SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Seyitnizam'da korkutan yangın

KÜLTÜR 22.07.2013 - 02:19, Güncelleme: 22.07.2013 - 02:19
 

Seyitnizam'da korkutan yangın

Seyitnizam Mahallesinde sahur öncesi bir apartmanda çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı.

Dün gece (21/07/2013) Seyitnizam Mh. Mevlana cd. Okaylar apt. Kat:3'de küçük çaplı bir yangın çıktı. Yangının başlamasıyla birlikte apartmanda ve mahallede panik başladı.Olayl yerine hemen Zeytinburnu itfaiyesi çağrıldı. Kısa bir süre içinde gelen itfaiye  ekipleri son derece hızlı bir şekilde yangına müdahale ettiler ve olası bir faicanın önüne geçtiler. Kısa müdahale ardından yangın daha başlarken söndürüldü. Evden gelen plastik kokusuna istinaden komşuların haber vermesiyle itfaiye ekipleri olay yerine hızlı bir şekilde intikal etmeleri yangının büyümesinin önüne geçti.Muhabirimizin elde ettiğ bilgiye göre Evde olay anında kimsenin bulunmuyordu. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Seyitnizam Mahallesinde sahur öncesi bir apartmanda çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı.

Dün gece (21/07/2013) Seyitnizam Mh. Mevlana cd. Okaylar apt. Kat:3'de küçük çaplı bir yangın çıktı. Yangının başlamasıyla birlikte apartmanda ve mahallede panik başladı.Olayl yerine hemen Zeytinburnu itfaiyesi çağrıldı. Kısa bir süre içinde gelen itfaiye  ekipleri son derece hızlı bir şekilde yangına müdahale ettiler ve olası bir faicanın önüne geçtiler.

Kısa müdahale ardından yangın daha başlarken söndürüldü. Evden gelen plastik kokusuna istinaden komşuların haber vermesiyle itfaiye ekipleri olay yerine hızlı bir şekilde intikal etmeleri yangının büyümesinin önüne geçti.Muhabirimizin elde ettiğ bilgiye göre Evde olay anında kimsenin bulunmuyordu.

kullan

kullan

kullan

kullan

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.