SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Kent Konseyi 14. Genel Kurulu 28 MAYIS’TA

KÜLTÜR 23.05.2014 - 19:20, Güncelleme: 23.05.2014 - 19:20
 

Kent Konseyi 14. Genel Kurulu 28 MAYIS’TA

Zeytinburnu Kent Konseyi, 14. Genel Kurul Toplantısı’nı 28 Mayıs 2014 Çarşamba günü yapacak.

5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 76. Maddesi ve buna bağlı olarak İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan “Kent Konseyi Yönetmeliği”ne uygun olarak çalışmalarını sürdüren Zeytinburnu Kent Konseyi’nin genel kurulu Kazlıçeşme Kültür Merkezi Karadeniz Salonu’nda saat 14:00’de başlayacak. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın başkanlığında gerçekleştirilecek genel kurul toplantısında yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca kent konseyi başkanlığı ve yürütme kurulu üyelikleri için seçim yapılacak. Genel kurul toplantısı öncesinde fuaye alanında katılımcılara kokteyl verilecek. TOPLANTI GÜNDEMİ:  1. Açılış, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması. 2. Divan heyetinin seçimi. 3.  Protokol konuşmaları. 4.  Kent konseyi başkanının seçimi. 5.  Yürütme kurulu üyelerinin seçimi. 6.  Dilek ve temenniler. 7.  Kapanış.
Zeytinburnu Kent Konseyi, 14. Genel Kurul Toplantısı’nı 28 Mayıs 2014 Çarşamba günü yapacak.

5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 76. Maddesi ve buna bağlı olarak İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan “Kent Konseyi Yönetmeliği”ne uygun olarak çalışmalarını sürdüren Zeytinburnu Kent Konseyi’nin genel kurulu Kazlıçeşme Kültür Merkezi Karadeniz Salonu’nda saat 14:00’de başlayacak.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın başkanlığında gerçekleştirilecek genel kurul toplantısında yönetmeliğin 5. Maddesi uyarınca kent konseyi başkanlığı ve yürütme kurulu üyelikleri için seçim yapılacak. Genel kurul toplantısı öncesinde fuaye alanında katılımcılara kokteyl verilecek.

TOPLANTI GÜNDEMİ: 
1. Açılış, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması.
2. Divan heyetinin seçimi.
3.  Protokol konuşmaları.
4.  Kent konseyi başkanının seçimi.
5.  Yürütme kurulu üyelerinin seçimi.
6.  Dilek ve temenniler.
7.  Kapanış.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.