SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Selvi Spor gol oldu yağdı

11.01.2015 - 21:53, Güncelleme: 11.01.2015 - 21:53
 

Zeytinburnu Selvi Spor gol oldu yağdı

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grupta zirve mücadelesi kıran kırana devam ediyor.

Zirve Mücadelesi veren iki takım temsilcimiz Selvi spor, Bulvar Spor ile Merkezefendi stadında karşılaştı. Karşılaşmanın ilk 30 Dakikasına iki takımda sahada hamiyet mücadelesi verdi. 30 Dakikadan sonra Selvi spor kalitesini ve tecrübesini sahaya yansıtmaya başladı. Sahada bundan önceki Selvi’den çok farklı bir Selvi vardı. Koşan geriye dönem alan mücadelesi veren zirve aşkına inanan Zeytinburnu Selvi spor 30 Dakikadan sonra rakip kaleye adeta gol oldu aktı. Yeni transferleri ile kalitesini ve gücünü daha da artıran Zeytinburnu Selvi güçlü rakibi Bulvar spor karşısında Bilal’in golü ile ilk devreyi 1-0 önde tamamladı. İkinci 45 Dakikada sahada çok farklı bir Selvi Spor vardı. Teknik Hoca Mehmet Teke futbolcuları devre arasında nasıl motive ettiyse Selvi İkinci devrede adeta gol oldu yağdı. Attığı kadarda net gol pozisyonu kaçırdı. İkinci yarıya Küçük Gökhan’ın golü ile başlayan Ev sahibi Selvi Spor peş peşe goller bulmaya başladı. Bila ve Küçük Gökhan’ın ardından sırasıyla Gökhan Tandoğan 2 Gol, Kısa bir süre önce Irmak Spor’dan transfer edilen gol makinası Zafer Telli’de bir gol atınca temsilcimiz Selvi Spor 90 Dakikayı 5-0 gibi net bir skorla tamamladı. Maç sonunda önceki haftalarda hiçte hak etmediği puanları kaybeden Selvi spor kalan üç maçı için moral buldu. BAL Ligi için artık üç maçında derbi havasında geçecek olan Selvi sırasıyla, Çayırbaşı ile deplasmanda, Kadırga Spor ile evinde ve son maçında ise deplasmanda Çekmeköy ile karşılaşacak. Selvi Spor maçına spor severler akın etti. Maçı Damlaspor Kulüp Başkanı Özcan Doğan, Öz Trabzon Spor Kulüp Başkanı Akın Aydın, Vatan Medya Grup Başkanı Mustafa Ödübek ve Eski Milli Hakemlerimizden Muhittin Boşat ile izleyen Selvi spor Kulüp Başkanı Yahya Dediş, Damla Sporumuz, Yıldız Sporumuz Öz Trabzon Sporumuz ve Selvi’miz inşallah omuz omuza BAL Ligine çıkar dedi. Başkan Yahya Dediş, Zeytinburnu’nda her daim özellikle altını çiziyorum. Amatör Futbolda mutlaka birlik ve beraberli olmalı. Birlik olup tek yumruk olursak güçlü oluruz Gücümüze güç katarız. Zeytinburnu Belediyemiz Başkanımız Murat Aydın zaten bizlere bir belediyenin yapması gerekenden daha fazla destek veriyor. Bizde kendi içimizde birebirimize destek verişen bu mücadelede daha güçlü oluruz. Bu gün Zeytinburnu Halkı bize destek verdi Tribünlerimiz doldurdu. Aynı desteği son üç maçta da bekliyoruz. Her maçımız artık bir derbi maçıdır. Bu gün naıl 5-0 gibi net bir skorla kazındıksa benim arzuladım Selvi budur. Son üç maçı da bu şekilde kazanıp, Grubumuz şampiyon olarak tamlamak istiyoruz. Başkan Dediş, başta Mehmet Teke hoca olmak üzere tüm kadroyu bu güzel mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum dedi. Son üç haftaya girilirken Grup Lideri Alibeyköy Spor Deplasmanda Bağcılar ile 1-1 berabere kaldı. 2. Grupta, Alibeyköy Spor’un 41 Puanı, Temsilcimiz Selvi 2. Sırada 37 Puanı, 3.Sırada Kartal Bulvar 36 Puanı, 4.Sırada ise Bağcılar Spor’un 34  Puanı var.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grupta zirve mücadelesi kıran kırana devam ediyor.

Zirve Mücadelesi veren iki takım temsilcimiz Selvi spor, Bulvar Spor ile Merkezefendi stadında karşılaştı. Karşılaşmanın ilk 30 Dakikasına iki takımda sahada hamiyet mücadelesi verdi. 30 Dakikadan sonra Selvi spor kalitesini ve tecrübesini sahaya yansıtmaya başladı. Sahada bundan önceki Selvi’den çok farklı bir Selvi vardı. Koşan geriye dönem alan mücadelesi veren zirve aşkına inanan Zeytinburnu Selvi spor 30 Dakikadan sonra rakip kaleye adeta gol oldu aktı.

Yeni transferleri ile kalitesini ve gücünü daha da artıran Zeytinburnu Selvi güçlü rakibi Bulvar spor karşısında Bilal’in golü ile ilk devreyi 1-0 önde tamamladı. İkinci 45 Dakikada sahada çok farklı bir Selvi Spor vardı. Teknik Hoca Mehmet Teke futbolcuları devre arasında nasıl motive ettiyse Selvi İkinci devrede adeta gol oldu yağdı. Attığı kadarda net gol pozisyonu kaçırdı.

İkinci yarıya Küçük Gökhan’ın golü ile başlayan Ev sahibi Selvi Spor peş peşe goller bulmaya başladı. Bila ve Küçük Gökhan’ın ardından sırasıyla Gökhan Tandoğan 2 Gol, Kısa bir süre önce Irmak Spor’dan transfer edilen gol makinası Zafer Telli’de bir gol atınca temsilcimiz Selvi Spor 90 Dakikayı 5-0 gibi net bir skorla tamamladı.

Maç sonunda önceki haftalarda hiçte hak etmediği puanları kaybeden Selvi spor kalan üç maçı için moral buldu. BAL Ligi için artık üç maçında derbi havasında geçecek olan Selvi sırasıyla, Çayırbaşı ile deplasmanda, Kadırga Spor ile evinde ve son maçında ise deplasmanda Çekmeköy ile karşılaşacak.

Selvi Spor maçına spor severler akın etti. Maçı Damlaspor Kulüp Başkanı Özcan Doğan, Öz Trabzon Spor Kulüp Başkanı Akın Aydın, Vatan Medya Grup Başkanı Mustafa Ödübek ve Eski Milli Hakemlerimizden Muhittin Boşat ile izleyen Selvi spor Kulüp Başkanı Yahya Dediş, Damla Sporumuz, Yıldız Sporumuz Öz Trabzon Sporumuz ve Selvi’miz inşallah omuz omuza BAL Ligine çıkar dedi.

Başkan Yahya Dediş, Zeytinburnu’nda her daim özellikle altını çiziyorum. Amatör Futbolda mutlaka birlik ve beraberli olmalı. Birlik olup tek yumruk olursak güçlü oluruz Gücümüze güç katarız. Zeytinburnu Belediyemiz Başkanımız Murat Aydın zaten bizlere bir belediyenin yapması gerekenden daha fazla destek veriyor. Bizde kendi içimizde birebirimize destek verişen bu mücadelede daha güçlü oluruz. Bu gün Zeytinburnu Halkı bize destek verdi Tribünlerimiz doldurdu. Aynı desteği son üç maçta da bekliyoruz. Her maçımız artık bir derbi maçıdır. Bu gün naıl 5-0 gibi net bir skorla kazındıksa benim arzuladım Selvi budur. Son üç maçı da bu şekilde kazanıp, Grubumuz şampiyon olarak tamlamak istiyoruz. Başkan Dediş, başta Mehmet Teke hoca olmak üzere tüm kadroyu bu güzel mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum dedi.

Son üç haftaya girilirken Grup Lideri Alibeyköy Spor Deplasmanda Bağcılar ile 1-1 berabere kaldı. 2. Grupta, Alibeyköy Spor’un 41 Puanı, Temsilcimiz Selvi 2. Sırada 37 Puanı, 3.Sırada Kartal Bulvar 36 Puanı, 4.Sırada ise Bağcılar Spor’un 34  Puanı var. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.