SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Bizim İbo'ya Başkan Aydın'dan Sürpriz Doğum Günü

KÜLTÜR 24.01.2015 - 18:10, Güncelleme: 24.01.2015 - 18:10
 

Bizim İbo'ya Başkan Aydın'dan Sürpriz Doğum Günü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Zeytinburnu'na her gittiğinde ziyaret ettiği down sendromlu İbrahim Ertepe için Zeytinburnu Belediyesinde doğum günü partisi organize edildi.

Cumhurbaşk anı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlık yaptığı dönemlerde tanıştığı ve Zeytinburnu'na her geldiği nde ziyaret ettiği down sendromlu İbrahim Ertepe için Zeytinburnu Belediyesi' nde doğum günü partisi organize edildi. Doğum günü partisi nde duygulanan Ertepe gözyaşlarına hakim olamadı.Cumhurbaşk anı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2010 yılı nda Başbakanlık yaptığı dönemde bir toplantı sonrası nda karşısına çıkan down sendromlu İbrahim Ertepe Cumhurbaşk anı Erdoğan'ı evine davet etmişti. Bu görüşmenin ardından Erdoğan, Zeytinburnu'na her gittiği nde Ertepe'yi ziyaret etti. Erdoğan ile görüşmesinden sonra adeta hayatı değişen İbrahim Ertepe'ye Zeytinburnu Belediyesi tarafından 44'üncü yaş günü partisi organize edildi. AZİZ BAŞKAN'DAN TABLET PC Zeytinburnu Belediyesi'nin Yeni Hizmet Binası' nda gerçekleştirilen doğum günü partisine, Zeytinburnu Belediye Başk anı Murat Aydın'ın y anı sıra Ertepe'nin ailesi, sevenleri ve çok sayıda Zeytinburnulu katıldı. Üzerinde, Cumhurbaşk anı Erdoğan, Başkan Aydın ve kendi fotoğrafı olan doğum günü pastasını ke sen Ertepe, babasının ölümünden sonra kutladığı ilk doğum günü nde gözyaşlarını tutamadı. Başkan Aydın, Ertepe'ye doğum günü hediyesi olarak arkası nda isminin yazılı olduğu Galatasaray forması hediye ederken, AK Parti İstanbul İl Başk anı Aziz Babuşçu'nun gönderdiği tablet bilgisayar verildi. "İBRAHİM, ARTIK DERDİNİ ANLATIYOR" İbrahim Ertepe'nin 44'üncü yaş gününü kutlamaktan dolayı mutlu olduklarını dile getiren Zeytinburnu Belediye Başk anı Murat Aydın, "İbrahim, benim ilk tanıdığım dönemlerde hiç konuşmazdı ama artık mikrofon eline alıyor derdini çok rahatlıkla derdini anlatıyor. Biraz önce de bize, Cumhurbaşkanına, Başbakanımıza ve tanıdıklarına teşekkür etti. Babasına dua etti. Hem mutlu bir anımızı hem de hüzünlü bir anımızı yaşıyoruz aslında. Çünkü İbo ilk defa babası olmadan, bir doğum günü kutluyor. Zeytinburnu hizmet binası yani bu mekan, böylesine bir etkinlikle ev sahipliği yaptı. Onun dışı nda o olmadan pek anlamlı bir kutlama olmazdı" dedi. "TÜRKİYE'DE BOMBALAR PATLAMASIN" Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Başbakan iken evlerine gelip kahve içtiğini söyleyen Ertepe, "Türkiye'de bombalar patlıyor. Şehit oluyor" diyerek üzüntüsünü belirtip, Erdoğan'dan tek isteğinin bu olduğunu belirtti. Ertepe, memleketi olan Ordu Fatsa'da Salihli köyünün bozuk olan yollarını dönemin Başbak anı olan Cumhurbaşk anı Erdoğan'a bildirmiş köy yolları yapılmıştı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Zeytinburnu'na her gittiğinde ziyaret ettiği down sendromlu İbrahim Ertepe için Zeytinburnu Belediyesinde doğum günü partisi organize edildi.

Cumhurbaşk anı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlık yaptığı dönemlerde tanıştığı ve Zeytinburnu'na her geldiği nde ziyaret ettiği down sendromlu İbrahim Ertepe için Zeytinburnu Belediyesi' nde doğum günü partisi organize edildi. Doğum günü partisi nde duygulanan Ertepe gözyaşlarına hakim olamadı.Cumhurbaşk anı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2010 yılı nda Başbakanlık yaptığı dönemde bir toplantı sonrası nda karşısına çıkan down sendromlu İbrahim Ertepe Cumhurbaşk anı Erdoğan'ı evine davet etmişti. Bu görüşmenin ardından Erdoğan, Zeytinburnu'na her gittiği nde Ertepe'yi ziyaret etti. Erdoğan ile görüşmesinden sonra adeta hayatı değişen İbrahim Ertepe'ye Zeytinburnu Belediyesi tarafından 44'üncü yaş günü partisi organize edildi.

AZİZ BAŞKAN'DAN TABLET PC

Zeytinburnu Belediyesi'nin Yeni Hizmet Binası' nda gerçekleştirilen doğum günü partisine, Zeytinburnu Belediye Başk anı Murat Aydın'ın y anı sıra Ertepe'nin ailesi, sevenleri ve çok sayıda Zeytinburnulu katıldı. Üzerinde, Cumhurbaşk anı Erdoğan, Başkan Aydın ve kendi fotoğrafı olan doğum günü pastasını ke sen Ertepe, babasının ölümünden sonra kutladığı ilk doğum günü nde gözyaşlarını tutamadı. Başkan Aydın, Ertepe'ye doğum günü hediyesi olarak arkası nda isminin yazılı olduğu Galatasaray forması hediye ederken, AK Parti İstanbul İl Başk anı Aziz Babuşçu'nun gönderdiği tablet bilgisayar verildi.

"İBRAHİM, ARTIK DERDİNİ ANLATIYOR"

İbrahim Ertepe'nin 44'üncü yaş gününü kutlamaktan dolayı mutlu olduklarını dile getiren Zeytinburnu Belediye Başk anı Murat Aydın, "İbrahim, benim ilk tanıdığım dönemlerde hiç konuşmazdı ama artık mikrofon eline alıyor derdini çok rahatlıkla derdini anlatıyor. Biraz önce de bize, Cumhurbaşkanına, Başbakanımıza ve tanıdıklarına teşekkür etti. Babasına dua etti. Hem mutlu bir anımızı hem de hüzünlü bir anımızı yaşıyoruz aslında. Çünkü İbo ilk defa babası olmadan, bir doğum günü kutluyor. Zeytinburnu hizmet binası yani bu mekan, böylesine bir etkinlikle ev sahipliği yaptı. Onun dışı nda o olmadan pek anlamlı bir kutlama olmazdı" dedi.

"TÜRKİYE'DE BOMBALAR PATLAMASIN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Başbakan iken evlerine gelip kahve içtiğini söyleyen Ertepe, "Türkiye'de bombalar patlıyor. Şehit oluyor" diyerek üzüntüsünü belirtip, Erdoğan'dan tek isteğinin bu olduğunu belirtti. Ertepe, memleketi olan Ordu Fatsa'da Salihli köyünün bozuk olan yollarını dönemin Başbak anı olan Cumhurbaşk anı Erdoğan'a bildirmiş köy yolları yapılmıştı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.