SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Anne, Şefkat ve Merhametin Timsalidir

EĞİTİM 13.05.2014 - 20:52, Güncelleme: 13.05.2014 - 20:52
 

Anne, Şefkat ve Merhametin Timsalidir

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri her yıl mayıs ayının ikinci haftası kutlanan anneler gününü unutmadı ve tüm Bilgi Evleri’nde düzenlenen eş zamanlı bir programla annelerimizin bu özel gününü kutladı.

Çocuklara ve gençlere yönelik faaliyetlerinin yanı sıra annelerimizin bu özel gününü de unutmayan Bilgi Evleri, evimizin kraliçesi, başımızın tacı ve en aziz varlığımız olan annelerimizi yaptığı programla taçlandırdı. Tüm Bilgi Evleri’nde eş zamanlı düzenlenen etkinlikte üyelerimiz annelerine şiirler okudu, şarkılar söyledi. İbrahim Sadri’nin müthiş sesinden annelerinizin vefakârlığını, fedakârlığını dinleyen ve duygusal anlar yaşayan annelerimizse unutulmamanın mutluluğunu yaşadı. “Yılın en sosyal annesi Yılın en çok okuyan annesi Yılın en hamarat annesi Yılın en iyiliksever annesi Yılın en pozitif annesi” kategorilerine seçilen annelerimize Belediye Başkanımız Murat Aydın adına Prof. Dr. Sefa Saygılı’nın Çocuklarımızın Başarısı Elimizde kitabı ile gül takdim edildi. “Karşılıksız tek sevgi bir ananın çocuğuna duyduğu sevgidir.” düşüncesiyle hareket eden Bilgi Evleri annelerimizin bir gün değil her gün kıymetli olduğunu ve onların bize verdiği karşılıksız değerin paha biçilemez olduğunu bir kez daha vurguladı. İşte yılın anneleri kategorilerindeki biricik annelerimiz: En çok okuyan anneleri: Makbule Bical Nigar Dumrul Hüsniye Koç Oya Gürsu Müzeyyen Durak Hediye Tekin Emine Gözel En sosyal anneleri: Seyhan Özdamar Neriman Helvacı Nazlı Dinçer Perihan Gülcan Hamide Aydoğan Güler Durmaz Sabriye Kamacı En hamarat anneleri: Naile Çelik Bahar Demircan Şengül Damar Sakine Işık Fatma Bikez Zeliha Karaarslan Hatice Özkan En iyiliksever anneleri: Raziye Er Hayriye Doğan Tülay Ersin Behice Dalkılıç Şengül Orimamak Arife Çönt Melek Uygur En pozitif anneleri: Raziye Kapçık Fadime Meşe Gönül Karagöz Ayşegül Çatalkaya Ayşe Terzi Remziye Demir Kübra Aslan 12 Mayıs 2014 Pazartesi
Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri her yıl mayıs ayının ikinci haftası kutlanan anneler gününü unutmadı ve tüm Bilgi Evleri’nde düzenlenen eş zamanlı bir programla annelerimizin bu özel gününü kutladı.

Çocuklara ve gençlere yönelik faaliyetlerinin yanı sıra annelerimizin bu özel gününü de unutmayan Bilgi Evleri, evimizin kraliçesi, başımızın tacı ve en aziz varlığımız olan annelerimizi yaptığı programla taçlandırdı. Tüm Bilgi Evleri’nde eş zamanlı düzenlenen etkinlikte üyelerimiz annelerine şiirler okudu, şarkılar söyledi. İbrahim Sadri’nin müthiş sesinden annelerinizin vefakârlığını, fedakârlığını dinleyen ve duygusal anlar yaşayan annelerimizse unutulmamanın mutluluğunu yaşadı.

“Yılın en sosyal annesi
Yılın en çok okuyan annesi
Yılın en hamarat annesi
Yılın en iyiliksever annesi
Yılın en pozitif annesi” kategorilerine seçilen annelerimize Belediye Başkanımız Murat Aydın adına Prof. Dr. Sefa Saygılı’nın Çocuklarımızın Başarısı Elimizde kitabı ile gül takdim edildi.

“Karşılıksız tek sevgi bir ananın çocuğuna duyduğu sevgidir.” düşüncesiyle hareket eden Bilgi Evleri annelerimizin bir gün değil her gün kıymetli olduğunu ve onların bize verdiği karşılıksız değerin paha biçilemez olduğunu bir kez daha vurguladı.

İşte yılın anneleri kategorilerindeki biricik annelerimiz:
En çok okuyan anneleri:
Makbule Bical
Nigar Dumrul
Hüsniye Koç
Oya Gürsu
Müzeyyen Durak
Hediye Tekin
Emine Gözel

En sosyal anneleri:
Seyhan Özdamar
Neriman Helvacı
Nazlı Dinçer
Perihan Gülcan
Hamide Aydoğan
Güler Durmaz
Sabriye Kamacı

En hamarat anneleri:
Naile Çelik
Bahar Demircan
Şengül Damar
Sakine Işık
Fatma Bikez
Zeliha Karaarslan
Hatice Özkan

En iyiliksever anneleri:
Raziye Er
Hayriye Doğan
Tülay Ersin
Behice Dalkılıç
Şengül Orimamak
Arife Çönt
Melek Uygur

En pozitif anneleri:
Raziye Kapçık
Fadime Meşe
Gönül Karagöz
Ayşegül Çatalkaya
Ayşe Terzi
Remziye Demir
Kübra Aslan

12 Mayıs 2014 Pazartesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.