SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Yenidoğan Güneşspor Kulübü Derneği Genel Kurul İlani

KÜLTÜR 12.05.2016 - 11:08, Güncelleme: 12.05.2016 - 11:08
 

Yenidoğan Güneşspor Kulübü Derneği Genel Kurul İlani

Yenidoğan Güneşspor kulübü derneği genel kurul toplantısı aşağıdaki ilana göre yapılacaktır. Tüm üyelerimize duyrulur.

Yönetim kurulumuzun kararı sonrasında yapılacak olan olağan genel kurul toplantısı saat 29/05/2016 Pazar Günü Saat: 11:00'da Gökalp Mh. Hasan Sevim Sk. (44/3 Sk.) No: 7 Zeytinburnu/İST adresinde aşağıda belirtilen gündemle yapılacaktır Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 05/06/2016 tarihinde aynı saatte ve aynı gündemle tekrarlanacaktır. Tüm üyelerimize duyurulur. GÜNDEM 1 – Açılış ve Yoklama 2 – Kongre Başkanlık Divanı seçimi 3 – Saygı duruşu ve İstiklal Marşı 4 – Yönetim kurulu faaliyet raporu ile Denetim kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi 5 – Yönetim ve Denetim Kurulu ibrası 6 – Kesin bütçe ve tahmini bütçenin görüşülerek onaylanması 7 – Yönetim kurulu ve Denetim kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi 8 – Dilek ve temenniler 9 – Kapanış Yönetim Kurulu Adına Başkan Cengizhan Bahçekapılı
Yenidoğan Güneşspor kulübü derneği genel kurul toplantısı aşağıdaki ilana göre yapılacaktır. Tüm üyelerimize duyrulur.

Yönetim kurulumuzun kararı sonrasında yapılacak olan olağan genel kurul toplantısı saat 29/05/2016 Pazar Günü Saat: 11:00'da Gökalp Mh. Hasan Sevim Sk. (44/3 Sk.) No: 7 Zeytinburnu/İST adresinde aşağıda belirtilen gündemle yapılacaktır Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 05/06/2016 tarihinde aynı saatte ve aynı gündemle tekrarlanacaktır. Tüm üyelerimize duyurulur.

GÜNDEM

1 – Açılış ve Yoklama
2 – Kongre Başkanlık Divanı seçimi
3 – Saygı duruşu ve İstiklal Marşı
4 – Yönetim kurulu faaliyet raporu ile Denetim kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi
5 – Yönetim ve Denetim Kurulu ibrası
6 – Kesin bütçe ve tahmini bütçenin görüşülerek onaylanması
7 – Yönetim kurulu ve Denetim kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi
8 – Dilek ve temenniler
9 – Kapanış

Yönetim Kurulu Adına Başkan Cengizhan Bahçekapılı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.