SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Belediyesinden Suriyeli Kardeşlerimize 5 Tır yardım

KÜLTÜR 06.01.2015 - 11:25, Güncelleme: 06.01.2015 - 11:25
 

Zeytinburnu Belediyesinden Suriyeli Kardeşlerimize 5 Tır yardım

Zeytinburnu Belediyesi, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve İBB İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen Suriyeli vatandaşlar için ‘ÜŞÜYORUM YARDIM EDİN!’ adıyla başlatılan yardım kampanyasına büyük destek verdi

Yardım kampanyasında ülkelerindeki savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan Suriyeliler için kullanılmamış olmak kaydıyla battaniye, elektrikli ısıtıcı, kışlık giysi, hijyenik malzeme ve kuru gıda toplandı. Kampanya ile ilgili açıklama yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın,  ‘Suriye’de çok büyük bir acı yaşanıyor. Suriyeli kardeşlerimiz bu kadar zor durumdayken kayıtsız kalmak bize yakışmaz, kardeşliğin gereğini yerine getirmeye gayret ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bu yardımlar bundan sonrada devam edecek. En kısa zamanda bu sıkıntının bitmesini temenni ediyoruz. Efendimizin ‘Komşusu Açken, Tok Yatan Biden Değildir’ Hadis-i Şerifini örnek alıyoruz. Bu kampanyanın gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese ve yardımlarını esirgemeyen tüm duyarlı vatandaşlarımıza teşekkürü borç bilirim. Bizlerde Zeytinburnu Belediyesi olarak 5 Tır yardım gönderiyoruz. Bu tırların bir tanesini Zeytinburnu İşadamları Derneği hazırladı. Onlara da başta ZİAD Başkanı Ayhan Özsoy olmak üzere katkı veren tüm işadamlarımıza teşekkür ediyoruz. Zeytinburnu Belediyesi olarak, Yaklaşık 16 Bin battaniye, 400.000’e yakın çocuk bezi bunun dışında bir tır giysi ve bir tır un gönderiyoruz. İnşallah bir nebze olsun çorbada tuzumuz olur dedi. Zeytinburnu Belediyesinin hazırladığı 4 tır dolusu malzeme ve ZİAD’ın hazırladığı bir tır dolusu malzeme ZİAD’dan tırlara yüklenerek Suriyeli vatandaşlarımız için yola çıkarıldı. Tırın yüklemesine, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yardımcıları ve işadamları soğuk havaya rağmen destek verdiler. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Belediyesi, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve İBB İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen Suriyeli vatandaşlar için ‘ÜŞÜYORUM YARDIM EDİN!’ adıyla başlatılan yardım kampanyasına büyük destek verdi

Yardım kampanyasında ülkelerindeki savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan Suriyeliler için kullanılmamış olmak kaydıyla battaniye, elektrikli ısıtıcı, kışlık giysi, hijyenik malzeme ve kuru gıda toplandı.

Kampanya ile ilgili açıklama yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın,  ‘Suriye’de çok büyük bir acı yaşanıyor. Suriyeli kardeşlerimiz bu kadar zor durumdayken kayıtsız kalmak bize yakışmaz, kardeşliğin gereğini yerine getirmeye gayret ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bu yardımlar bundan sonrada devam edecek. En kısa zamanda bu sıkıntının bitmesini temenni ediyoruz. Efendimizin ‘Komşusu Açken, Tok Yatan Biden Değildir’ Hadis-i Şerifini örnek alıyoruz. Bu kampanyanın gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese ve yardımlarını esirgemeyen tüm duyarlı vatandaşlarımıza teşekkürü borç bilirim. Bizlerde Zeytinburnu Belediyesi olarak 5 Tır yardım gönderiyoruz. Bu tırların bir tanesini Zeytinburnu İşadamları Derneği hazırladı. Onlara da başta ZİAD Başkanı Ayhan Özsoy olmak üzere katkı veren tüm işadamlarımıza teşekkür ediyoruz. Zeytinburnu Belediyesi olarak, Yaklaşık 16 Bin battaniye, 400.000’e yakın çocuk bezi bunun dışında bir tır giysi ve bir tır un gönderiyoruz. İnşallah bir nebze olsun çorbada tuzumuz olur dedi.

Zeytinburnu Belediyesinin hazırladığı 4 tır dolusu malzeme ve ZİAD’ın hazırladığı bir tır dolusu malzeme ZİAD’dan tırlara yüklenerek Suriyeli vatandaşlarımız için yola çıkarıldı. Tırın yüklemesine, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yardımcıları ve işadamları soğuk havaya rağmen destek verdiler.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.