SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

“Milletimizin Başı Sağolsun"

KÜLTÜR 14.05.2014 - 19:48, Güncelleme: 14.05.2014 - 19:48
 

“Milletimizin Başı Sağolsun"

Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan ve aziz milletimizi hüzne boğan maden faciası nedeniyle; 15-19 mayıs tarihleri arasında yapılması planlanan Münip Utandı, Cihan Yıldız ve Mustafa Ceceli konseriyle Çimen Yalçın dinletisi iptal edilmiştir.

Yaşanan büyük acı nedeniyle; Zeytinburnu Belediyesi tarafından, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, 19 Mayıs Pazartesi günü Zeytinburnu Meydanı’nda yapılması planlanan Mustafa Ceceli konserinin yanı sıra Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki Münip Utandı, Cihan Yıldız konseriyle Nağmedar’daki Çimen Yalçın dinletisinin iptali yönünde karar alınmıştır. Milletçe büyük bir üzüntüye gark olduklarını belirten Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, milli yas ilan edilmesi ve 19 Mayıs'ta resmi tören dışında kutlama yapılmaması kararı doğrultusunda konser etkinliklerini iptal ettiklerini söyledi. Faciada hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileyen Başkan Aydın, bu tür kazaların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.
Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan ve aziz milletimizi hüzne boğan maden faciası nedeniyle; 15-19 mayıs tarihleri arasında yapılması planlanan Münip Utandı, Cihan Yıldız ve Mustafa Ceceli konseriyle Çimen Yalçın dinletisi iptal edilmiştir.

Yaşanan büyük acı nedeniyle; Zeytinburnu Belediyesi tarafından, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, 19 Mayıs Pazartesi günü Zeytinburnu Meydanı’nda yapılması planlanan Mustafa Ceceli konserinin yanı sıra Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki Münip Utandı, Cihan Yıldız konseriyle Nağmedar’daki Çimen Yalçın dinletisinin iptali yönünde karar alınmıştır.

Milletçe büyük bir üzüntüye gark olduklarını belirten Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, milli yas ilan edilmesi ve 19 Mayıs'ta resmi tören dışında kutlama yapılmaması kararı doğrultusunda konser etkinliklerini iptal ettiklerini söyledi.

Faciada hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileyen Başkan Aydın, bu tür kazaların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.