SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Metin Doğan Artık Milletvekili A. Adayı

GÜNDEM 25.12.2014 - 20:26, Güncelleme: 25.12.2014 - 20:26
 

Başkan Metin Doğan Artık Milletvekili A. Adayı

CHP Tüzüğü gereği milletvekili aday adayı olabilmek için son tarih olan 25 Aralık 2014 çarşamba günü Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan, on bir ilçe başkanı görevlerinden istifa ettiler.

Yaklaşık iki ay önce Haziran 2015 Genel Seçimlerinde Milletvekili olabilmek için Aday Adayı olduğunu açıklayan İlçe Başkanı Metin Doğan Tüzük gereği görevinden istifa etti. İstifa eden CHP ilçe başkanlarını CHP İl Binası salonunda konuk eden CHP İstanbul İl başkanı Murat Karayalçın “İlçe başkanlıklarını siyasi örgütlenmenin özü olarak görüyorum” diyerek başladığı konuşmasında daha sonra “ diğer ülkelerde siyasi örgütlenmelerin serbest bırakıldığını hatta bizde olduğu gibi siyasi partiler yasası türünden yasalara gerek bile görmediklerini” ifade ederek “ bizde özellikle 12 Eylül döneminde siyasi partilerin örgütlenme biçimlerine ciddi bir müdahale söz konusu olmuştur. Bu yasalar ile Türkiye Cumhuriyeti, partileri de kendisi gibi örgütlenme biçimine zorlamıştır” dedi. “Siyasette en yoğun ve en sıcak en beşeri ilişkilerin İlçe örgütlerinde yaşandığını” vurgulayan Karayalçın Milletvekili aday adayı olabilmek için istifa eden İlçe başkanlarına başarılar dileyerek kendilerine şimdiye kadarki hizmetleri dolayısı ile teşekkür belgesi verdi. İstifa sonrası Milletvekili Aday Adayı Metin Doğan Zeytinburnu Haber Gazetesine şu açıklamayı yaptı. Bugün ülkemizi teslim alan bu tekçi diktatörlük, her şeyi kendi arzusu ve istekleri gibi yöneterek bütün özgürlükler alanını daraltmakta, kapatmakta ve yok etmektedir. Bütün sistemi, bütün düzeni, kendilerine bağımlı ve tek düz bir anlayışla dizayn yapan bu eli kanlı iktidar, bütün bir ülkeyi teslim almış durumdadır. Bize düşen görev bu teslimiyete boyun eğmemektir ve özgürlük mücadelesini, özgürlük savaşını gerekirse bedel ödeyerek devam ettirmektir. Bu iktidarın teslim aldığı yüce parlamentoyu, Bu iktidarın teslim aldığı Çankaya köşkünü, Bu iktidarın teslim aldığı Türk Ordusunu, Bu iktidarın teslim aldığı Üniversiteleri ve bilim dünyasını, Bu iktidarın teslim aldığı yargıyı ve mahkemeleri, Bu iktidarın teslim aldığı başta Taksim olmak üzere bütün özgürlük meydanlarını, Gökyüzünde doğan güneş, nehirlerde akan su, ocaklarda yanan ateş şahidimiz olsun ki bir gün geri alacağız. Şart olsun, yemin olsun bu insanlığın düşmanı, bu İslam düşmanı, kandan beslenen emperyalizmin uşaklığını yapan AKP iktidarını devirmek üzere Genel Başkanımıza yol arkadaşı olmak için hayırlısı ile bugün yola çıktık dedi. CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan ile birlikte 11 ilçe Başkanı daha görevinden istifa etti. CHP Avcılar İlçe başkanı Bayram Acar, Beyoğlu İlçe başkanı İnan Güney, Bahçelievler İlçe başkanı Rıza Akpolat, Bakırköy İlçe başkanı M. Sait Yücel, Beyoğlu İlçe başkanı İnan Güney, Esenler İlçe başkanı Halil Özden, Eyüp İlçe başkanı Ahmet Kartal kanat, Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Mehmet Polat, Kadıköy İlçe başkanı Necati Ekşi ve Kağıthane İlçe başkanı Zeynel yaklaşan genel seçimlerde aday adayı olabilmek için CHP tüzüğünün gerekliliği olan 25 Aralık 2014 Çarşamba günü görevlerinden istifa ettiler… Milletvekili Aday Adayı Metin Doğan’a destek vermek için Zeytinburnu örgütü de ile adeta çıkarma yaptı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
CHP Tüzüğü gereği milletvekili aday adayı olabilmek için son tarih olan 25 Aralık 2014 çarşamba günü Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan, on bir ilçe başkanı görevlerinden istifa ettiler.

Yaklaşık iki ay önce Haziran 2015 Genel Seçimlerinde Milletvekili olabilmek için Aday Adayı olduğunu açıklayan İlçe Başkanı Metin Doğan Tüzük gereği görevinden istifa etti. İstifa eden CHP ilçe başkanlarını CHP İl Binası salonunda konuk eden CHP İstanbul İl başkanı Murat Karayalçın “İlçe başkanlıklarını siyasi örgütlenmenin özü olarak görüyorum” diyerek başladığı konuşmasında daha sonra “ diğer ülkelerde siyasi örgütlenmelerin serbest bırakıldığını hatta bizde olduğu gibi siyasi partiler yasası türünden yasalara gerek bile görmediklerini” ifade ederek “ bizde özellikle 12 Eylül döneminde siyasi partilerin örgütlenme biçimlerine ciddi bir müdahale söz konusu olmuştur. Bu yasalar ile Türkiye Cumhuriyeti, partileri de kendisi gibi örgütlenme biçimine zorlamıştır” dedi. “Siyasette en yoğun ve en sıcak en beşeri ilişkilerin İlçe örgütlerinde yaşandığını” vurgulayan Karayalçın Milletvekili aday adayı olabilmek için istifa eden İlçe başkanlarına başarılar dileyerek kendilerine şimdiye kadarki hizmetleri dolayısı ile teşekkür belgesi verdi.

İstifa sonrası Milletvekili Aday Adayı Metin Doğan Zeytinburnu Haber Gazetesine şu açıklamayı yaptı. Bugün ülkemizi teslim alan bu tekçi diktatörlük, her şeyi kendi arzusu ve istekleri gibi yöneterek bütün özgürlükler alanını daraltmakta, kapatmakta ve yok etmektedir. Bütün sistemi, bütün düzeni, kendilerine bağımlı ve tek düz bir anlayışla dizayn yapan bu eli kanlı iktidar, bütün bir ülkeyi teslim almış durumdadır. Bize düşen görev bu teslimiyete boyun eğmemektir ve özgürlük mücadelesini, özgürlük savaşını gerekirse bedel ödeyerek devam ettirmektir. Bu iktidarın teslim aldığı yüce parlamentoyu, Bu iktidarın teslim aldığı Çankaya köşkünü, Bu iktidarın teslim aldığı Türk Ordusunu, Bu iktidarın teslim aldığı Üniversiteleri ve bilim dünyasını, Bu iktidarın teslim aldığı yargıyı ve mahkemeleri, Bu iktidarın teslim aldığı başta Taksim olmak üzere bütün özgürlük meydanlarını, Gökyüzünde doğan güneş, nehirlerde akan su, ocaklarda yanan ateş şahidimiz olsun ki bir gün geri alacağız. Şart olsun, yemin olsun bu insanlığın düşmanı, bu İslam düşmanı, kandan beslenen emperyalizmin uşaklığını yapan AKP iktidarını devirmek üzere Genel Başkanımıza yol arkadaşı olmak için hayırlısı ile bugün yola çıktık dedi.

CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan ile birlikte 11 ilçe Başkanı daha görevinden istifa etti. CHP Avcılar İlçe başkanı Bayram Acar, Beyoğlu İlçe başkanı İnan Güney, Bahçelievler İlçe başkanı Rıza Akpolat, Bakırköy İlçe başkanı M. Sait Yücel, Beyoğlu İlçe başkanı İnan Güney, Esenler İlçe başkanı Halil Özden, Eyüp İlçe başkanı Ahmet Kartal kanat, Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Mehmet Polat, Kadıköy İlçe başkanı Necati Ekşi ve Kağıthane İlçe başkanı Zeynel yaklaşan genel seçimlerde aday adayı olabilmek için CHP tüzüğünün gerekliliği olan 25 Aralık 2014 Çarşamba günü görevlerinden istifa ettiler… Milletvekili Aday Adayı Metin Doğan’a destek vermek için Zeytinburnu örgütü de ile adeta çıkarma yaptı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.