SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Beştelsiz'in sporcusu Aykut Taşdemir Türkiye Şampiyonu oldu

KÜLTÜR 29.05.2014 - 08:05, Güncelleme: 29.05.2014 - 08:05
 

Beştelsiz'in sporcusu Aykut Taşdemir Türkiye Şampiyonu oldu

Bayanlarda 36 erkeklerde 47 üniversitenin katıldığı yaklaşık 1000 sporcunun yarıştığı KoçFest Üniversiteler Atletizm Pist Yarışmaları 16-18 Mayıs 2014 tarihlerinde Kayseri’de yapıldı.

İstanbul Zeytinburnu'muzu temsilen yarışa katılan Beştelsiz Spor Kulübü Atletizm takımının başarılı sporcusu Aykut Taşdemir 1500 Metre Erkeklerde Türkiye Şampiyonu oldu. Zeytinburnu'muz Türkiye Şampiyonluğu kazandıran Aykut Taşdemir'i kutluyoruz. Beştelsiz spor Kulüp Başkanı Naci Sert Maraton sonrası Zeytinburnu Haber Gazetesine yaptığı özel açıklamada Beştelsiz Atletizm Zeytinburnu'nda kurulan fakat yaptığı dereceler ile önce Türkiye'de ardından da Dünyada adından söz ettiren bir kulüp haline gelmiştir. Takım Halindeki Şampiyonluklarımızın yanında Bireysel Şampiyonluklar, Türkiye Şampiyonlukları, Bizleri ve ekibimi daha çok onura etmiştir. Buda kulüp olarak güzel işlere imza attığımızın bir göstergesi olsa gerek dedi Yarışmalar sonunda Üniversiteler bazında, Bayanlarda Aydın Adnan Menderes Üniversitesi 572 puanla birinci, Eskişehir Anadolu Üniversitesi 551 puanla ikinci, K.K.T.C. Doğu Akdeniz Üniversitesi 519 puanla üçüncü olmuşlardır. Erkeklerde ise; Aydın Adnan Menderes Üniversitesi 727 puanla birinci, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi 695 puanla ikinci ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 687 puanla üçüncü olmuşlardır. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Bayanlarda 36 erkeklerde 47 üniversitenin katıldığı yaklaşık 1000 sporcunun yarıştığı KoçFest Üniversiteler Atletizm Pist Yarışmaları 16-18 Mayıs 2014 tarihlerinde Kayseri’de yapıldı.

İstanbul Zeytinburnu'muzu temsilen yarışa katılan Beştelsiz Spor Kulübü Atletizm takımının başarılı sporcusu Aykut Taşdemir 1500 Metre Erkeklerde Türkiye Şampiyonu oldu. Zeytinburnu'muz Türkiye Şampiyonluğu kazandıran Aykut Taşdemir'i kutluyoruz.

Beştelsiz spor Kulüp Başkanı Naci Sert Maraton sonrası Zeytinburnu Haber Gazetesine yaptığı özel açıklamada Beştelsiz Atletizm Zeytinburnu'nda kurulan fakat yaptığı dereceler ile önce Türkiye'de ardından da Dünyada adından söz ettiren bir kulüp haline gelmiştir. Takım Halindeki Şampiyonluklarımızın yanında Bireysel Şampiyonluklar, Türkiye Şampiyonlukları, Bizleri ve ekibimi daha çok onura etmiştir. Buda kulüp olarak güzel işlere imza attığımızın bir göstergesi olsa gerek dedi

Yarışmalar sonunda Üniversiteler bazında, Bayanlarda Aydın Adnan Menderes Üniversitesi 572 puanla birinci, Eskişehir Anadolu Üniversitesi 551 puanla ikinci, K.K.T.C. Doğu Akdeniz Üniversitesi 519 puanla üçüncü olmuşlardır. Erkeklerde ise; Aydın Adnan Menderes Üniversitesi 727 puanla birinci, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi 695 puanla ikinci ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 687 puanla üçüncü olmuşlardır.

kullan

kullan

kullan

kullan

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.