SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Telsizli Kadınlar Başkanı Akşam Çayına davet etti

KÜLTÜR 01.05.2014 - 21:00, Güncelleme: 01.05.2014 - 21:00
 

Telsizli Kadınlar Başkanı Akşam Çayına davet etti

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın 4.Kez güçlü bir destek ile Başkanlık koltuğuna oturdu.

O AK Parti’nin en tecrübeli Belediye Başkanı olarak seçildi. Tamı tamına dile kolay 20 Yıl Zeytinburnu’nu yöneten bir başkan. Niçin Zeytinburnu Halkının Murat Aydın’a bu kadar güvendiği için son dönemde daha iyi anlaşılır oldu. Son seçim döneminde her paltformda bir sözü vardı seçmene. Bu dönem son üç dönemden daha fazla çalışıp daha fazla yatırım yapacağız. 30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından bir gün dahi tail yapmadı. Hemen ertesi akşam teşekkür turlarına çıktı. Gün boyu ise makamında tebrikleri kabul etti. Gelen bütün vatandaşları makamında ağırladı ve sorunlarının tek tek dinleyip not aldırdı. İlk işi çok güçlü bir A Takımı kurmak oldu. Ardından Geleneksel hale getirdiği Hoşgeldin Fesleğen Kokulu Bahar ile haftanın 7 günü sokakları dolaşarak sokakları denetliyor hemde Zeytinburnu Halkına güçlü destek için teşekkür ediyor. Durmak Yok daha çok çalışmak gerekir diyerek seçim döneminde söz verdiği Telsiz Mahallesindeki vatandaşlarının isteklerinide yerine getirerek onlarlala sıradışı bir Başkanla Akşam Çayında bir araya geldi. Seçim döneminde dolaşırken Telsiz Mahallesi Kadınlarının kendilerinden bir isteği vardı. Başkan o isteği hızlı bir şekilde yerine getirince Mahalleli kadınlarda Parkta Başkanı 5 çayına davet ettiler. Oldukça güzel ve neşeli bir havada geçen Beş çayında Mahallei Kadınlar Başkana Teşekkür ettiler. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın 4.Kez güçlü bir destek ile Başkanlık koltuğuna oturdu.

O AK Parti’nin en tecrübeli Belediye Başkanı olarak seçildi. Tamı tamına dile kolay 20 Yıl Zeytinburnu’nu yöneten bir başkan. Niçin Zeytinburnu Halkının Murat Aydın’a bu kadar güvendiği için son dönemde daha iyi anlaşılır oldu. Son seçim döneminde her paltformda bir sözü vardı seçmene. Bu dönem son üç dönemden daha fazla çalışıp daha fazla yatırım yapacağız.

30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından bir gün dahi tail yapmadı. Hemen ertesi akşam teşekkür turlarına çıktı. Gün boyu ise makamında tebrikleri kabul etti. Gelen bütün vatandaşları makamında ağırladı ve sorunlarının tek tek dinleyip not aldırdı. İlk işi çok güçlü bir A Takımı kurmak oldu. Ardından Geleneksel hale getirdiği Hoşgeldin Fesleğen Kokulu Bahar ile haftanın 7 günü sokakları dolaşarak sokakları denetliyor hemde Zeytinburnu Halkına güçlü destek için teşekkür ediyor.

Durmak Yok daha çok çalışmak gerekir diyerek seçim döneminde söz verdiği Telsiz Mahallesindeki vatandaşlarının isteklerinide yerine getirerek onlarlala sıradışı bir Başkanla Akşam Çayında bir araya geldi. Seçim döneminde dolaşırken Telsiz Mahallesi Kadınlarının kendilerinden bir isteği vardı. Başkan o isteği hızlı bir şekilde yerine getirince Mahalleli kadınlarda Parkta Başkanı 5 çayına davet ettiler. Oldukça güzel ve neşeli bir havada geçen Beş çayında Mahallei Kadınlar Başkana Teşekkür ettiler.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.