SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Bozkır Karacaardıç Derneğinden Arabaşı ikramı

KÜLTÜR 24.01.2015 - 23:39, Güncelleme: 24.01.2015 - 23:39
 

Bozkır Karacaardıç Derneğinden Arabaşı ikramı

Konya Bozkır Karaca Ardıç Derneği Başkanı Kadir Ünver ve Yönetim Kurulu Üyeleri hemşerilerine Arabaşı ikramında bulundu. İkram öncesi Karaca Ardıçlıların buluşması oldukça renkli geçti.

Zeytinburnu Kız İmam hatip Lisesi Konferans salonunda yapılan organizasyon İmami Rabbani Mescidinden Muhammed Şenol Hocanın okuduğu Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kuran-ı Kerim Tilavetinin ardından Muhammed Hoca bu dünyanın bir imtihan dünyası olduğunu asıl dünyanın ahirette olduğunu anlattı. Namazının bir Müslüman için olmazsa olmaz olduğunu anlatan Hoca efendi Hamın efendilere de tesettüre uymaları konusunda telkinde bulundu.Programın sunuculuğunu Konya’nın gür sesi Tecrübeli Radyocu ve Televizyoncu Aslan Mustafa yaptı. İstanbul ve Zeytinburnu'ndaki Konyalıların önde gelen isimleri Konya Bozkır Karacaardıç Derneği'nin Arabaşı İkramına katılarakZeytinburnu Konya Bozkır Karacaardıç Derneği Başkanı Kadir Ünver'e güç verdiler. KONSİAD Başkanı Abdullah Başçı, Bozkır Dernek Başkanı Mustafa Göksu, Bozkır Vakıf başkanı Kamil Bilgin, Lokman Ciğerci, Büyük Hisarcık Dernek Başkanı Alparslan Altundağ, Dere Kasabası Dernek Başkanı Ahmet Ilgaz, Sorkun Kasabasından Ali Can Kartal, Kuşra Köyü Dernek Yönetimi, Sazlı Köyü Dernek Başkanı Abdullah Bozkurt, Meyre Dernek Başkanı Mehmet Sayın, Ali Cerci Köyü Dernek Başkanı Hamdullah Yener, Bozdam Köyü Dernek Başkanı Ahmet Ünsal, Çağlayan Kasabası Dernek Başkanı Savaş Kiremit, Bozkır Eski Dernek Başkanı Hacı Himmet Güzel, AK Parti Meclis Üyesi Hasan Hüseyin Keser, İşadamı Osman Yaren, İstanbul Konya Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Dediş, Dereli Şair Ahmet özkan ve çok sayıda Konya Bozkır Karacaardıçlı katıldı. Selvispor  Kulüp Başkanı ve ALKA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Dediş daha önce belirlenmiş bir programı nedeniyle ikrama katılmadı Arabaşı ikramı organizasyonunda konuşan Konya Bozkır Karacaardıç Derneği Başkanı Kadir Ünver, Kurulduğumuz günden bu yana bu birlikteliğimizi sağladık ve çeşitli organizasyonlarla birlikteliğimizi sağlamlaştırıyoruz. Dernek olarak Bu önemli ayda Arabaşı organizasyonu düzenlemek istedik. Sevgi, saygı, birlik, beraberlik, barış ve kardeşliği ön plana çıkaran böyle güzel ve anlamlı bir atmosferde bir araya geldiğimiz için çok mutluyuz. Arabaşı ikramı, paylaşmanın, dayanışmanın, bir araya gelmenin, sevginin ifadesi bolluk ve bereketin simgesidir. Böyle günler gönüllülerimiz, üyelerimiz ve Zeytinburnu halkıyla kaynaşma adına bizim için büyük önem arz etmektedir. Maddi ve manevi katkılarda bulunanlara teşekkür ederim" dedi Programda yapılan Semazen gösterici ise adeta katılanları büyüledi. Arabaşı ikramı organizasyonu Dereli Şair Ahmet Özkan’ın şiiri ikramlar ve dualarla sona erdi. Program boyunca Dernek Yönetimi Hemşerilerini oldukça sıcak ağırladı ve organizasyonda aksaklık yaşanmaması için büyük özveri de bulundular. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Konya Bozkır Karaca Ardıç Derneği Başkanı Kadir Ünver ve Yönetim Kurulu Üyeleri hemşerilerine Arabaşı ikramında bulundu. İkram öncesi Karaca Ardıçlıların buluşması oldukça renkli geçti.

Zeytinburnu Kız İmam hatip Lisesi Konferans salonunda yapılan organizasyon İmami Rabbani Mescidinden Muhammed Şenol Hocanın okuduğu Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kuran-ı Kerim Tilavetinin ardından Muhammed Hoca bu dünyanın bir imtihan dünyası olduğunu asıl dünyanın ahirette olduğunu anlattı. Namazının bir Müslüman için olmazsa olmaz olduğunu anlatan Hoca efendi Hamın efendilere de tesettüre uymaları konusunda telkinde bulundu.Programın sunuculuğunu Konya’nın gür sesi Tecrübeli Radyocu ve Televizyoncu Aslan Mustafa yaptı. İstanbul ve Zeytinburnu'ndaki Konyalıların önde gelen isimleri Konya Bozkır Karacaardıç Derneği'nin Arabaşı İkramına katılarakZeytinburnu Konya Bozkır Karacaardıç Derneği Başkanı Kadir Ünver'e güç verdiler.

KONSİAD Başkanı Abdullah Başçı, Bozkır Dernek Başkanı Mustafa Göksu, Bozkır Vakıf başkanı Kamil Bilgin, Lokman Ciğerci, Büyük Hisarcık Dernek Başkanı Alparslan Altundağ, Dere Kasabası Dernek Başkanı Ahmet Ilgaz, Sorkun Kasabasından Ali Can Kartal, Kuşra Köyü Dernek Yönetimi, Sazlı Köyü Dernek Başkanı Abdullah Bozkurt, Meyre Dernek Başkanı Mehmet Sayın, Ali Cerci Köyü Dernek Başkanı Hamdullah Yener, Bozdam Köyü Dernek Başkanı Ahmet Ünsal, Çağlayan Kasabası Dernek Başkanı Savaş Kiremit, Bozkır Eski Dernek Başkanı Hacı Himmet Güzel, AK Parti Meclis Üyesi Hasan Hüseyin Keser, İşadamı Osman Yaren, İstanbul Konya Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Dediş, Dereli Şair Ahmet özkan ve çok sayıda Konya Bozkır Karacaardıçlı katıldı. Selvispor  Kulüp Başkanı ve ALKA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Dediş daha önce belirlenmiş bir programı nedeniyle ikrama katılmadı

Arabaşı ikramı organizasyonunda konuşan Konya Bozkır Karacaardıç Derneği Başkanı Kadir Ünver, Kurulduğumuz günden bu yana bu birlikteliğimizi sağladık ve çeşitli organizasyonlarla birlikteliğimizi sağlamlaştırıyoruz. Dernek olarak Bu önemli ayda Arabaşı organizasyonu düzenlemek istedik. Sevgi, saygı, birlik, beraberlik, barış ve kardeşliği ön plana çıkaran böyle güzel ve anlamlı bir atmosferde bir araya geldiğimiz için çok mutluyuz. Arabaşı ikramı, paylaşmanın, dayanışmanın, bir araya gelmenin, sevginin ifadesi bolluk ve bereketin simgesidir. Böyle günler gönüllülerimiz, üyelerimiz ve Zeytinburnu halkıyla kaynaşma adına bizim için büyük önem arz etmektedir. Maddi ve manevi katkılarda bulunanlara teşekkür ederim" dedi

Programda yapılan Semazen gösterici ise adeta katılanları büyüledi. Arabaşı ikramı organizasyonu Dereli Şair Ahmet Özkan’ın şiiri ikramlar ve dualarla sona erdi. Program boyunca Dernek Yönetimi Hemşerilerini oldukça sıcak ağırladı ve organizasyonda aksaklık yaşanmaması için büyük özveri de bulundular.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.