SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Muhtar Celal Ertuğrul sağlığına kavuştu

KÜLTÜR 21.08.2013 - 11:01, Güncelleme: 21.08.2013 - 11:01
 

Muhtar Celal Ertuğrul sağlığına kavuştu

Zeytinburnu Haber Gazetesi Editörü Mehmet Alpay ve beraberindeki bir grup Gökalp Mahallesi Muhtarı Celal Ertuğrul'u evinde, ziyaret edip acil şifalar diledi.

Gökalp Mahallesi Muhtarı Celal Ertuğrul'u geçirdiği Ameliyatın ardından ilk olarak Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın evinmde ziyaret etmiş ve acil şifalar dilemişti. Başkanın ardından Muhtarımızı arkadaşları ziyaret etti. Ziyarete, ZEYKENT Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Alpay, Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Nadiye Polat, Huzurevleri ve Yaşlılara Yardım Derneği Başkanı Perihan Akgün, AK Parti Zeytinburnu Yönetim Kurulu Üyelerinden Aliye Öztürk ve Selma Öztürk, Zeytinburnu CHP Belediye Başkan Aday Adayı Salih Zeki Durmuşoğlu ve eşi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Asuman Durmuşoğlu, (İSÖS) İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Müdürü Nail Karabulut ile sosyal çalışmalarıyla tanınan (ZEYÇED) Zeytinburnu-Çevre -Kültür ve Turizm Derneği Başkan Vekili,İSÖS gönüllüsü ALO AFİŞ'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gündüz katıldı.  Heyet,Ramazan Bayramı öncesi bir böbreği alınan Zeytinburnu Gökalp Mahallesi Muhtarı Celal Ertuğrul'u evinde,  ziyaret edip acil şifalar diledi.Heyet adına açıklama yapan Zeytinburnu "Sevgi Grubu" kurıcusu Ali Gündüz, Muhtar Ertuğrul'un durumlarının ve morallerinin  gayet iyi olduğunu, herkeslere selamlarını gönderdiklerini İfade edip," Zeytinburnulu muhtarımızı çok seviyoruz,Bu aralar üzerlerinde nazar var,inşallah en kısa zamanda  iyileşip Zeytinburnu'nu daha güzel günlere götürmek için hep birlikte çalışacaklar" dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Haber Gazetesi Editörü Mehmet Alpay ve beraberindeki bir grup Gökalp Mahallesi Muhtarı Celal Ertuğrul'u evinde, ziyaret edip acil şifalar diledi.

Gökalp Mahallesi Muhtarı Celal Ertuğrul'u geçirdiği Ameliyatın ardından ilk olarak Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın evinmde ziyaret etmiş ve acil şifalar dilemişti. Başkanın ardından Muhtarımızı arkadaşları ziyaret etti.

Ziyarete, ZEYKENT Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Alpay, Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Nadiye Polat, Huzurevleri ve Yaşlılara Yardım Derneği Başkanı Perihan Akgün, AK Parti Zeytinburnu Yönetim Kurulu Üyelerinden Aliye Öztürk ve Selma Öztürk, Zeytinburnu CHP Belediye Başkan Aday Adayı Salih Zeki Durmuşoğlu ve eşi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Asuman Durmuşoğlu, (İSÖS) İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Müdürü Nail Karabulut ile sosyal çalışmalarıyla tanınan (ZEYÇED) Zeytinburnu-Çevre -Kültür ve Turizm Derneği Başkan Vekili,İSÖS gönüllüsü ALO AFİŞ'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gündüz katıldı. 

Heyet,Ramazan Bayramı öncesi bir böbreği alınan Zeytinburnu Gökalp Mahallesi Muhtarı Celal Ertuğrul'u evinde,  ziyaret edip acil şifalar diledi.Heyet adına açıklama yapan Zeytinburnu "Sevgi Grubu" kurıcusu Ali Gündüz, Muhtar Ertuğrul'un durumlarının ve morallerinin  gayet iyi olduğunu, herkeslere selamlarını gönderdiklerini İfade edip," Zeytinburnulu muhtarımızı çok seviyoruz,Bu aralar üzerlerinde nazar var,inşallah en kısa zamanda  iyileşip Zeytinburnu'nu daha güzel günlere götürmek için hep birlikte çalışacaklar" dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.