SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

CHP Zeytinburnu'nun Çırpıcı iftarı

KÜLTÜR 23.07.2013 - 13:23, Güncelleme: 23.07.2013 - 13:23
 

CHP Zeytinburnu'nun Çırpıcı iftarı

CHP Zeytinburnu İlçe örgütü Çırpıcı Mahallesinde geniş katılımlı bir iftar yemeği verdi.

CHP Meclis Üyesi Mehmet Koç, İlçe Başkan Yardımcısı Selamettin Yeniyol, Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Fazlıoğlu'nun katkıları ile kurulan ve  Zeytinburnu örgütünün koordine ettiği Çırpıcı Mahalle iftarına Mahalle sakileri ve partililer yoğun ilgi gösterdi.İlçe Yöneticilerinin ve Meclis Üyelerinin tam kadro katıldığı iftar programına siyasetten uzak ramazanın ruhuna yakışır bir şeklide tertip edildi. CHP ilçe Başkanı Metin Doğan iftar açılmadan önce kısa bir konuşma yaptı. Başkan Doğan Yüce Yaradan'ın herkesi eşit bir şeklide bu dünyada gönderdiği fakat yöneticilerin bu eşitliği ve adaleti sağlamadıkların söyledi. Başkan Doğan konuşmasına şöyle devam etti.Beş yıldızlı otellerde kırk çeşit menülerle iftar açanlarla Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesinde çorbası aşı ile iftar açanlar Allah katında eşittirler. Onlar lüks otellerde iftar açarken Bizler fakir soframız Çırpıcı'da Sizlerle paylaşmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz.Şunun biliniz ki o lüks otellerde iftar açanlar Sizlerden daha fazla Müslüman ve takva sahibi değillerdir dedi. Zeytinburnu Eski Belediye Başkanı Doktor Adil Emecan'da iftar yemeğine katılarak masaları dolaştı ve iftara katılanları hal ve hatırlarını sordu. Ezanın okunmasın ardında iftarlar açıldı ve iftar sonrası yemek duası yapıldı. İftar Programına katılarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'un selamını Zeytinburnululara getiren CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, her fırsatı ramazanın ruhun bozarak siyasi rant devşirmeye çalışanlara inat CHP Çırpıcı iftarında siyaset yapmayarak Ramazanı siyasi ranta alet etmeyerek örnek bir davranışa imza attı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
CHP Zeytinburnu İlçe örgütü Çırpıcı Mahallesinde geniş katılımlı bir iftar yemeği verdi.

CHP Meclis Üyesi Mehmet Koç, İlçe Başkan Yardımcısı Selamettin Yeniyol, Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Fazlıoğlu'nun katkıları ile kurulan ve  Zeytinburnu örgütünün koordine ettiği Çırpıcı Mahalle iftarına Mahalle sakileri ve partililer yoğun ilgi gösterdi.İlçe Yöneticilerinin ve Meclis Üyelerinin tam kadro katıldığı iftar programına siyasetten uzak ramazanın ruhuna yakışır bir şeklide tertip edildi.

CHP ilçe Başkanı Metin Doğan iftar açılmadan önce kısa bir konuşma yaptı. Başkan Doğan Yüce Yaradan'ın herkesi eşit bir şeklide bu dünyada gönderdiği fakat yöneticilerin bu eşitliği ve adaleti sağlamadıkların söyledi. Başkan Doğan konuşmasına şöyle devam etti.Beş yıldızlı otellerde kırk çeşit menülerle iftar açanlarla Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesinde çorbası aşı ile iftar açanlar Allah katında eşittirler. Onlar lüks otellerde iftar açarken Bizler fakir soframız Çırpıcı'da Sizlerle paylaşmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz.Şunun biliniz ki o lüks otellerde iftar açanlar Sizlerden daha fazla Müslüman ve takva sahibi değillerdir dedi. Zeytinburnu Eski Belediye Başkanı Doktor Adil Emecan'da iftar yemeğine katılarak masaları dolaştı ve iftara katılanları hal ve hatırlarını sordu. Ezanın okunmasın ardında iftarlar açıldı ve iftar sonrası yemek duası yapıldı.

İftar Programına katılarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'un selamını Zeytinburnululara getiren CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, her fırsatı ramazanın ruhun bozarak siyasi rant devşirmeye çalışanlara inat CHP Çırpıcı iftarında siyaset yapmayarak Ramazanı siyasi ranta alet etmeyerek örnek bir davranışa imza attı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.