SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Aydın'dan Meclis üyelerine PLAKET

KÜLTÜR 15.02.2014 - 09:17, Güncelleme: 15.02.2014 - 09:17
 

Başkan Aydın'dan Meclis üyelerine PLAKET

Zeytinburnu Belediyesi Meclis Üyeleri, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın ev sahipliği yaptığı akşam yemeğinde bir araya geldi.

 Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın 29 Mart 2009 Yerel Seçimleri öncesi yaptığı gibi 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri önceside Zeytinburnu'na Hizmet eden Meclis Üyelerini Akşam Yemeğinde biraraya topladı ve kendilerine teşekkür etti.2014 Yerel Yönetim Seçimlerine az bir süre kala sürekli olarak meclis toplantılarında bir araya gelen üyeler bu defa yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı ödüllendirilmek üzere toplandı. TÜM ÜYELER BİRARADA Düzenlenen Akşam Yemeğine  Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yardımcıları  ve Zeytinburnu Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı. Yemek ikramı ile birlikte bir yılın stresini sohbet yaparak atan meclis üyelerinin sıkı dayanışmaları ise gözlerden kaçmadı. AYDIN, ÜYELERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ Düzenlenen gecede açılış konuşması gerçekleştiren Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Meclis üyeleri ile birlikte aynı çatı altında başarılı işlere imza attıklarını kaydederek, emeği geçen tüm meclis üyelerinden helalık istedi. Aydın daha sonra bütün meclis üyelerine birer başarı plaketlerini takdim etti.Düzenlenen gece, daha sonra toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.   ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Belediyesi Meclis Üyeleri, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın ev sahipliği yaptığı akşam yemeğinde bir araya geldi.

 Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın 29 Mart 2009 Yerel Seçimleri öncesi yaptığı gibi 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri önceside Zeytinburnu'na Hizmet eden Meclis Üyelerini Akşam Yemeğinde biraraya topladı ve kendilerine teşekkür etti.2014 Yerel Yönetim Seçimlerine az bir süre kala sürekli olarak meclis toplantılarında bir araya gelen üyeler bu defa yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı ödüllendirilmek üzere toplandı.

TÜM ÜYELER BİRARADA

Düzenlenen Akşam Yemeğine  Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yardımcıları  ve Zeytinburnu Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı. Yemek ikramı ile birlikte bir yılın stresini sohbet yaparak atan meclis üyelerinin sıkı dayanışmaları ise gözlerden kaçmadı.

AYDIN, ÜYELERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

Düzenlenen gecede açılış konuşması gerçekleştiren Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Meclis üyeleri ile birlikte aynı çatı altında başarılı işlere imza attıklarını kaydederek, emeği geçen tüm meclis üyelerinden helalık istedi. Aydın daha sonra bütün meclis üyelerine birer başarı plaketlerini takdim etti.Düzenlenen gece, daha sonra toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.  

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.