SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Emniyetinden Torbacılara suç üstü

KÜLTÜR 23.01.2015 - 21:54, Güncelleme: 23.01.2015 - 21:54
 

Zeytinburnu Emniyetinden Torbacılara suç üstü

Zeytinburnu'nda, bir hafta önce polis ekiplerince helikopter destekli uyuşturucu operasyonu düzenleyerek satıcılara ağır darbe vuran Zeytinburnu Emniyeti bu kez okul önlerinde sentetik uyuşturucu satan torbacılara suçüstü baskın yaptı.

Zeytinburnu’na iki ay önce atanan deneyimli Emniyet Müdürü Erdem Torlak kısa bir sürede ekibini kurarak Uyuşturucu satıcılarının korkulu rüyası haline geldi. Zeytinburnu’nun öncelikli sorunu olan uyuşturucu ve asayiş sorunu ile kalıcı mücadele için kolları sıvayan deneyimli emniyetçi Torlak kısa sürede yaptığı başarılı operasyonlarla Zeytinburnu Halkından tam not aldı ULUSLARARASI AZILI HIRSIZLIK ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ Zeytinburnu Emniyeti 4 İlçenin peşinde olduğu azılı hırsızlık çetesini çökertti. Çetenin diğer bir ayağının peşinde olan Zeytinburnu Emniyeti bu dev operasyonla ilgili ayrıntılı açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacak. Elimizde olan bilgileri operasyonun başarılı bir şeklide gerçekleşmesi adına şuan paylaşmıyoruz. YEŞİLTEPE’DE TORBACILARA BASKIN YAPILDI Zeytinburnu Emniyeti Okul önlerindeki torbacılara yönelik suçüstü yaptı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği bağlı görevlilerce 22.01 15.45 sıralarında Yeşiltepe Mahallesi Faruk Timurtaş Ortaokulu civarında yapılan kapsamında durumundan şüphelenilen siyah montlu kapüşonlu kirli sakallı bir şahıs yaklaşık 30 dakika boyunca uzaktan takip edildikten sonra şahıs okul karşısında bulunan Şehit Murat Güven sokak köşesinde şahıs durdurulmuş, şahsa polis tan gösterilip polis oldukları ibraz edildikten sonra kimliğini ibraz etmesi istendiğinde nüfus cüzdanına göre Suat L. isimli şahıs olduğu, şahsın yapılan üst aramasında "5 halde satışa hazır vaziyette toplamda daralı 580 gram ağırlığında uyuşturucu madde Sentetik Bonzai olduğu değerlendirilen madde ele geçirilmiş. Şahıs tahkikat evrakı düzenlenerek şahıs adli makamlara sevk edilmiştir. ÇIRPICI’DA SOKAK SATICILARINA SUÇ ÜSTÜ İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği bağlı görevlilerce Çırpıcı Mahallesi Yeşil Yol A Sokakta bir apartman önünde bekleyen 4 şüpheli şahıstan Bülent K. ve Halil K.  isimli şahıslar kaçmaya başlamasıyla kovalamaca sonucu yakalanmış ve üzerlerinde 3.61 gram bonzai, Yine aynı sokakta Hüseyin Ö. ve Metin S. Üzerinde de 3.44 gram esrar ile 79.13 gram bonzai ele geçirilmiştir. SEYİTNİZAM’DAKİ GASP ZANLILARI YAKALANDI İlçe Emniyet Müdürlüğü bağlı Asayiş Büro Amirliği görevlileri Seyitnizam Mahallesi Mevlana Caddesi üzerinde Ercan E.ve İlker K isimli küçük yaştaki çocukların bıçakla gasp edilerek telefonları alan Mehmet Ç. Ve Bekir A.  İsimli şahılar yakalanarak adli makamlara sevk edilmişlerdir. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu'nda, bir hafta önce polis ekiplerince helikopter destekli uyuşturucu operasyonu düzenleyerek satıcılara ağır darbe vuran Zeytinburnu Emniyeti bu kez okul önlerinde sentetik uyuşturucu satan torbacılara suçüstü baskın yaptı.

Zeytinburnu’na iki ay önce atanan deneyimli Emniyet Müdürü Erdem Torlak kısa bir sürede ekibini kurarak Uyuşturucu satıcılarının korkulu rüyası haline geldi. Zeytinburnu’nun öncelikli sorunu olan uyuşturucu ve asayiş sorunu ile kalıcı mücadele için kolları sıvayan deneyimli emniyetçi Torlak kısa sürede yaptığı başarılı operasyonlarla Zeytinburnu Halkından tam not aldı

ULUSLARARASI AZILI HIRSIZLIK ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ

Zeytinburnu Emniyeti 4 İlçenin peşinde olduğu azılı hırsızlık çetesini çökertti. Çetenin diğer bir ayağının peşinde olan Zeytinburnu Emniyeti bu dev operasyonla ilgili ayrıntılı açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacak. Elimizde olan bilgileri operasyonun başarılı bir şeklide gerçekleşmesi adına şuan paylaşmıyoruz.

YEŞİLTEPE’DE TORBACILARA BASKIN YAPILDI

Zeytinburnu Emniyeti Okul önlerindeki torbacılara yönelik suçüstü yaptı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği bağlı görevlilerce 22.01 15.45 sıralarında Yeşiltepe Mahallesi Faruk Timurtaş Ortaokulu civarında yapılan kapsamında durumundan şüphelenilen siyah montlu kapüşonlu kirli sakallı bir şahıs yaklaşık 30 dakika boyunca uzaktan takip edildikten sonra şahıs okul karşısında bulunan Şehit Murat Güven sokak köşesinde şahıs durdurulmuş, şahsa polis tan gösterilip polis oldukları ibraz edildikten sonra kimliğini ibraz etmesi istendiğinde nüfus cüzdanına göre Suat L. isimli şahıs olduğu, şahsın yapılan üst aramasında "5 halde satışa hazır vaziyette toplamda daralı 580 gram ağırlığında uyuşturucu madde Sentetik Bonzai olduğu değerlendirilen madde ele geçirilmiş. Şahıs tahkikat evrakı düzenlenerek şahıs adli makamlara sevk edilmiştir.

ÇIRPICI’DA SOKAK SATICILARINA SUÇ ÜSTÜ

İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği bağlı görevlilerce Çırpıcı Mahallesi Yeşil Yol A Sokakta bir apartman önünde bekleyen 4 şüpheli şahıstan Bülent K. ve Halil K.  isimli şahıslar kaçmaya başlamasıyla kovalamaca sonucu yakalanmış ve üzerlerinde 3.61 gram bonzai, Yine aynı sokakta Hüseyin Ö. ve Metin S. Üzerinde de 3.44 gram esrar ile 79.13 gram bonzai ele geçirilmiştir.

SEYİTNİZAM’DAKİ GASP ZANLILARI YAKALANDI

İlçe Emniyet Müdürlüğü bağlı Asayiş Büro Amirliği görevlileri Seyitnizam Mahallesi Mevlana Caddesi üzerinde Ercan E.ve İlker K isimli küçük yaştaki çocukların bıçakla gasp edilerek telefonları alan Mehmet Ç. Ve Bekir A.  İsimli şahılar yakalanarak adli makamlara sevk edilmişlerdir.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.