SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ginne Bissau Zeytinburnu’nu örnek belediye seçti

KÜLTÜR 19.01.2015 - 19:17, Güncelleme: 19.01.2015 - 19:17
 

Ginne Bissau Zeytinburnu’nu örnek belediye seçti

Zeytinburnu Belediyesi, 2009’dan bu yana Batı Afrika ülkelerinden biri olan Ginne Bissau ile yürüttüğü ‘Kardeş Belediye’ projesinde örnek belediye seçildi.

Temelleri 2009’da Zeytinburnu Belediyesi Başkanı Murat Aydın tarafından atılan ‘Kardeş Belediye’ projesi, altı yıldır aralıksız olarak devam ediyor. Ginne Bissau Meclis Başkanı Cipriano Cassama ve Ginne Bissau Milletvekilleri Satu Camara, Adulai Balde, Suleimane Embalo, Mulai Balde ve Dam Yala tarafından makamında ziyaret edilen Belediye Başkanı Murat Aydın “Afrika’ya yaptığımız bu yatırımlar, sadece belediyecilik açısından değil ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan da hızla devam ediyor. Kardeş belediye olarak yıllardır destek verdiğimiz Ginne Bissau’nun belediyecilik açısından bizi örnek belediye olarak seçmesi ise bizleri şereflendirdi” dedi. Kardeş Belediye: Zeytinburnu Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Ginne Bissau Meclis Başkanı Cipriano Cassama, altı yıldır ülkelerinden hiçbir desteği esirgemeyen ve Bissau Belediye Başkanlığı’nın, örnek model olarak aldığı Zeytinburnu Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Murat Aydın’a ‘Kardeş Belediye’ olarak verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini iletti. “Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Başbakan Davutoğlu’na Konuyu İleteceğiz” Meclis Başkanı Cassama “Çarşamba günü sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Sayın Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu makamlarında ziyaret edeceğiz” dedi. Cassama, ‘Kardeş Belediye’ projesinde, Zeytinburnu ile olan ikili ilişkilerini arttırmak için kendilerinden destek talep edeceklerini ifade etti. Amacımız: “Afrika’yı Zeytinburnu İle Kucaklaştırmak” Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ‘Kardeş Belediye’ projesinin ilerleyen zamanlarda tüm Afrika ülkelerine entegre edileceğinin altını çizen Zeytinburnu Belediyesi Başkanı Murat Aydın “Örnek belediye olarak seçilmemiz bizi gururlandırdı. Fakat amacımız Zeytinburnu’nu ve Zeytinburnu halkını tüm Afrika halkı ile kucaklaştırmak. Bu yüzden ilerleyen dönemlerde bu türlü projeleri arttırmayı hedefliyoruz.” dedi. Yaklaşık bir saat süren toplantı sonrasında konuk heyete, yapımı tamamlanan ve faaliyete geçen yeni belediye binası tanıtıldı. Toplantı, Belediye Başkanı Murat Aydın’ın, konuklarına ebru sanatıyla resmedilmiş lale figürlü bir tablo ve Zeytinburnu’nu anlatan bir kitap hediye etmesiyle sona erdi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Belediyesi, 2009’dan bu yana Batı Afrika ülkelerinden biri olan Ginne Bissau ile yürüttüğü ‘Kardeş Belediye’ projesinde örnek belediye seçildi.

Temelleri 2009’da Zeytinburnu Belediyesi Başkanı Murat Aydın tarafından atılan ‘Kardeş Belediye’ projesi, altı yıldır aralıksız olarak devam ediyor. Ginne Bissau Meclis Başkanı Cipriano Cassama ve Ginne Bissau Milletvekilleri Satu Camara, Adulai Balde, Suleimane Embalo, Mulai Balde ve Dam Yala tarafından makamında ziyaret edilen Belediye Başkanı Murat Aydın “Afrika’ya yaptığımız bu yatırımlar, sadece belediyecilik açısından değil ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan da hızla devam ediyor. Kardeş belediye olarak yıllardır destek verdiğimiz Ginne Bissau’nun belediyecilik açısından bizi örnek belediye olarak seçmesi ise bizleri şereflendirdi” dedi.

Kardeş Belediye: Zeytinburnu

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Ginne Bissau Meclis Başkanı Cipriano Cassama, altı yıldır ülkelerinden hiçbir desteği esirgemeyen ve Bissau Belediye Başkanlığı’nın, örnek model olarak aldığı Zeytinburnu Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Murat Aydın’a ‘Kardeş Belediye’ olarak verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini iletti.

“Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Başbakan Davutoğlu’na Konuyu İleteceğiz”

Meclis Başkanı Cassama “Çarşamba günü sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Sayın Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu makamlarında ziyaret edeceğiz” dedi. Cassama, ‘Kardeş Belediye’ projesinde, Zeytinburnu ile olan ikili ilişkilerini arttırmak için kendilerinden destek talep edeceklerini ifade etti.

Amacımız: “Afrika’yı Zeytinburnu İle Kucaklaştırmak”

Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ‘Kardeş Belediye’ projesinin ilerleyen zamanlarda tüm Afrika ülkelerine entegre edileceğinin altını çizen Zeytinburnu Belediyesi Başkanı Murat Aydın “Örnek belediye olarak seçilmemiz bizi gururlandırdı. Fakat amacımız Zeytinburnu’nu ve Zeytinburnu halkını tüm Afrika halkı ile kucaklaştırmak. Bu yüzden ilerleyen dönemlerde bu türlü projeleri arttırmayı hedefliyoruz.” dedi.

Yaklaşık bir saat süren toplantı sonrasında konuk heyete, yapımı tamamlanan ve faaliyete geçen yeni belediye binası tanıtıldı. Toplantı, Belediye Başkanı Murat Aydın’ın, konuklarına ebru sanatıyla resmedilmiş lale figürlü bir tablo ve Zeytinburnu’nu anlatan bir kitap hediye etmesiyle sona erdi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.