SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Fatih'te Cinayetin Zeytinburnu ile bağlantısı

KÜLTÜR 16.01.2015 - 11:50, Güncelleme: 16.01.2015 - 11:50
 

Fatih'te Cinayetin Zeytinburnu ile bağlantısı

Fatih'te bir hastaneye taksi ile getirilen silahla yaralanmış şahıs, hayatını kaybetti. Polis Aynı gece Zeytinburnu'nda kundaklanan bir aracın bu olayla bağlantısını araştırıyor

Fatih'te bir hastaneye taksi ile getirilen silahla yaralanmış şahıs, hayatını kaybetti. Gürcistan uyruklu olduğu belirlenen şahsı getiren taksi, yaralıyı bırakıp kaçtı. Bir süre sonra hastaneye gelen arkadaşları da şahsın kimliğini bırakıp kaçtı. Ölen kişinin kimliğini bırakan 2 kişiyi yakalayan polis, cinayetle ilgili soruşturma başlattı. İlginç olay, Fatih'te dün akşam saat 19.00 sıralarında yaşandı. İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisi önüne bir taksiden bırakılan şahsın silahla yaralandığı ve öldüğü belirlendi. Hayatını kaybeden şahsı hastaneye bırakan taksici hızla olay yerinden uzaklaştı. Bir süre sonra hastaneye gelen 2 kişi de şahsın kimliğini bıraktıktan sonra kayıplara karıştı. Ölen şahsın Teimuraz Kvitsaridze (40) olduğu belirlendi. Hastane morguna kaldırılan Kvitsaridze'nin cesedinde yapılan ilk incelemede sırtında, göğsünde ve kolunda kurşun yarası tespit edildi. Hastaneye kimliği bırakan kişilerle ilgili çalışma başlatan polis, eşkale uyan iki kişiyi gözaltına aldı. Olay yeri inceleme polisleri, hastane morguna gelerek ceset üzerinde delil çalışması yaptı. Savcılığın incelemesini tamamlamasının ardından Kvitsaridze'nin cesedi, belediyenin cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cinayetle ilgili soruşturma başlatan polis, aynı saatlerde Zeytinburnu'nda kundaklanan bir araçla cinayet arasında bağ olup olmadığını araştırıyor. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Fatih'te bir hastaneye taksi ile getirilen silahla yaralanmış şahıs, hayatını kaybetti. Polis Aynı gece Zeytinburnu'nda kundaklanan bir aracın bu olayla bağlantısını araştırıyor

Fatih'te bir hastaneye taksi ile getirilen silahla yaralanmış şahıs, hayatını kaybetti. Gürcistan uyruklu olduğu belirlenen şahsı getiren taksi, yaralıyı bırakıp kaçtı. Bir süre sonra hastaneye gelen arkadaşları da şahsın kimliğini bırakıp kaçtı. Ölen kişinin kimliğini bırakan 2 kişiyi yakalayan polis, cinayetle ilgili soruşturma başlattı.

İlginç olay, Fatih'te dün akşam saat 19.00 sıralarında yaşandı. İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisi önüne bir taksiden bırakılan şahsın silahla yaralandığı ve öldüğü belirlendi. Hayatını kaybeden şahsı hastaneye bırakan taksici hızla olay yerinden uzaklaştı. Bir süre sonra hastaneye gelen 2 kişi de şahsın kimliğini bıraktıktan sonra kayıplara karıştı. Ölen şahsın Teimuraz Kvitsaridze (40) olduğu belirlendi. Hastane morguna kaldırılan Kvitsaridze'nin cesedinde yapılan ilk incelemede sırtında, göğsünde ve kolunda kurşun yarası tespit edildi. Hastaneye kimliği bırakan kişilerle ilgili çalışma başlatan polis, eşkale uyan iki kişiyi gözaltına aldı.

Olay yeri inceleme polisleri, hastane morguna gelerek ceset üzerinde delil çalışması yaptı. Savcılığın incelemesini tamamlamasının ardından Kvitsaridze'nin cesedi, belediyenin cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Cinayetle ilgili soruşturma başlatan polis, aynı saatlerde Zeytinburnu'nda kundaklanan bir araçla cinayet arasında bağ olup olmadığını araştırıyor.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.