SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Aydın'a WC Teşekkürü

KÜLTÜR 06.01.2015 - 11:39, Güncelleme: 06.01.2015 - 11:39
 

Başkan Aydın'a WC Teşekkürü

Zeytinburnu Belediyesi’nin ilçedeki tüm camilerde tuvaletlerin ücretsiz olması ve temizliğinin her an yapılmasına yönelik uygulamaya koyduğu proje, vatandaşlardan tam not aldı.

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında Zeytinburnu Belediyesi tarafından ‘Sağlıklı Tuvalet’ projesi kapsamında ilçe genelindeki camilerin tuvalet ve şadırvanları revize edilmişti. Yapılan revize işlerimden sonra Zeytinburnu Belediyesi şadırvanların temizliğini de üstlendi. Vardiyalı olarak şadırvanda temizlik görevi yapan belediye ekipleri aralıksız olarak yaptığı çalışmalarla tuvaletlerin kirlenmesine engel oluyor. Sürekli hijyen tutulan tuvaletler ücretsiz olarak halkın kullanımına sunuluyor. “ŞADIRVAN TEMİZLİĞİ ÖNEMLİ” Projenin geçtiğimiz yıl Ramazan ayı öncesinde başlatıldığını hatırlatan Merkezefendi Camii Müezzini Ali Sevgili, uygulamanın vatandaşlar tarafından olumlu karşılandığını belirtti. Tuvalet ve şadırvanlarda temizliğe büyük önem verildiğini kaydeden Sevgili, “Zeytinburnu’ndaki camilerle birlikte cami çevresi ve tuvaletlerinin temizliği noktasında yaklaşık 6 ay önce yeni bir uygulama başlatıldı. Özellikle tuvaletlerden ücret alınmaması, ücretsiz bir şekilde hizmet edilmesi noktasında hizmet devam ediyor. Vatandaşlarımızdan çok güzel ilgi ve alaka görüyor. Merkezefendi Cami’mizin tuvaletlerini, şadırvanını ve çevre düzenlemesini Zeytinburnu Belediyesi düzenledi. Bu noktada yapılan hizmetlere candan teşekkür ediyoruz. Belki de bu İstanbul’da bir ilktir. Özellikle tuvaletlerin ücretsiz olması ve belediyenin görevlendirdiği temizlik görevlilerle beraber böyle bir hizmetin yürütülmesi belki de bir ilk. Bu hizmetlerin devamını diliyoruz” dedi. CEMAAT UYGULAMADAN MEMNUN İbadet için sürekli olarak camiye geldiğini ve uygulamadan memnuniyeti dile getiren vatandaşlardan Hüseyin Şahin, “Belediye eleman tutup koydu buraya, vardiyalı olarak çalışıyorlar burada. Herkes çıktığı zaman pırıl pırıl yıkıyorlar her tarafı” dedi.Hüsamettin Görgü ise, “Çok güzel, tuvaletler çok temiz. Sabah başlıyorlar akşama kadar açık temiz tutuyorlar. Biz çok memnunuz” diye konuştu. Yusuf Kemal Yıldız da “Müslüman’a layık olan bir hizmet, Allah kabul etsin. Bütün yapılanlar Allah rızası içindir. Bu yapılan hizmet de süper” diye konuştu.Proje, her an temizlik ve tuvaletlerin ücretsiz olması şekliyle sürekli olarak devam edecek. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu Belediyesi’nin ilçedeki tüm camilerde tuvaletlerin ücretsiz olması ve temizliğinin her an yapılmasına yönelik uygulamaya koyduğu proje, vatandaşlardan tam not aldı.

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında Zeytinburnu Belediyesi tarafından ‘Sağlıklı Tuvalet’ projesi kapsamında ilçe genelindeki camilerin tuvalet ve şadırvanları revize edilmişti. Yapılan revize işlerimden sonra Zeytinburnu Belediyesi şadırvanların temizliğini de üstlendi. Vardiyalı olarak şadırvanda temizlik görevi yapan belediye ekipleri aralıksız olarak yaptığı çalışmalarla tuvaletlerin kirlenmesine engel oluyor. Sürekli hijyen tutulan tuvaletler ücretsiz olarak halkın kullanımına sunuluyor.

“ŞADIRVAN TEMİZLİĞİ ÖNEMLİ”

Projenin geçtiğimiz yıl Ramazan ayı öncesinde başlatıldığını hatırlatan Merkezefendi Camii Müezzini Ali Sevgili, uygulamanın vatandaşlar tarafından olumlu karşılandığını belirtti. Tuvalet ve şadırvanlarda temizliğe büyük önem verildiğini kaydeden Sevgili, “Zeytinburnu’ndaki camilerle birlikte cami çevresi ve tuvaletlerinin temizliği noktasında yaklaşık 6 ay önce yeni bir uygulama başlatıldı. Özellikle tuvaletlerden ücret alınmaması, ücretsiz bir şekilde hizmet edilmesi noktasında hizmet devam ediyor. Vatandaşlarımızdan çok güzel ilgi ve alaka görüyor. Merkezefendi Cami’mizin tuvaletlerini, şadırvanını ve çevre düzenlemesini Zeytinburnu Belediyesi düzenledi. Bu noktada yapılan hizmetlere candan teşekkür ediyoruz. Belki de bu İstanbul’da bir ilktir. Özellikle tuvaletlerin ücretsiz olması ve belediyenin görevlendirdiği temizlik görevlilerle beraber böyle bir hizmetin yürütülmesi belki de bir ilk. Bu hizmetlerin devamını diliyoruz” dedi.

CEMAAT UYGULAMADAN MEMNUN

İbadet için sürekli olarak camiye geldiğini ve uygulamadan memnuniyeti dile getiren vatandaşlardan Hüseyin Şahin, “Belediye eleman tutup koydu buraya, vardiyalı olarak çalışıyorlar burada. Herkes çıktığı zaman pırıl pırıl yıkıyorlar her tarafı” dedi.Hüsamettin Görgü ise, “Çok güzel, tuvaletler çok temiz. Sabah başlıyorlar akşama kadar açık temiz tutuyorlar. Biz çok memnunuz” diye konuştu. Yusuf Kemal Yıldız da “Müslüman’a layık olan bir hizmet, Allah kabul etsin. Bütün yapılanlar Allah rızası içindir. Bu yapılan hizmet de süper” diye konuştu.Proje, her an temizlik ve tuvaletlerin ücretsiz olması şekliyle sürekli olarak devam edecek.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.