SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Çin'li İşadamını Kaçıranlar Yakalandı

KÜLTÜR 09.01.2015 - 23:06, Güncelleme: 09.01.2015 - 23:06
 

Çin'li İşadamını Kaçıranlar Yakalandı

Zeytinburnu'nda Çin uyruklu işadamını kaçırarak 500 bin dolar para isteyen, daha sonra parayı bulması için serbest bırakan 3 kişi polis operasyonuyla yakalandı.

Zeytinburnu'nda Çin uyruklu işadamını kaçırarak 500 bin dolar para isteyen, daha sonra parayı bulması için serbest bırakan 3 kişi polis operasyonuyla yakalandı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Zeytinburnu'nda 3 Ocak tarihinde polise başvuran Türkmenistan uyruklu H.T. adlı kadın eşinin silahlı kişiler tarafından kaçırıldığını söyledi. Bu arada kaçırılan işadamının ortağı da polisi arayarak kendisini arayan kişilerin Nurali T.'nin kaçırıldığını ve hayatı karşılığında 500 bin dolar para istendiğini söyleyerek ihbarda bulundu. Polis olayla ilgili başlattığı soruşturmada Çin'in Doğu Türkistan Bölgesinden Türkiye'ye gelip yerleşen ve ticaretle uğraşan Nurali T.(28)'nin evine gelen üç kişi tarafından elleri kelepçelenerek bir otomobile bindirildiğini tespit etti. Saldırganları yakalamak için yapılan operasyonlar sürerken kaçırılan işadamı Nurali T. bir gün sonra ortaya çıkarak karakola gitti. Şüphelilerin parayı bulması için kendisini serbest bıraktığını anlatan Nurali T. "Beni kaçırdıktan sonra bilmediğim bir eve götürdüler. Daha sonra parayı bulmam için serbest bıraktılar." dedi. Polis kısa sürede kimliklerini tespit ettiği şüpheliler Çağlar G.(34), İzzetullah U.(28) ve Sait İ.(49) gözaltına alındı. İfadesi alınan şüphelilerden birinin Nurali T.'yi çok önceden tanıdığı ve zengin olduğunu bildiği için böyle bir şey yaptığını söylediği öğrenildi. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Zeytinburnu'nda Çin uyruklu işadamını kaçırarak 500 bin dolar para isteyen, daha sonra parayı bulması için serbest bırakan 3 kişi polis operasyonuyla yakalandı.

Zeytinburnu'nda Çin uyruklu işadamını kaçırarak 500 bin dolar para isteyen, daha sonra parayı bulması için serbest bırakan 3 kişi polis operasyonuyla yakalandı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Zeytinburnu'nda 3 Ocak tarihinde polise başvuran Türkmenistan uyruklu H.T. adlı kadın eşinin silahlı kişiler tarafından kaçırıldığını söyledi. Bu arada kaçırılan işadamının ortağı da polisi arayarak kendisini arayan kişilerin Nurali T.'nin kaçırıldığını ve hayatı karşılığında 500 bin dolar para istendiğini söyleyerek ihbarda bulundu. Polis olayla ilgili başlattığı soruşturmada Çin'in Doğu Türkistan Bölgesinden Türkiye'ye gelip yerleşen ve ticaretle uğraşan Nurali T.(28)'nin evine gelen üç kişi tarafından elleri kelepçelenerek bir otomobile bindirildiğini tespit etti.

Saldırganları yakalamak için yapılan operasyonlar sürerken kaçırılan işadamı Nurali T. bir gün sonra ortaya çıkarak karakola gitti. Şüphelilerin parayı bulması için kendisini serbest bıraktığını anlatan Nurali T. "Beni kaçırdıktan sonra bilmediğim bir eve götürdüler. Daha sonra parayı bulmam için serbest bıraktılar." dedi.

Polis kısa sürede kimliklerini tespit ettiği şüpheliler Çağlar G.(34), İzzetullah U.(28) ve Sait İ.(49) gözaltına alındı. İfadesi alınan şüphelilerden birinin Nurali T.'yi çok önceden tanıdığı ve zengin olduğunu bildiği için böyle bir şey yaptığını söylediği öğrenildi. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.