SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Beştelsiz’de Uyuşturucu Operasyonu

KÜLTÜR 17.01.2015 - 12:44, Güncelleme: 17.01.2015 - 12:44
 

Zeytinburnu Beştelsiz’de Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul Narkotik polisleri, İlçe Emniyetli ile koordineli Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesinde uyuşturucu operasyonu düzenledi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Zeytinburnu İlçe Emniyeti İle koordineli Beştelsiz Mahallesinde Sabah erken saatlerde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Zeytinburnu'nda daha önceden belirlenen adreslere baskın düzenleyen ekiplere, karadan Özel Harekat Timleri, havadan da polis helikopteri destek verdi. POLİS KAPIYI KOÇBAŞI İLE KIRDI Özel Harekat ve Narkotik polisleri Zeytinburnu, Beştelsiz Mahallesi'nde bir evin kapısını koçbaşı ile kırarak içeri girdi; biri kadın 2 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler daha sonra sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. YUNUS TİMLERİ VE ÇEVİK KUVVET DE DESTEK VERDİ İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğü ekipleri, Zeytinburnu'nda daha önceden belirlenen adreslere şafak vakti  düzenlediği Operasyona özel harekat, yunus timleri ve çevik kuvvet polisleri destek verdi. Polis helikopterinin de havadan destek verdiği operasyonda önceden belirlenen adreslere baskın yapıldı. Şüphelilerin bulunduğu adreslerde arama yapıldı. UYUŞTURUCU MADDE VE PARAYA EL KONULDU Yapılan aramalarda uyuşturucu madde ve satışından elde edildiği düşünülen bir miktar paraya el koyuldu. Yapılan aramaların ardından biri kadın 2 kişi gözaltına alındı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
İstanbul Narkotik polisleri, İlçe Emniyetli ile koordineli Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesinde uyuşturucu operasyonu düzenledi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Zeytinburnu İlçe Emniyeti İle koordineli Beştelsiz Mahallesinde Sabah erken saatlerde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Zeytinburnu'nda daha önceden belirlenen adreslere baskın düzenleyen ekiplere, karadan Özel Harekat Timleri, havadan da polis helikopteri destek verdi.

POLİS KAPIYI KOÇBAŞI İLE KIRDI

Özel Harekat ve Narkotik polisleri Zeytinburnu, Beştelsiz Mahallesi'nde bir evin kapısını koçbaşı ile kırarak içeri girdi; biri kadın 2 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler daha sonra sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

YUNUS TİMLERİ VE ÇEVİK KUVVET DE DESTEK VERDİ

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğü ekipleri, Zeytinburnu'nda daha önceden belirlenen adreslere şafak vakti  düzenlediği Operasyona özel harekat, yunus timleri ve çevik kuvvet polisleri destek verdi. Polis helikopterinin de havadan destek verdiği operasyonda önceden belirlenen adreslere baskın yapıldı. Şüphelilerin bulunduğu adreslerde arama yapıldı.

UYUŞTURUCU MADDE VE PARAYA EL KONULDU

Yapılan aramalarda uyuşturucu madde ve satışından elde edildiği düşünülen bir miktar paraya el koyuldu. Yapılan aramaların ardından biri kadın 2 kişi gözaltına alındı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.