SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Hacı ZEHRA HAYIROĞLU Ebediyete yolcu edildi

KÜLTÜR 15.01.2015 - 23:14, Güncelleme: 15.01.2015 - 23:14
 

Hacı ZEHRA HAYIROĞLU Ebediyete yolcu edildi

Bir hafta önce HAYIROĞLU ailesi, büyüklerinden Zeytinburnu’muzun önemli işadamlarından biri olan Musa HAYIROĞLU’nu kaybetmişti. Hayıroğlu Ailesi bir hafta sonra ikinci bir acı yaşadı.

Hayıroğlu Ailesi bu kez, 76 yaşındaki Hacı nine Zehra HAYIROĞLU’nu büyük acılar içerisinde Hak’ka yolcu ettiler. Hacı nine Zehra HAYIROĞLU ilçemizin en eski aile bireylerinden biriydi. Gecekondu döneminin çilelerini çeken, Karadeniz aile eşrafları tarafından çok sevilen, sohbeti ve sözleri adeta bir nasihat gibi gönüllerde kabul edilen değerli biriydi. Yakın zamanda sevgili Emine İnanç Caminin ilçemize kazandırılması için büyük emek harcayan, eşi Hacı İlyas'ı yitirip, etrafı kalabalık bile olsa gönlünde eşine olan hasretliği tek başına yaşamıştı. Merhum Hacı İlyas, Emine İnanç Cami yapılırken hem kendisinin ve hemde HAYIROĞLU aile bireylerinin büyük destekleri bulunmuş ve yapımında da hayli emekleri geçmişti. Bir hafta önce rahatsızlanıp hastaneye kaldırılmış ve bir haftadır hastanede yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Hacı Zehra nine fani dünyamızın nihayetinde bizler gibi bir misafiriydi. Ecelin bir saniye öncesi ve sonrasının olmadığı bu dünyada hayata gözlerini yumdu ve ahirete göndermiş olduğu eşinin yanına gitmek için fani dünyaya veda etti.. HAYIROĞLU aileleri bir hafta içerisinde iki yaşlı ferdini kaybetmenin acısını bu vefat olayı ile tekrar yaşadılar. Evlatları Cemil, Ahmet, Ali Kemal ve Melahat bağırlarını dağlayan acılarını metanetle yüreklerine gömmeye çalıştılar. Emine İnanç Vakfı Camii’nde kılınan İkindi Vakit ve Cenaze Namazı’na Karadeniz eşrafı, komşuları, akrabaları, aile yakınları ve aile dostları akın akın geldiler. Trabzonlular Vakfı Mütevelli Heyeti ve üyeleri, Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu ve Üyeleri, Karadenizliler derneği Yönetim kurulu ve üyeleri, Zeytinburnu Yardımlaşma Derneği Yönetim kurulu ve üyeleri, HAYIROĞLU Aileleri, HAYIRLIOĞLU Aileleri, HAYRİ Aileleri, HAYIR Aile Bireyleri, BİBEROĞLU Aileleri, ERBAY Aileleri, YILMAZ Aile Bireyleri, TÜYSÜZ Aile Bireyleri, Yenidoğan Mahalle Muhtarı Hüseyin SARIYEL ve ailesi bireyleri, BOSTAN Aile Bireyleri, isimlerini burada sayamadığımız bir çok aile bireyleri Hacı Nine Zehra HAYIROĞLU’nu yolcu etmek için bir araya geldiler. Kılınan cenaze namazının ardından Hacı nine Zehra HAYIROĞLU’nun naşı Eski Kozlu Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanına büyük acı ve gözyaşları arasında defnedildi. Merhume Hacı tüm aile bireylerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Mekanı Cennet, ruhu Şaad’olsun ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-MEHMET ALPAY
Bir hafta önce HAYIROĞLU ailesi, büyüklerinden Zeytinburnu’muzun önemli işadamlarından biri olan Musa HAYIROĞLU’nu kaybetmişti. Hayıroğlu Ailesi bir hafta sonra ikinci bir acı yaşadı.

Hayıroğlu Ailesi bu kez, 76 yaşındaki Hacı nine Zehra HAYIROĞLU’nu büyük acılar içerisinde Hak’ka yolcu ettiler. Hacı nine Zehra HAYIROĞLU ilçemizin en eski aile bireylerinden biriydi. Gecekondu döneminin çilelerini çeken, Karadeniz aile eşrafları tarafından çok sevilen, sohbeti ve sözleri adeta bir nasihat gibi gönüllerde kabul edilen değerli biriydi.

Yakın zamanda sevgili Emine İnanç Caminin ilçemize kazandırılması için büyük emek harcayan, eşi Hacı İlyas'ı yitirip, etrafı kalabalık bile olsa gönlünde eşine olan hasretliği tek başına yaşamıştı. Merhum Hacı İlyas, Emine İnanç Cami yapılırken hem kendisinin ve hemde HAYIROĞLU aile bireylerinin büyük destekleri bulunmuş ve yapımında da hayli emekleri geçmişti. Bir hafta önce rahatsızlanıp hastaneye kaldırılmış ve bir haftadır hastanede yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Hacı Zehra nine fani dünyamızın nihayetinde bizler gibi bir misafiriydi.

Ecelin bir saniye öncesi ve sonrasının olmadığı bu dünyada hayata gözlerini yumdu ve ahirete göndermiş olduğu eşinin yanına gitmek için fani dünyaya veda etti.. HAYIROĞLU aileleri bir hafta içerisinde iki yaşlı ferdini kaybetmenin acısını bu vefat olayı ile tekrar yaşadılar. Evlatları Cemil, Ahmet, Ali Kemal ve Melahat bağırlarını dağlayan acılarını metanetle yüreklerine gömmeye çalıştılar.

Emine İnanç Vakfı Camii’nde kılınan İkindi Vakit ve Cenaze Namazı’na Karadeniz eşrafı, komşuları, akrabaları, aile yakınları ve aile dostları akın akın geldiler. Trabzonlular Vakfı Mütevelli Heyeti ve üyeleri, Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu ve Üyeleri, Karadenizliler derneği Yönetim kurulu ve üyeleri, Zeytinburnu Yardımlaşma Derneği Yönetim kurulu ve üyeleri, HAYIROĞLU Aileleri, HAYIRLIOĞLU Aileleri, HAYRİ Aileleri, HAYIR Aile Bireyleri, BİBEROĞLU Aileleri, ERBAY Aileleri, YILMAZ Aile Bireyleri, TÜYSÜZ Aile Bireyleri, Yenidoğan Mahalle Muhtarı Hüseyin SARIYEL ve ailesi bireyleri, BOSTAN Aile Bireyleri, isimlerini burada sayamadığımız bir çok aile bireyleri Hacı Nine Zehra HAYIROĞLU’nu yolcu etmek için bir araya geldiler.

Kılınan cenaze namazının ardından Hacı nine Zehra HAYIROĞLU’nun naşı Eski Kozlu Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanına büyük acı ve gözyaşları arasında defnedildi. Merhume Hacı tüm aile bireylerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Mekanı Cennet, ruhu Şaad’olsun

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-MEHMET ALPAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.