SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Selvispor’da İkinci Yahya Dediş Dönemi

KÜLTÜR 22.07.2013 - 02:05, Güncelleme: 22.07.2013 - 02:05
 

Selvispor’da İkinci Yahya Dediş Dönemi

İki yıldır Süper Amatör Lig’de mücadele eden Zeytinburnu Selvispor’u daha güçlü bir kulüp yapmak için kulübün 20. Olan Genel Kurul Toplantısı yapılarak kulüp başkanlığına ikinci kez iş adamı Yahya Dediş getirildi.

Zeytinburnu'nun en köklü kulüplerinden biri olan ve bu yıl kuruluşun 45. yılına basan eski adıyla Çırpıcı Selvispor kurumsal yapıya kavuştuktan sonra adının Zeytinburnu Selvispor olarak değiştiren başarılı kulübümüz Selvi'de ikinci Yahya Dediş Dönemi resmen başladı. 20 Olağan Genel Kuruluna tek liste ile giren Başkan Yahya Dediş delegelerin güçlü desteği ile Zeytinburnu Amatör Kulüpleri içerisindeki en güçlü yönetimi kurdu. İşadamından sanayicisine medya dünyasından spor dünyasına işletmecisinde mal müşavirine elektronikçisinden tekstilcisine kadar çok güçlü bir yönetim oluşturan Başkan Yahya Dediş iki dönem Zeytinburnu Selvispor'a Süper Amatörde fazla gelmiştir artık bu yıl üçüncü dönemizde inşallah BAL ligindeyiz dedi.Başkan Dediş kongre sonrası Selvispor yöneticilerine futbolcularına, yeni yönetim kuruluna ve spor dünyasından seçkin davetlilere Öğretmenleri evinde bir iftar verdi. Başkan burada yaptığı konuşmada davetlerine icabet eden yeni yönetimde kendisine güç ve destek veren herkese teşekkür etti.As Başkan Veysel Geçer İkinci kez kulüp Başkanlığı görevine gelen Yahya Dediş'e ve iftar programına katılan herkese teşekkür etti.İftar Programın sunuculuğunu Aslan Mustafa İftarın duasını ise Zeytinburnu FM programcısı Hocamız Tahsin Arık beyefendi yaptı. İŞTE YAHYA DEDİŞ BAŞKANLIĞINDAKİ SELVİSPOR'UN  YENİ YÖNETİM KURULU: Mustafa Ödübek-Vatan Medya Grubun Sahibi, İsmail Hakkı Namazcı-Yüksek Mimar, Abdullah Akar-Halk Bankası Müdürü, Behzat Şenyüz-Avukat, Yavuz Tekçe-Kırtasiyeciler Odası Başkanı, Erol Selvi-Sanayici, Hüseyin Dediş-Alka Tekstil, Uğur İnce-Güvenlik Sistemleri, Ali Faik Biçer-Sanayici, Ömer Baş-Müteahhit-Elit Yapı, Hüseyin Güner-Tekstilci, Muammer Sağlam-Baysa Dizayn, Mehmet Ali Kara-Elektrik-Elektronik, Ramazan Güneş-Ezgi Isı, Veysel Geçer-Alarko Servis, Umut Tuğrul-Capslack Bilgisayar, Şükrü Karagül-Tekstilci, Zeytinburnu Selvispor'un İftar Programına, Kütahya Altuntaş Belediye Başkanı Sıtkı Yüzüak, Çırpıcı Mahalle Muhtarı Zeki Şentürk, Gökalp Mahalle Muhtarı Celal Ertuğrul, Zeytinburnu Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Cengizhan Bahçekapılı, CHP Meclis Üyesi ve Eroğluspor Kulüp Başkanı Şenol Yurtseven, ZEYDEF Genel Sekreteri Erdoğan Güner, Nuri Yüceer, Eraydın Bayraktar, MHP İlçe Başkan Vekili Mustafa Sönmezoğlu,Beştelsiz Spor Başkan Yrd. Alaaddin Çam, Mehmet Çakır, Ercan Ergül, Futbolcu, Yöneticiler,Teknik ekip ve yeni yönetim kurulu katıldı.Başkan Yahya Ddeiş iftar porgramında üç bomba transferide açıkladı.Başkan Dediş, Yönetimin teknik heyetin raporları doğrultusunda Arnavutköy Belediye’den Yunus, Yenibosna’dan Tolga ve İncirli’den kaleci Ümit’i renklerine kattıklerın söyledi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
İki yıldır Süper Amatör Lig’de mücadele eden Zeytinburnu Selvispor’u daha güçlü bir kulüp yapmak için kulübün 20. Olan Genel Kurul Toplantısı yapılarak kulüp başkanlığına ikinci kez iş adamı Yahya Dediş getirildi.

Zeytinburnu'nun en köklü kulüplerinden biri olan ve bu yıl kuruluşun 45. yılına basan eski adıyla Çırpıcı Selvispor kurumsal yapıya kavuştuktan sonra adının Zeytinburnu Selvispor olarak değiştiren başarılı kulübümüz Selvi'de ikinci Yahya Dediş Dönemi resmen başladı. 20 Olağan Genel Kuruluna tek liste ile giren Başkan Yahya Dediş delegelerin güçlü desteği ile Zeytinburnu Amatör Kulüpleri içerisindeki en güçlü yönetimi kurdu.

İşadamından sanayicisine medya dünyasından spor dünyasına işletmecisinde mal müşavirine elektronikçisinden tekstilcisine kadar çok güçlü bir yönetim oluşturan Başkan Yahya Dediş iki dönem Zeytinburnu Selvispor'a Süper Amatörde fazla gelmiştir artık bu yıl üçüncü dönemizde inşallah BAL ligindeyiz dedi.Başkan Dediş kongre sonrası Selvispor yöneticilerine futbolcularına, yeni yönetim kuruluna ve spor dünyasından seçkin davetlilere Öğretmenleri evinde bir iftar verdi. Başkan burada yaptığı konuşmada davetlerine icabet eden yeni yönetimde kendisine güç ve destek veren herkese teşekkür etti.As Başkan Veysel Geçer İkinci kez kulüp Başkanlığı görevine gelen Yahya Dediş'e ve iftar programına katılan herkese teşekkür etti.İftar Programın sunuculuğunu Aslan Mustafa İftarın duasını ise Zeytinburnu FM programcısı Hocamız Tahsin Arık beyefendi yaptı.

İŞTE YAHYA DEDİŞ BAŞKANLIĞINDAKİ SELVİSPOR'UN  YENİ YÖNETİM KURULU: Mustafa Ödübek-Vatan Medya Grubun Sahibi, İsmail Hakkı Namazcı-Yüksek Mimar, Abdullah Akar-Halk Bankası Müdürü, Behzat Şenyüz-Avukat, Yavuz Tekçe-Kırtasiyeciler Odası Başkanı, Erol Selvi-Sanayici, Hüseyin Dediş-Alka Tekstil, Uğur İnce-Güvenlik Sistemleri, Ali Faik Biçer-Sanayici, Ömer Baş-Müteahhit-Elit Yapı, Hüseyin Güner-Tekstilci, Muammer Sağlam-Baysa Dizayn, Mehmet Ali Kara-Elektrik-Elektronik, Ramazan Güneş-Ezgi Isı, Veysel Geçer-Alarko Servis, Umut Tuğrul-Capslack Bilgisayar, Şükrü Karagül-Tekstilci,

Zeytinburnu Selvispor'un İftar Programına, Kütahya Altuntaş Belediye Başkanı Sıtkı Yüzüak, Çırpıcı Mahalle Muhtarı Zeki Şentürk, Gökalp Mahalle Muhtarı Celal Ertuğrul, Zeytinburnu Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Cengizhan Bahçekapılı, CHP Meclis Üyesi ve Eroğluspor Kulüp Başkanı Şenol Yurtseven, ZEYDEF Genel Sekreteri Erdoğan Güner, Nuri Yüceer, Eraydın Bayraktar, MHP İlçe Başkan Vekili Mustafa Sönmezoğlu,Beştelsiz Spor Başkan Yrd. Alaaddin Çam, Mehmet Çakır, Ercan Ergül, Futbolcu, Yöneticiler,Teknik ekip ve yeni yönetim kurulu katıldı.Başkan Yahya Ddeiş iftar porgramında üç bomba transferide açıkladı.Başkan Dediş, Yönetimin teknik heyetin raporları doğrultusunda Arnavutköy Belediye’den Yunus, Yenibosna’dan Tolga ve İncirli’den kaleci Ümit’i renklerine kattıklerın söyledi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.