SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Bahattin Ünver A Takımı ile Armutlu’da Kampta

GÜNDEM 17.01.2015 - 16:52, Güncelleme: 17.01.2015 - 16:52
 

Başkan Bahattin Ünver A Takımı ile Armutlu’da Kampta

Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı yaklaşan genel seçimler öncesi Armutlu Tatil Köyünde kampa girdi

Kısa bir süre önce Kongresinin yapan ve Üçüncü kez AK Parti İlçe Başkanlığı koltuğuna oturan deneyimli siyasetçi Bahattin Ünver A Kadrosu ile Armutlu Tatil Köyünde kampa girdi. Kampa Başkan Bahattin Ünver, İlçe Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Abdül Selami Delibalta, İlçe Teşkilat Başkanı Hasan Memiş, İlçe Seçim İşleri Başkanı Abdurrahman Bayramoğlu, İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Ahmet Kaya, İlçe Sosyal İşler Başkanı Akın Aydın, İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Bilal Akgül, İlçe Ekonomi İşleri Başkanı Naci Sert, İlçe Halkla İlişkiler Başkanı Fatih Aydoğan, İlçe Mali ve İdari İşler Başkanı Mustafa Yalçınkaya, İlçe Araştırma ve Geliştirme Başkanı Beytullah Bıyık katılıyor. Ak Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver, kampta Yaklaşan genel seçim öncesi yapılacak çalışmaların değerlendirilmesi ve yeni dönemde hedeflerinin belirlenmesi amacıyla toplantılar yapacak.  Toplantı öncesi Başkan Ünver kampa katılan İcra üyeleri ile birlikte sabah yürüyüşü yaptı. AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver Zeytinburnu Haber Gazetesine yaptığı kısa açıklamada, Ülkemizde yıllardır akan kan ve gözyaşına son verecek olan Çözüm sürecinin başarıya ulaştırılması, paralel yapı ile mücadele ve yeni anayasanın hazırlanması ve 12 yıldır yapılan icraatlarına devamı için 2015 Genel Seçimleri çok önemli. Bizler bunun fakrındayız. Zeytinburnu Teşkilatı olarak her seçim kendi rekorumuzla birlikte İstanbul rekorunu kırdık. Koyduğumuz hedefleri gerçekleştirdik. 2015 Genel Seçimleri için Kongrede söylediğim gibi hedefimiz %60 ve üstüdür. Bunun için çalışacak ve Anayasayı değiştirecek çoğunlukta Milletvekili çıkarabilmemiz için Partimize destek vereceğiz dedi. Ben Armutlu’da bugüne kadar AK Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatına gönül vermiş destek vermiş seçimlerde gece gündüz kapı kapı dolaşmış tüm AK Teşkilat mensuplarına sevgi ve selamlarımı iletiyorum dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı yaklaşan genel seçimler öncesi Armutlu Tatil Köyünde kampa girdi

Kısa bir süre önce Kongresinin yapan ve Üçüncü kez AK Parti İlçe Başkanlığı koltuğuna oturan deneyimli siyasetçi Bahattin Ünver A Kadrosu ile Armutlu Tatil Köyünde kampa girdi. Kampa Başkan Bahattin Ünver, İlçe Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Abdül Selami Delibalta, İlçe Teşkilat Başkanı Hasan Memiş, İlçe Seçim İşleri Başkanı Abdurrahman Bayramoğlu, İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Ahmet Kaya, İlçe Sosyal İşler Başkanı Akın Aydın, İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Bilal Akgül, İlçe Ekonomi İşleri Başkanı Naci Sert, İlçe Halkla İlişkiler Başkanı Fatih Aydoğan, İlçe Mali ve İdari İşler Başkanı Mustafa Yalçınkaya, İlçe Araştırma ve Geliştirme Başkanı Beytullah Bıyık katılıyor.

Ak Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver, kampta Yaklaşan genel seçim öncesi yapılacak çalışmaların değerlendirilmesi ve yeni dönemde hedeflerinin belirlenmesi amacıyla toplantılar yapacak.  Toplantı öncesi Başkan Ünver kampa katılan İcra üyeleri ile birlikte sabah yürüyüşü yaptı.

AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver Zeytinburnu Haber Gazetesine yaptığı kısa açıklamada, Ülkemizde yıllardır akan kan ve gözyaşına son verecek olan Çözüm sürecinin başarıya ulaştırılması, paralel yapı ile mücadele ve yeni anayasanın hazırlanması ve 12 yıldır yapılan icraatlarına devamı için 2015 Genel Seçimleri çok önemli. Bizler bunun fakrındayız. Zeytinburnu Teşkilatı olarak her seçim kendi rekorumuzla birlikte İstanbul rekorunu kırdık. Koyduğumuz hedefleri gerçekleştirdik. 2015 Genel Seçimleri için Kongrede söylediğim gibi hedefimiz %60 ve üstüdür. Bunun için çalışacak ve Anayasayı değiştirecek çoğunlukta Milletvekili çıkarabilmemiz için Partimize destek vereceğiz dedi. Ben Armutlu’da bugüne kadar AK Parti Zeytinburnu İlçe Teşkilatına gönül vermiş destek vermiş seçimlerde gece gündüz kapı kapı dolaşmış tüm AK Teşkilat mensuplarına sevgi ve selamlarımı iletiyorum dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.