SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

AK Parti Zeytinburnu’ndan , Şehit Ailelerine kahvaltı

KÜLTÜR 17.05.2014 - 19:39, Güncelleme: 17.05.2014 - 19:39
 

AK Parti Zeytinburnu’ndan , Şehit Ailelerine kahvaltı

AK Parti Zeytinburnu Teşkilatı şehit aileleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda ve şehitlik ziyaretinde duygu dolu anlar yaşandı.

Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı Sosyal İşler Birim Başkanlığının koordine ettiği kahvaltı programı Zeytinburnu Sosyal Tesislerinde yapıldı. Şehit ailelerine kahvaltı sonrası kısa bir selamlama konuşması yapan Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver  Ak Parti olarak Ülkeye ve memlekete daha iyi hizmet etmek amacıyla yola çıktıklarını bunun için geceli gündüzlü çalıştıklarını ve ülkenin AK Parti İle birlikte terör belasından da kurtuldu. Ünver sözlerine şöyle devam etti. Sahip olduğumuz her türlü güzelliği şehit ve gazilerimize borçluyuz. İnancımıza ve Türk örf ve adetlerine göre, Şehitlik mertebesinin en ulvi mertebelerden en kutsalıdır. Bugün huzur içinde yaşayabiliyorsak, bayrağımız dalgalanıyor ve ezanlarımız okunuyorsa buna şehit ve gazilerimize borçluyuz. Bu nedenle şehitlerimizin emanetleri de bizler için çok önemli. Sayın Başbakanımızın önderliğinde ‘Milli Birlik ve Kardeşlik’ projesi ile terör belasından çok şükür kurtuluyoruz dedi. Kahvaltı ve konuşmanın ardından AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver'in katılımıyla şehit aileleri ile birlikte Edirnekapı Şehitliği ziyaret edildi. Şehit aileleri şehit çocuklarının başında duygu dolu anlar yaşadı. Okunan Kuran-ı Kerim yapılan dualar ile birlikte şehitlikte âdeta duygu eli yaşandı. Ak Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver annelerin döktüğü gözyaşları ile birlikte çok duygulandı. Acemi Birliğini birlikte yapıp usta birliğinde de aynı yerde görev yapan 5 şehit’in başında tazelenen anılar herkesi duygulandırdı. Terhislerine sadece1,5 ay kala şehit olan Paşa Sünger, Cengiz Aktaş, Murat Güven, Özer Ayrancı, Hüseyin Sezer 1995 yılında Tunceli’nin Ovacık beldesinde çıkan çatışmada şehit olan 15 askerimizden sadece beşiydi. Kimsesiz bir şehitin mezarına diğer şehit ailelerinin yakınlarının ilgilendi. Kahvaltı ve Şehitlik ziyaretine, Ak Parti Tanıtım ve Medyadan sorumlu ilçe başkan yardımcısı Ahmet Kaya ,AR-GE başkanı Fatih Karataş,Malli ve idari işler'den sorumlu ilçe başkan yardımcısı  Celal Altuğ,Teşkşlat başkanı Hasan Memiş,Sosyal işler birim başkanı Erdoğan Biberoğlu  ilçe Başkanı Bahattin Ünver başkanlığındaki heyette yer aldılar. Bazı Mahalle başkanları da programa katılarak şehit yakınlarını yalnız bırakmadılar. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ-MEHMET ALPAY
AK Parti Zeytinburnu Teşkilatı şehit aileleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda ve şehitlik ziyaretinde duygu dolu anlar yaşandı.

Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı Sosyal İşler Birim Başkanlığının koordine ettiği kahvaltı programı Zeytinburnu Sosyal Tesislerinde yapıldı. Şehit ailelerine kahvaltı sonrası kısa bir selamlama konuşması yapan Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver  Ak Parti olarak Ülkeye ve memlekete daha iyi hizmet etmek amacıyla yola çıktıklarını bunun için geceli gündüzlü çalıştıklarını ve ülkenin AK Parti İle birlikte terör belasından da kurtuldu.

Ünver sözlerine şöyle devam etti. Sahip olduğumuz her türlü güzelliği şehit ve gazilerimize borçluyuz. İnancımıza ve Türk örf ve adetlerine göre, Şehitlik mertebesinin en ulvi mertebelerden en kutsalıdır. Bugün huzur içinde yaşayabiliyorsak, bayrağımız dalgalanıyor ve ezanlarımız okunuyorsa buna şehit ve gazilerimize borçluyuz. Bu nedenle şehitlerimizin emanetleri de bizler için çok önemli. Sayın Başbakanımızın önderliğinde ‘Milli Birlik ve Kardeşlik’ projesi ile terör belasından çok şükür kurtuluyoruz dedi.

Kahvaltı ve konuşmanın ardından AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver'in katılımıyla şehit aileleri ile birlikte Edirnekapı Şehitliği ziyaret edildi. Şehit aileleri şehit çocuklarının başında duygu dolu anlar yaşadı. Okunan Kuran-ı Kerim yapılan dualar ile birlikte şehitlikte âdeta duygu eli yaşandı. Ak Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver annelerin döktüğü gözyaşları ile birlikte çok duygulandı.

Acemi Birliğini birlikte yapıp usta birliğinde de aynı yerde görev yapan 5 şehit’in başında tazelenen anılar herkesi duygulandırdı. Terhislerine sadece1,5 ay kala şehit olan Paşa Sünger, Cengiz Aktaş, Murat Güven, Özer Ayrancı, Hüseyin Sezer 1995 yılında Tunceli’nin Ovacık beldesinde çıkan çatışmada şehit olan 15 askerimizden sadece beşiydi. Kimsesiz bir şehitin mezarına diğer şehit ailelerinin yakınlarının ilgilendi.

Kahvaltı ve Şehitlik ziyaretine, Ak Parti Tanıtım ve Medyadan sorumlu ilçe başkan yardımcısı Ahmet Kaya ,AR-GE başkanı Fatih Karataş,Malli ve idari işler'den sorumlu ilçe başkan yardımcısı  Celal Altuğ,Teşkşlat başkanı Hasan Memiş,Sosyal işler birim başkanı Erdoğan Biberoğlu  ilçe Başkanı Bahattin Ünver başkanlığındaki heyette yer aldılar. Bazı Mahalle başkanları da programa katılarak şehit yakınlarını yalnız bırakmadılar.

ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ-MEHMET ALPAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.