SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Minik Atilla Zeytinburnu’nu yasa boğdu

KÜLTÜR 16.05.2014 - 19:55, Güncelleme: 16.05.2014 - 19:55
 

Minik Atilla Zeytinburnu’nu yasa boğdu

Zeytinburnu’muz inanılmaz bir acı daha yaşadı. Talihsiz bir kazaada aramızdan ayrılan 4 Yaşındaki Atilla Sevindik’i gözyaşları arasında toprağa verdik.

Yeşiltepe Mahallesinde inanılmaz bir olay yaşandı. Mahallenin çocuklarına heveslenerek sokağa çıkmak isteyen Atilla’yı annesi kırmadı ve kendi gözetiminde top oynamak için evin önüne çıkardı. Arkadaşları ile top oynarken bir anda top aracın arkasına kaçtı. Komşuları çocuk aracın arkasındayken aracı bir anda hareket ettirince minik can Atillamız aracın altında kalarak can verdi. Bu talisiz olay bütün Zeytinburnu’nu yasa boğdu. Zeytinburnu’muzun sevilen simalarından Osman Sevindik Ağabeyimizin 4 yaşındaki mini canı Atillamız için Yeşiltepe İmam Buharı Mesci’dinde öğle namazına müteakıben cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına katılanlar bu tablo karşısında gözyaşlarına hakim olamadılar. Cenaze Namazının ardında minik Atillamız Kederli acılı ailesini geride bırakarak göz yaşları arasında aile mezarlığında sadece 4 yıl ikamet ettiği Dünyadan ebediyete uğurlandı. Cenaze Namazına, Belediye Başkan Yrd. Gökhan Kasap, AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver, MHP, MYK Üyesi Erdem Karakoç, MHP İlçe Başkanı Nezir Güler,Zeytinburnu Ülkü Ocak Başkanı Vural Canbul, Giresunlular Dernek Başkanı Yaşar Güner, Mustafa Günaydın,  Vahdet Çakıroğlu, Temel Yavuz Kotaloğlu, Metin Şengöz, Metin Yazar, Barış Cengizbay, Mürsel Bildirir ve çok sayıda kişi katıldı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu’muz inanılmaz bir acı daha yaşadı. Talihsiz bir kazaada aramızdan ayrılan 4 Yaşındaki Atilla Sevindik’i gözyaşları arasında toprağa verdik.

Yeşiltepe Mahallesinde inanılmaz bir olay yaşandı. Mahallenin çocuklarına heveslenerek sokağa çıkmak isteyen Atilla’yı annesi kırmadı ve kendi gözetiminde top oynamak için evin önüne çıkardı. Arkadaşları ile top oynarken bir anda top aracın arkasına kaçtı. Komşuları çocuk aracın arkasındayken aracı bir anda hareket ettirince minik can Atillamız aracın altında kalarak can verdi. Bu talisiz olay bütün Zeytinburnu’nu yasa boğdu.

Zeytinburnu’muzun sevilen simalarından Osman Sevindik Ağabeyimizin 4 yaşındaki mini canı Atillamız için Yeşiltepe İmam Buharı Mesci’dinde öğle namazına müteakıben cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına katılanlar bu tablo karşısında gözyaşlarına hakim olamadılar. Cenaze Namazının ardında minik Atillamız Kederli acılı ailesini geride bırakarak göz yaşları arasında aile mezarlığında sadece 4 yıl ikamet ettiği Dünyadan ebediyete uğurlandı.

Cenaze Namazına, Belediye Başkan Yrd. Gökhan Kasap, AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver, MHP, MYK Üyesi Erdem Karakoç, MHP İlçe Başkanı Nezir Güler,Zeytinburnu Ülkü Ocak Başkanı Vural Canbul, Giresunlular Dernek Başkanı Yaşar Güner, Mustafa Günaydın,  Vahdet Çakıroğlu, Temel Yavuz Kotaloğlu, Metin Şengöz, Metin Yazar, Barış Cengizbay, Mürsel Bildirir ve çok sayıda kişi katıldı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.