SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Damla Spor'dan Altın Goool

11.01.2015 - 22:23, Güncelleme: 11.01.2015 - 22:23
 

Damla Spor'dan Altın Goool

İstanbul süper amatör lig 5. grupta, işler iyice kızıştı. Bugün şampiyonluk yarışı için sahaya çıkan takımlar, önümüzdeki hafta düşme potasına girmemek için mücadele verecekler.

DAMLA SPOR : 1 ÖMERLİKÖYÜ : 0 Bugün dönüm noktası maçlarından bir tanesi de Merkezefendi Stadı'nda Damla Spor ile Ömerli Köyü arasında oynandı. Zara ekinli spor bu grupta şampiyonluğunu erken ilan edince, diğer takımlar klasman ligine kalan 2. takım olabilmek için mücadele vermeye başladılar. Taksim'in son iki hafta da üst üste mağlubiyet alması ile kaybettikleri puanlar, altta yer alan takımlarla arasında oluşturmuş olduğu farkın bu hafta kapanmasına neden oldu. Ömerliköyü karşılaşma boyunca daha etkili bir futbol oynadı. Damla Spor her iki yarıda da Ömerli Köyü ataklarına gösterdiği dirençle rakibine gol şansı vermezken tecrübeli kaleci Barış Büyükbaş yerinde müdahaleleri ile takımına da maç boyunca güven verdi. Ömerli Köyü'nün maçı tamamen Damla Spor sahasına yığmak istemesi arada boşluklar yarattı ve bu anlarda Damla Spor etkili ataklar geliştirdi. Ancak her iki takımda müsabakanın normal süresi içinde pozisyonlar bulmalarına rağmen gol bulamadılar. Herkesin maç böyle biter dediği ve uzatma dakikalarının oynandığı anda hızlı çıkan Damla Spor Sergen ile mükemmel bir gole imza atarak sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı. Sıralamada kendinden yukarıda yer alan takımların tamamının puan kaybettiği hafta da Damla Spor Taksim Sporla arasındaki puan farkını 1'e indirdi. AMATÖRÜN DÜNYASI 
İstanbul süper amatör lig 5. grupta, işler iyice kızıştı. Bugün şampiyonluk yarışı için sahaya çıkan takımlar, önümüzdeki hafta düşme potasına girmemek için mücadele verecekler.

DAMLA SPOR : 1 ÖMERLİKÖYÜ : 0

Bugün dönüm noktası maçlarından bir tanesi de Merkezefendi Stadı'nda Damla Spor ile Ömerli Köyü arasında oynandı. Zara ekinli spor bu grupta şampiyonluğunu erken ilan edince, diğer takımlar klasman ligine kalan 2. takım olabilmek için mücadele vermeye başladılar. Taksim'in son iki hafta da üst üste mağlubiyet alması ile kaybettikleri puanlar, altta yer alan takımlarla arasında oluşturmuş olduğu farkın bu hafta kapanmasına neden oldu.

Ömerliköyü karşılaşma boyunca daha etkili bir futbol oynadı. Damla Spor her iki yarıda da Ömerli Köyü ataklarına gösterdiği dirençle rakibine gol şansı vermezken tecrübeli kaleci Barış Büyükbaş yerinde müdahaleleri ile takımına da maç boyunca güven verdi. Ömerli Köyü'nün maçı tamamen Damla Spor sahasına yığmak istemesi arada boşluklar yarattı ve bu anlarda Damla Spor etkili ataklar geliştirdi.

Ancak her iki takımda müsabakanın normal süresi içinde pozisyonlar bulmalarına rağmen gol bulamadılar. Herkesin maç böyle biter dediği ve uzatma dakikalarının oynandığı anda hızlı çıkan Damla Spor Sergen ile mükemmel bir gole imza atarak sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı. Sıralamada kendinden yukarıda yer alan takımların tamamının puan kaybettiği hafta da Damla Spor Taksim Sporla arasındaki puan farkını 1'e indirdi.

AMATÖRÜN DÜNYASI 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.