanan üyelerimize rehberlik uzmanları ve Üniversite Genel Sekreteri Hasan Fehmi Büyükbayram tarafından üniversitenin imkânları ve bölümleri hakkında bilgi aktarıldı. Daha sonra tanıtımı yapılan bölümler tek tek gezildi. Üyelerimiz özellikle sağlık bilimleri ve laboratuvar bölümlerini gezerken oldukça etkilendi. Daha sonra kampüs alanı gezdirilen üyelerimiz çekilen hatıra fotoğrafının ardından üniversiteden ayrıldı.

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri gençlerimizin hedeflerine ulaşmalarını kolaylaştırmak adına, her ay düzenleyeceği bir eğitici rehberlik gezisiyle geçlerimize destek vermeye devam edecek. Üniversite gezilerimize katılmak isteyen üyelerimizin kayıtlı oldukları bilgi evleri ile iletişime geçmeleri yeterlidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.