SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

AHDE-VEFA Derneğinden Şehitlerimize Mevlit

KÜLTÜR 01.01.2015 - 10:21, Güncelleme: 01.01.2015 - 10:21
 

AHDE-VEFA Derneğinden Şehitlerimize Mevlit

İlçemizde yeni kurulmuş olan bir dernek olan Ahde-Vefa Derneği, Hz. Muhammed ( s.a.v tarafından fethi ve tüm şehitlerimizin adına Güzel Mescit’de Mevlid’i Şerif okuttu.

Kurucu Başkan Metin Şengöz, Başkan Vekili Mürsel Bildirir, Başkan Yardımcıları Mehmet Aydoğdu ve Barış Cengizbay, Genel sekreter İbrahim Kaşık, Muhasip Soner Üstündağ, ve üyeler Bora Çalışkur, Gürdal Karadağ ile Ethem Gürkan organizesi ile henüz olağan genel kurulunu yapmadan etkinliklerini sürdürmeye başladı. Bu hareketliliklerden biri olarak da Hz. Muhammed ( s.a.v ) ve askerleri ile Mekke’nin fetih edilmesi ve de tüm şehitlerimiz adına Güzel Mescit’te Mevlid’i Şerif okuttular. Mevlid’i Şerif’e Ahde-Vefa Derneği yönetim kurulu, MHP İlçe eski başkanlarından Fetih Ahmet Alparslan ve Nazir Güler, Veliefendi Mahalle Muhtarı Veli Özarslan, Zeytinburnu Sporlular Derneği Başkanı Halil İbrahim Uzunağca, Erdinç Özüarap Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Yıldız Spor Kulübü Başkanı Zekir Keskin, Otelcilik Anadolu Meslek Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Sadri Saray, meclis eski üyesi Abdurrahman Damaoğlu, mescit cemaati ve dernek üyeleri ile davetliler iştirak ettiler. Kuran’ı Kerim’den kasideler ve hadisleri Güzel Mescit İmamı Osman AŞIK, Müezzin Erdoğan Aydın ve talebelerden İlyas YEŞİLMEN okudular. Mevlid’i Şerif ardından iştirakte bulunan herkese yemek ikramları ve mevlid şekerleri ikramı yapıldı ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
İlçemizde yeni kurulmuş olan bir dernek olan Ahde-Vefa Derneği, Hz. Muhammed ( s.a.v tarafından fethi ve tüm şehitlerimizin adına Güzel Mescit’de Mevlid’i Şerif okuttu.

Kurucu Başkan Metin Şengöz, Başkan Vekili Mürsel Bildirir, Başkan Yardımcıları Mehmet Aydoğdu ve Barış Cengizbay, Genel sekreter İbrahim Kaşık, Muhasip Soner Üstündağ, ve üyeler Bora Çalışkur, Gürdal Karadağ ile Ethem Gürkan organizesi ile henüz olağan genel kurulunu yapmadan etkinliklerini sürdürmeye başladı. Bu hareketliliklerden biri olarak da Hz. Muhammed ( s.a.v ) ve askerleri ile Mekke’nin fetih edilmesi ve de tüm şehitlerimiz adına Güzel Mescit’te Mevlid’i Şerif okuttular.

Mevlid’i Şerif’e Ahde-Vefa Derneği yönetim kurulu, MHP İlçe eski başkanlarından Fetih Ahmet Alparslan ve Nazir Güler, Veliefendi Mahalle Muhtarı Veli Özarslan, Zeytinburnu Sporlular Derneği Başkanı Halil İbrahim Uzunağca, Erdinç Özüarap Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Yıldız Spor Kulübü Başkanı Zekir Keskin, Otelcilik Anadolu Meslek Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Sadri Saray, meclis eski üyesi Abdurrahman Damaoğlu, mescit cemaati ve dernek üyeleri ile davetliler iştirak ettiler.

Kuran’ı Kerim’den kasideler ve hadisleri Güzel Mescit İmamı Osman AŞIK, Müezzin Erdoğan Aydın ve talebelerden İlyas YEŞİLMEN okudular. Mevlid’i Şerif ardından iştirakte bulunan herkese yemek ikramları ve mevlid şekerleri ikramı yapıldı

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.