SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Semiha Şakir Huzurevi'nin El Emeği-Göz Nuru Sergisi Açıldı

KÜLTÜR 22.05.2014 - 19:32, Güncelleme: 22.05.2014 - 19:32
 

Semiha Şakir Huzurevi'nin El Emeği-Göz Nuru Sergisi Açıldı

Semiha Şakir Huzurevi'nde kalan Yaşlılarının Yaptığı yağlı boya ve el işi sergisi açılışını Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş ile İl Sosyal İşler Müdürü Önal İnal Peker yaptı.

Zeytinburnu  Semiha Şakir Huzurevi'nin bahçesinde kokteyl ile başlayan sergi Zeytinburnuluları bir araya getirdi. Sergiye, Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş, Sosyal İşler İl Müdürü Önal İnal Peker,Zeytinburnu Belediyesi Başkan Yardımcısı Gönül Demirel,Zeytinburnu Halk Eğitim Müdürü Ünal Yalçın,Halk Eğitim Merkezi El Sanatları Öğretmeni Kamuran Şimşek,Kırtasiyeciler  Odası Başkanı Yavuz Tekçe,Huzurevi Müdürü Tuncay Yıldız,Müdür Yardımcısı Aysel Baydar,Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Yalçın,Sosyal İşler Müdürü Kıymet Toker,Kazlıçeşme Abay Ortaokulu Müdürü Sevim Akbay,Huzurevi ve Yaşlılara Yardım Derneği Başkanı Perihan Akgün,Zeytin Ekolojik Derneği Başkan Yardımcısı Salih Zeki Durmuşoğlu,Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Asuman Durmuşoğlu,Zeytinburnu Çevre,Kültür ve Turizm Derneği (ZEYÇED) Başkan  Vekili  Ali Gündüz ve STK temsilcileri ile basının katıldığı  sergide ,misafirler  huzurevi sakinlerinin yaptığı eserlerden alışveriş yapma imkanı da buldular. Sergiyi gezen davetliler ,huzurevinde güzel işler yapılmakta,daha çok imkan verilmesinde daha  da iyi şeyler yapılacaktır dedi.Huzurevi sakinleri de  katılımcıların çoğunluğundan memnun olduklarını ifade ettiler. 3 gün sürecek  olan sergiye tüm Zeytinburnulular beklenmektedir. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Semiha Şakir Huzurevi'nde kalan Yaşlılarının Yaptığı yağlı boya ve el işi sergisi açılışını Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş ile İl Sosyal İşler Müdürü Önal İnal Peker yaptı.

Zeytinburnu  Semiha Şakir Huzurevi'nin bahçesinde kokteyl ile başlayan sergi Zeytinburnuluları bir araya getirdi. Sergiye, Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş, Sosyal İşler İl Müdürü Önal İnal Peker,Zeytinburnu Belediyesi Başkan Yardımcısı Gönül Demirel,Zeytinburnu Halk Eğitim Müdürü Ünal Yalçın,Halk Eğitim Merkezi El Sanatları Öğretmeni Kamuran Şimşek,Kırtasiyeciler  Odası Başkanı Yavuz Tekçe,Huzurevi Müdürü Tuncay Yıldız,Müdür Yardımcısı Aysel Baydar,Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Yalçın,Sosyal İşler Müdürü Kıymet Toker,Kazlıçeşme Abay Ortaokulu Müdürü Sevim Akbay,Huzurevi ve Yaşlılara Yardım Derneği Başkanı Perihan Akgün,Zeytin Ekolojik Derneği Başkan Yardımcısı Salih Zeki Durmuşoğlu,Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Asuman Durmuşoğlu,Zeytinburnu Çevre,Kültür ve Turizm Derneği (ZEYÇED) Başkan  Vekili  Ali Gündüz ve STK temsilcileri ile basının katıldığı  sergide ,misafirler  huzurevi sakinlerinin yaptığı eserlerden alışveriş yapma imkanı da buldular.

Sergiyi gezen davetliler ,huzurevinde güzel işler yapılmakta,daha çok imkan verilmesinde daha  da iyi şeyler yapılacaktır dedi.Huzurevi sakinleri de  katılımcıların çoğunluğundan memnun olduklarını ifade ettiler.
3 gün sürecek  olan sergiye tüm Zeytinburnulular beklenmektedir.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.