SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Seyitnizam Mahallesinde Silahlı Çatışma

KÜLTÜR 01.05.2014 - 00:37, Güncelleme: 01.05.2014 - 00:37
 

Seyitnizam Mahallesinde Silahlı Çatışma

Zeytinburnu Seyitnizam Mahalesinde saat 23:00 da onlarca el silah sesi duyuldu. Mahalleli silah sesleri üzerine büyük panik yaşadı.

Olay, Seyitnizam Mahallesi G-14 Sokakta meydana geldi. Olay yerine ilk ulaşan Zeytinburnu Haber Gazetesiydi.Bazı görgü tanıklarının İddiasına göre, uyuşturucu satıcılığından sabıkaları bulunan Torbacı diye adlandırılan iki grup arasında çatışma yaşandı. İki araç ile sokağa gelen Tarbacı grup arasında kavga çıktı ve gruplar silahlarına sarıldı. Sokata çatışma çıktı. Yaklaşık 5 Dakika süren çatışma sonrası yine iddiaya göre bir grup Woswagen Caddy Marka aracı olay yerinde bırarak kaçtı. Çatışma sonrası sokağa inen Mahalle sakinleri gördükleri manzaraya inanmadılar. 10 Araç kurşunların hedefi olmuştu. Bir çok araçta ciddi manada hasar meydana gelmişti. Polis ekipleri ve olay yeri Seyitnizam Mahallesi G-14 sokağa giriş ve çıkışları kapattı. Olay yerinde el feneleri ile kurşunlar arandı. Numaralandırıldı ve fotoğrafları çekildi. Hasar gören açların tek tek kayıtları tutuldu. Önce Torbacıların bıraktığı iddia edilen araç çekici ile emniyete götürüldü. Ardından Araçları hasar gören araç sahipleri ifadeleri alınmak üzere Merkezefendi karakoluna götürüldü. Polis olayı aydınlatmak için geniş çaplı bir araştırma başlattı. Saatin geç olması ve sokakta kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Seyitnizam Mahalesinde saat 23:00 da onlarca el silah sesi duyuldu. Mahalleli silah sesleri üzerine büyük panik yaşadı.

Olay, Seyitnizam Mahallesi G-14 Sokakta meydana geldi. Olay yerine ilk ulaşan Zeytinburnu Haber Gazetesiydi.Bazı görgü tanıklarının İddiasına göre, uyuşturucu satıcılığından sabıkaları bulunan Torbacı diye adlandırılan iki grup arasında çatışma yaşandı. İki araç ile sokağa gelen Tarbacı grup arasında kavga çıktı ve gruplar silahlarına sarıldı.

Sokata çatışma çıktı. Yaklaşık 5 Dakika süren çatışma sonrası yine iddiaya göre bir grup Woswagen Caddy Marka aracı olay yerinde bırarak kaçtı. Çatışma sonrası sokağa inen Mahalle sakinleri gördükleri manzaraya inanmadılar. 10 Araç kurşunların hedefi olmuştu. Bir çok araçta ciddi manada hasar meydana gelmişti.

Polis ekipleri ve olay yeri Seyitnizam Mahallesi G-14 sokağa giriş ve çıkışları kapattı. Olay yerinde el feneleri ile kurşunlar arandı. Numaralandırıldı ve fotoğrafları çekildi. Hasar gören açların tek tek kayıtları tutuldu. Önce Torbacıların bıraktığı iddia edilen araç çekici ile emniyete götürüldü.

Ardından Araçları hasar gören araç sahipleri ifadeleri alınmak üzere Merkezefendi karakoluna götürüldü. Polis olayı aydınlatmak için geniş çaplı bir araştırma başlattı. Saatin geç olması ve sokakta kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.