SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

AK Parti Zeytinburnu Gençliğinden Görkemli Kongre

GÜNDEM 11.01.2015 - 21:54, Güncelleme: 11.01.2015 - 21:54
 

AK Parti Zeytinburnu Gençliğinden Görkemli Kongre

Ak Parti Zeytinburnu Gençlik Kolları 4.Olağan Kongresini yaptı. Divan başkanlığını il gençlik kolları başkan yardımcısı Abdulhalim Aksu yaptı kongrede gençler salonu tıklım tıklım doldurdu

Ak Parti Zeytinburnu Gençlik Kolları Kongresini Zeytinburnu Kız İmam Hatip Lisesi konferans salonunda yapıldı. 700 Kişilik konferans salonu AK Gençlere dar geldi. Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Hüseyin Bürge, Osman Aşkın Bak, Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın, Ak Parti Zeytinburnu ilçe Başkanı Bahattin Ünver ve İstanbul İl gençlik kolları başkanı Gıyasettin Girgin ve çok sayıda Meclis Üyesinin katıldığı Gençliğin kongresi büyüklerinden tam not aldı. Zeytinburnu Ak Parti gençlik kolları başkanı Sercan Sayılı yaptığı konuşmada, Başkanlığı süresince, kendisine her daim destek veren İlçe Başkanı Bahattin Ünver, Belediye Başkanı Murat Aydın, Kadın Kolları Başkanı Fatma Balcı’ya ve il gençlik kolları başkanı Gıyasettin Girgin'e teşekkür etti. Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın, Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver 'de birer selamlama konuşması yaparak 7 Haziran 2015'de yapılacak olan seçimlerde Anayasaya tek başına değiştirecek milletvekili sayısına ulaşmak için var gücümüzle çalışmak zorundayız dedi. Her iki Başkanda ilk kez AK Gençlik kongresinin Zeytinburnu’nda bu kadar yoğun katılımlı ve coşkulu geçtiğine vurgu yaptılar AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu teşkilatı ilmik ilmik işleyerek böylesi büyük teşkilat haline getirdiğini ver gençliğe emanet ettiğini söyledi. Eski ilçe gençlik kollarının ibra edildiği kongrede ilçe gençlik kolları başkanlığı için Av. Necmettin Barman tek liste ile seçime girdi. Delegelerin kullandığı oylar ile seçilen Barman'da kısa bir konuşma yaparak Sercan Sayılı ve arkadaşlarına üç buçuk yıllık başkanlığı için teşekkür etti. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Ak Parti Zeytinburnu Gençlik Kolları 4.Olağan Kongresini yaptı. Divan başkanlığını il gençlik kolları başkan yardımcısı Abdulhalim Aksu yaptı kongrede gençler salonu tıklım tıklım doldurdu

Ak Parti Zeytinburnu Gençlik Kolları Kongresini Zeytinburnu Kız İmam Hatip Lisesi konferans salonunda yapıldı. 700 Kişilik konferans salonu AK Gençlere dar geldi. Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Hüseyin Bürge, Osman Aşkın Bak, Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın, Ak Parti Zeytinburnu ilçe Başkanı Bahattin Ünver ve İstanbul İl gençlik kolları başkanı Gıyasettin Girgin ve çok sayıda Meclis Üyesinin katıldığı Gençliğin kongresi büyüklerinden tam not aldı.

Zeytinburnu Ak Parti gençlik kolları başkanı Sercan Sayılı yaptığı konuşmada, Başkanlığı süresince, kendisine her daim destek veren İlçe Başkanı Bahattin Ünver, Belediye Başkanı Murat Aydın, Kadın Kolları Başkanı Fatma Balcı’ya ve il gençlik kolları başkanı Gıyasettin Girgin'e teşekkür etti.

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın, Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver 'de birer selamlama konuşması yaparak 7 Haziran 2015'de yapılacak olan seçimlerde Anayasaya tek başına değiştirecek milletvekili sayısına ulaşmak için var gücümüzle çalışmak zorundayız dedi. Her iki Başkanda ilk kez AK Gençlik kongresinin Zeytinburnu’nda bu kadar yoğun katılımlı ve coşkulu geçtiğine vurgu yaptılar

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu teşkilatı ilmik ilmik işleyerek böylesi büyük teşkilat haline getirdiğini ver gençliğe emanet ettiğini söyledi.

Eski ilçe gençlik kollarının ibra edildiği kongrede ilçe gençlik kolları başkanlığı için Av. Necmettin Barman tek liste ile seçime girdi. Delegelerin kullandığı oylar ile seçilen Barman'da kısa bir konuşma yaparak Sercan Sayılı ve arkadaşlarına üç buçuk yıllık başkanlığı için teşekkür etti.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.