SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Batı Trakya Yunus'la kazandı

21.01.2015 - 09:56, Güncelleme: 21.01.2015 - 09:56
 

Batı Trakya Yunus'la kazandı

İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup’ta rahat bir konumda bulunan Batı Trakyaspor, küme düşmesi kesinleşen Örnektepespor’u deplasmanda 4-1 mağlup etti.

ÖRNEKTEPESPOR: 1 BATI TRAKYASPOR: 4 Ev sahibi Örnektepespor, sahasındaki prestij maçında galibiyete oynadı ama karşısındaki diri rakibi buna izin vermedi. İlk yarıda Muzaffer ve Yunus Emre'nin golleri ile 2-0 öne geçen Batı Trakyaspor’a Örnektepespor Güngör’ün penaltı golüyle yanıt verdi. İlk yarı bu skorla bitti. Üstünlüğünü ikinci yarı da sürdüren konuk ekip Yunus Emre'nin 55 ve 78’deki golleriyle skoru 4-1 yaparken Yunus Emre de hat-trick’le güne damgasını vurdu. Maçın uzatma anlarında Örnektepe’den Batuhan ve BatıTrakya’da Muzaffer kırmızı kartla oyun dışı kaldılar. Stat: Mehmet Akif Ersoy Hakemler: Hakan Karaburunoğlu, Emre Devran, M.Adem Çelebi Örnektepespor: İsmail, Emre (Dk 80 Ömer), Muhammet, Hakan, Murat, Batuhan, Sezer (Dk 75 Salim), Oğuzhan, Mete, Güngör, Akın (Dk 83 Hüseyin) Batı Trakyaspor: Ferdi, Uğur, Mehmet, Halit, Yusuf, Rıza (Dk 70 Doğukan), Cihangir, Ekrem, Muzaffer (Dk 70 Ahmet) Yunus Emre, Ümit (Dk 85 Abdullah) YERELFUTBOL-ORHAN BUDAK
İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup’ta rahat bir konumda bulunan Batı Trakyaspor, küme düşmesi kesinleşen Örnektepespor’u deplasmanda 4-1 mağlup etti.

ÖRNEKTEPESPOR: 1 BATI TRAKYASPOR: 4

Ev sahibi Örnektepespor, sahasındaki prestij maçında galibiyete oynadı ama karşısındaki diri rakibi buna izin vermedi. İlk yarıda Muzaffer ve Yunus Emre'nin golleri ile 2-0 öne geçen Batı Trakyaspor’a Örnektepespor Güngör’ün penaltı golüyle yanıt verdi. İlk yarı bu skorla bitti. Üstünlüğünü ikinci yarı da sürdüren konuk ekip Yunus Emre'nin 55 ve 78’deki golleriyle skoru 4-1 yaparken Yunus Emre de hat-trick’le güne damgasını vurdu. Maçın uzatma anlarında Örnektepe’den Batuhan ve BatıTrakya’da Muzaffer kırmızı kartla oyun dışı kaldılar.

Stat: Mehmet Akif Ersoy

Hakemler: Hakan Karaburunoğlu, Emre Devran, M.Adem Çelebi

Örnektepespor: İsmail, Emre (Dk 80 Ömer), Muhammet, Hakan, Murat, Batuhan, Sezer (Dk 75 Salim), Oğuzhan, Mete, Güngör, Akın (Dk 83 Hüseyin)

Batı Trakyaspor: Ferdi, Uğur, Mehmet, Halit, Yusuf, Rıza (Dk 70 Doğukan), Cihangir, Ekrem, Muzaffer (Dk 70 Ahmet) Yunus Emre, Ümit (Dk 85 Abdullah)

YERELFUTBOL-ORHAN BUDAK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.