SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Kaymakam Dündar ilçemize veda ediyor

KÜLTÜR 18.07.2013 - 15:00, Güncelleme: 18.07.2013 - 15:00
 

Kaymakam Dündar ilçemize veda ediyor

Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar ilçemizden beşinci görev yılının dolmasının ardından ayrılıyor.

Zeytinburnu Haber Gazetesi  5 Ağustos 2008 te Zeytinburnu'na kaymakam olarak atanan Mustafa Dündar ismini ilk kez duyurmuştu. O dönem Google de Kaymakamımızın fotoğrafını ararken hakkında bir tek habere rastlamıştık ve fulü bir fotoğrafla duyurusunu yapmıştık. Geride bıraktığımız beş yılda Kaymakam Dündar ile İnternete Zeytinburnu Haber olarak 6450 veri atmışız. Çok sevdiğimiz Kaymakamımız tüm bu çalışmalarımızın ödülü olarak 8.Yılımızda ilk kez düzenlediğimiz dev Zeytinburnu Haber Gazetesi gecesine katılmayarak Bizleri ödüllendirdi ve Zeytinburnu Haber Gazetesinde Hoş bir Seda bırakarak aramızdan ayrılıyor. O beş yılında farklı bir Kaymakam  portresi çizdi. Halkın içinde olmaya özen gösterdi. Çağrıldığı her ortama gitmek için büyük özen gösterdi. (Zeytinburnu Haber Gazetesi Gecesi Hariç) , Zeytinburnu'na İşadamları ve ilçe yöneticilerinin buluşma adresi olan ZİAD gibi bir mekanın fikir babalığını yaptı. En önemlisi İlçemizi karıştırma ve ilçemizde huzursuzluk çıkarmak isteyen bir takım çevrelerin çıkardığı Zeytinburnu Olaylarının,  Dernek Başkanlarını bir araya toplayarak buluşturması ve kaynaştırması sonucu önüne geçti. Yine ilçemizdeki görev süresi içinde Baba acısını yaşadı ve çok sevdiği babasını göz yaşları içinde ebediyete uğurladı. Çok çaba harcadı fakat bir takım nedenlerden dolayı yapımı uzayan yeni kaymakamlık binasının bitme aşamasını da göremeden aramızdan ayrılıyor. Kısaca Yeni binanın yeni makam odasında oturamadan tarihi binanın da yıkılmasını görerek ilçemize veda ediyor. Başkan Aydın Kaymakamımızın gideceği haberini Protokol iftarında verdi. Duyururken de Her kaymakamın gönlünde vali olmak yatar fakat Kaymakamımız Mustafa Dündar Ankara'ya gidecek temennisinde bulundu. Bu bir gaf mıdır bilinmez ama Kaymakamlar beşinci görev yılının sonunda Vali olarak atanmak isterler. Ankara çekildiklerinde de biraz kıza çekilmiş durum olur ve Valilik hayalleri bir süre suya düşer. Başkan Aydın'ın bu temennisinden sonra kürsüye çıkan Kaymamak Mustafa Dündar Ben bilmiyorum ama Belediye Başkanımız Ankara'ya gideceğimi biliyormuş diyerek bir taşlamada bulundu. Bu arada son görev günlerini ilçemize eda eden Kaymakamımızın ilçemizden çok uzak da kalacağı  söylemez. Eğer görev yeri uygun olursa ilçemizden bir konut satın aldığı iddia edilen Mustafa Dündar'ın ilçemizde ikamet etmeye devam edeceği gözüküyor. Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak 5 Yıl süreyle Zeytinburnu halkına hizmet eden Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar'a ilçemiz adına teşekkür ediyoruz. Yeni görev yerinde başarılar diliyoruz. Temennimiz Vali olarak atanması ve daha bir çok ilde başarılı görevleri icraa etmesidir. Bu arada Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar Beye bıyığında çok yakıştığı söylemeden bu haberi tamamlamak olmazdı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar ilçemizden beşinci görev yılının dolmasının ardından ayrılıyor.

Zeytinburnu Haber Gazetesi  5 Ağustos 2008 te Zeytinburnu'na kaymakam olarak atanan Mustafa Dündar ismini ilk kez duyurmuştu. O dönem Google de Kaymakamımızın fotoğrafını ararken hakkında bir tek habere rastlamıştık ve fulü bir fotoğrafla duyurusunu yapmıştık. Geride bıraktığımız beş yılda Kaymakam Dündar ile İnternete Zeytinburnu Haber olarak 6450 veri atmışız. Çok sevdiğimiz Kaymakamımız tüm bu çalışmalarımızın ödülü olarak 8.Yılımızda ilk kez düzenlediğimiz dev Zeytinburnu Haber Gazetesi gecesine katılmayarak Bizleri ödüllendirdi ve Zeytinburnu Haber Gazetesinde Hoş bir Seda bırakarak aramızdan ayrılıyor.

O beş yılında farklı bir Kaymakam  portresi çizdi. Halkın içinde olmaya özen gösterdi. Çağrıldığı her ortama gitmek için büyük özen gösterdi. (Zeytinburnu Haber Gazetesi Gecesi Hariç) , Zeytinburnu'na İşadamları ve ilçe yöneticilerinin buluşma adresi olan ZİAD gibi bir mekanın fikir babalığını yaptı. En önemlisi İlçemizi karıştırma ve ilçemizde huzursuzluk çıkarmak isteyen bir takım çevrelerin çıkardığı Zeytinburnu Olaylarının,  Dernek Başkanlarını bir araya toplayarak buluşturması ve kaynaştırması sonucu önüne geçti.

Yine ilçemizdeki görev süresi içinde Baba acısını yaşadı ve çok sevdiği babasını göz yaşları içinde ebediyete uğurladı. Çok çaba harcadı fakat bir takım nedenlerden dolayı yapımı uzayan yeni kaymakamlık binasının bitme aşamasını da göremeden aramızdan ayrılıyor. Kısaca Yeni binanın yeni makam odasında oturamadan tarihi binanın da yıkılmasını görerek ilçemize veda ediyor.

Başkan Aydın Kaymakamımızın gideceği haberini Protokol iftarında verdi. Duyururken de Her kaymakamın gönlünde vali olmak yatar fakat Kaymakamımız Mustafa Dündar Ankara'ya gidecek temennisinde bulundu. Bu bir gaf mıdır bilinmez ama Kaymakamlar beşinci görev yılının sonunda Vali olarak atanmak isterler. Ankara çekildiklerinde de biraz kıza çekilmiş durum olur ve Valilik hayalleri bir süre suya düşer.

Başkan Aydın'ın bu temennisinden sonra kürsüye çıkan Kaymamak Mustafa Dündar Ben bilmiyorum ama Belediye Başkanımız Ankara'ya gideceğimi biliyormuş diyerek bir taşlamada bulundu. Bu arada son görev günlerini ilçemize eda eden Kaymakamımızın ilçemizden çok uzak da kalacağı  söylemez. Eğer görev yeri uygun olursa ilçemizden bir konut satın aldığı iddia edilen Mustafa Dündar'ın ilçemizde ikamet etmeye devam edeceği gözüküyor.

Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak 5 Yıl süreyle Zeytinburnu halkına hizmet eden Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar'a ilçemiz adına teşekkür ediyoruz. Yeni görev yerinde başarılar diliyoruz. Temennimiz Vali olarak atanması ve daha bir çok ilde başarılı görevleri icraa etmesidir. Bu arada Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar Beye bıyığında çok yakıştığı söylemeden bu haberi tamamlamak olmazdı.

kullan

kullan

kullan

kullan

kullan

kullan

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.