SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

CHP Zeytinburnu'nun Gökalp iftarı

KÜLTÜR 18.07.2013 - 05:41, Güncelleme: 18.07.2013 - 05:41
 

CHP Zeytinburnu'nun Gökalp iftarı

CHP Zeytinburnu İlçe örgütü Gökalp Mahallesinde geniş katılımlı bir iftar yemeği verdi.

CHP Meclis Üyesi hayırsever işadamı M.Ercihan Ekşinin desteği ile Zeytinburnu örgütünün koordine ettiği Gökalp Mahalle iftara Mahalle sakileri ve partililer yoğun ilgi gösterdi.İlçe Yöneticilerinin ve Meclis Üyelerinin tam kadro katıldığı iftar programına siyasetten uzak ramazanın ruhuna yakışır bir şeklide tertip edildi. CHP ilçe Başkanı Metin Doğan iftar açılmadan önce kısa bir konuşma yaptı. Başkan Doğan Yüce Yaradan'ın herkesi eşit bir şeklide bu dünyada gönderdiği fakat yöneticilerin bu eşitliği ve adaleti sağlamadıkların söyledi. Başkan Doğan konuşmasına şöyle devam etti.Beş yıldızlı otellerde kırk çeşit menülerle iftar açanlarla Zeytinburnu Gökalp Mahallesi 42 sokağında çorbası aşı ile iftar açanlar Allah katında eşittirler. Onlar lüks otellerde iftar açarken Bizler fakir soframız Gökalp'te Sizlerle paylaşmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz.Şunun biliniz ki o lüks otellerde iftar açanlar Sizlerden daha fazla Müslüman ve takva sahibi değillerdir dedi. Başkan Doğan yemeğe sponsor olan M.Ercihan Ekşi'ye ve iftara katılan herkese teşekkür ederek sözlerin tamamladı. Zeytinburnu Eski Belediye Başkanı Doktor Adil Emecan'da iftar yemeğine katılarak masaları dolaştı ve iftara katılanları hal ve hatırlarını sordu. Ezanın okunmasın ardında iftarlar açıldı ve iftar sonrası yemek duası yapıldı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
CHP Zeytinburnu İlçe örgütü Gökalp Mahallesinde geniş katılımlı bir iftar yemeği verdi.

CHP Meclis Üyesi hayırsever işadamı M.Ercihan Ekşinin desteği ile Zeytinburnu örgütünün koordine ettiği Gökalp Mahalle iftara Mahalle sakileri ve partililer yoğun ilgi gösterdi.İlçe Yöneticilerinin ve Meclis Üyelerinin tam kadro katıldığı iftar programına siyasetten uzak ramazanın ruhuna yakışır bir şeklide tertip edildi.

CHP ilçe Başkanı Metin Doğan iftar açılmadan önce kısa bir konuşma yaptı. Başkan Doğan Yüce Yaradan'ın herkesi eşit bir şeklide bu dünyada gönderdiği fakat yöneticilerin bu eşitliği ve adaleti sağlamadıkların söyledi. Başkan Doğan konuşmasına şöyle devam etti.Beş yıldızlı otellerde kırk çeşit menülerle iftar açanlarla Zeytinburnu Gökalp Mahallesi 42 sokağında çorbası aşı ile iftar açanlar Allah katında eşittirler. Onlar lüks otellerde iftar açarken Bizler fakir soframız Gökalp'te Sizlerle paylaşmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz.Şunun biliniz ki o lüks otellerde iftar açanlar Sizlerden daha fazla Müslüman ve takva sahibi değillerdir dedi. Başkan Doğan yemeğe sponsor olan M.Ercihan Ekşi'ye ve iftara katılan herkese teşekkür ederek sözlerin tamamladı.

Zeytinburnu Eski Belediye Başkanı Doktor Adil Emecan'da iftar yemeğine katılarak masaları dolaştı ve iftara katılanları hal ve hatırlarını sordu. Ezanın okunmasın ardında iftarlar açıldı ve iftar sonrası yemek duası yapıldı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.