SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İki Milyon Euro'luk Soygunda On Gözaltı

KÜLTÜR 30.04.2014 - 21:00, Güncelleme: 30.04.2014 - 21:00
 

İki Milyon Euro'luk Soygunda On Gözaltı

Libyalı işadamının aracının önünü keserek çantasını gasp edilmesi olayıyla ilgili polis yaptığı operasyonda 10 kişiyi gözaltına aldı.

Libyalı işadamının aracının önünü keserek içinde yaklaşık 2 milyon Euro bulunan çantasını gasp edilmesi olayıyla ilgili polis yaptığı operasyonda 10 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada 3 adet silah, 6 şarşör ve çok sayıda mermi ve para sayma makinesi ele geçirildi. Zeytinburnu'nda 24 Eylül 2013 tarihinde meydana gelen olayda Libyalı işadamı M.M.A.(32) şirketine ait yurt dışından gelen 2 milyon 188 bin 840 Euro ve 7 bin dolar parayı Atatürk Havalimanı kargo bölümünden teslim aldı. Soyguncular, genç işadamının içinde bulunduğu araca Zeytinburnu, Adnan Menderes Bulvarı'nda arkadan çarptı. Maskeli ve silahlı 5 kişi, duran aracın bağajındaki para dolu valizi aldı. Hızla olay yerinden kaçan soyguncuların kullandığı iki otomobil daha sonra Sultangazi ilçesinde yakılmış olarak bulundu. Polis tarafından olayla ilgili sürdürülen çalışmalarda polis önceki gün 10 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerle birlikte 3 adet silah, 6 şarjör, 174 adet dolu fişek, 1 adet para sayma makinesi, 4 bin 140 lira ve 2 bin dolar ele geçirildi. Polisteki ifadelerinde suçlamaları kabul etmeyen şüphelilerden H.Ş.Ç.(33) tutuklanarak cezaevine gönderilirken O.T.(33) ve E.A.(39) adlı şüphelilere adli kontrol hükümleri uygulandı. Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirttiler. İLGİLİ HABER: 26 NİSAN 2013'TE ZEYTİNBURNU'NDAKİ FİLM GİBİ SOYGUN HABERİNİ TIKLA OKU ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Libyalı işadamının aracının önünü keserek çantasını gasp edilmesi olayıyla ilgili polis yaptığı operasyonda 10 kişiyi gözaltına aldı.

Libyalı işadamının aracının önünü keserek içinde yaklaşık 2 milyon Euro bulunan çantasını gasp edilmesi olayıyla ilgili polis yaptığı operasyonda 10 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada 3 adet silah, 6 şarşör ve çok sayıda mermi ve para sayma makinesi ele geçirildi.

Zeytinburnu'nda 24 Eylül 2013 tarihinde meydana gelen olayda Libyalı işadamı M.M.A.(32) şirketine ait yurt dışından gelen 2 milyon 188 bin 840 Euro ve 7 bin dolar parayı Atatürk Havalimanı kargo bölümünden teslim aldı.

Soyguncular, genç işadamının içinde bulunduğu araca Zeytinburnu, Adnan Menderes Bulvarı'nda arkadan çarptı. Maskeli ve silahlı 5 kişi, duran aracın bağajındaki para dolu valizi aldı. Hızla olay yerinden kaçan soyguncuların kullandığı iki otomobil daha sonra Sultangazi ilçesinde yakılmış olarak bulundu.

Polis tarafından olayla ilgili sürdürülen çalışmalarda polis önceki gün 10 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerle birlikte 3 adet silah, 6 şarjör, 174 adet dolu fişek, 1 adet para sayma makinesi, 4 bin 140 lira ve 2 bin dolar ele geçirildi.

Polisteki ifadelerinde suçlamaları kabul etmeyen şüphelilerden H.Ş.Ç.(33) tutuklanarak cezaevine gönderilirken O.T.(33) ve E.A.(39) adlı şüphelilere adli kontrol hükümleri uygulandı. Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirttiler.

İLGİLİ HABER: 26 NİSAN 2013'TE ZEYTİNBURNU'NDAKİ FİLM GİBİ SOYGUN HABERİNİ TIKLA OKU

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.