SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Belediyesi'nden Amatörlere Malzeme Yardımı

KÜLTÜR 17.07.2013 - 06:47, Güncelleme: 17.07.2013 - 06:47
 

Zeytinburnu Belediyesi'nden Amatörlere Malzeme Yardımı

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, İlçede Faaliyet Gösteren 16 Amatör Kulübün Yöneticileri İle Merkezefendispor Tesislerinde bir araya geldi.

Başkan Aydın, problemlerini dinlediği amatör kulüp yöneticilerine 8 kalemden oluşan malzeme yardımında bulundu. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu'nda faaliyet gösteren Yenidoğan Güneşspor, Eroğlu, Batı Trakya, Damla, Merkezefendi, Telsiz, Tepebağ, Irmak, Çırpıcı Selvi, Yıldız, Beştelsiz, Yeşil Ilgaz, Yeşiltepe Hürriyetspor ile yeni federe olan Öz Trabzonspor ve Zaferspor takımı yöneticileriyle Merkezefendispor Tesislerinde bir araya geldi. Malzeme dağıtımı öncesi Başkan Murat Aydın ve Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap İstanbul'un en gözde tesisİ olan Merkezefendi tesisinin futbol sahasında kulüp başkanları ile kısa süreli de olsa bir antrenman yaptı.Renkli anların yaşandığı gösteri sonrası Malzeme yardımına geçildi. Başkan Aydın Malzemeleri tek tek inceledi ve yetkilerden özellikleri ile ilgili bilgi aldı. Kulübe 8 Kalemden oluşan 7000 TL Toplamda 119 Bin TL değerinde nakdi yardım yapıldı.Başkan inşallah gençlerimiz bu malzemelerden yararlanırlarken her hangi bir sakatlıkla karşılaşmazlar dedi. Başkan Aydın ve Amatör Kulüplerden de sorumlu Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap'ında katıldığı malzeme yardımı toplantısında antrenman saatlerinde yaşanan problem damgasını vurdu. Başkan Yardımcısı Kasap normalde böyle bir problem yok şu an iki amatör kulüpler birliği var Sizler bu problemi kendi aranızda ortaya çıkarıyorsunuz dedi. Belediye Başkanı Murat Aydın ise sorunla ilgili olarak bir program yapılır herke kendi saatinde gelir antrenmanını yapar gelmezse o saatte tesis boş kalır dedi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın Amatör Kulüp Başkanlarına malzeme dağıtımı esnasında bir de müjde verdi. Bu yıl sonuna kadar Hasan Doğan Tesislerinin Tribünlerinin yeniden yapılacağı üç kulüp için ek yer yapılacağını ve tesisin yeniden elden geçirileceği müjdesini verdi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, İlçede Faaliyet Gösteren 16 Amatör Kulübün Yöneticileri İle Merkezefendispor Tesislerinde bir araya geldi.

Başkan Aydın, problemlerini dinlediği amatör kulüp yöneticilerine 8 kalemden oluşan malzeme yardımında bulundu. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu'nda faaliyet gösteren Yenidoğan Güneşspor, Eroğlu, Batı Trakya, Damla, Merkezefendi, Telsiz, Tepebağ, Irmak, Çırpıcı Selvi, Yıldız, Beştelsiz, Yeşil Ilgaz, Yeşiltepe Hürriyetspor ile yeni federe olan Öz Trabzonspor ve Zaferspor takımı yöneticileriyle Merkezefendispor Tesislerinde bir araya geldi.

Malzeme dağıtımı öncesi Başkan Murat Aydın ve Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap İstanbul'un en gözde tesisİ olan Merkezefendi tesisinin futbol sahasında kulüp başkanları ile kısa süreli de olsa bir antrenman yaptı.Renkli anların yaşandığı gösteri sonrası Malzeme yardımına geçildi. Başkan Aydın Malzemeleri tek tek inceledi ve yetkilerden özellikleri ile ilgili bilgi aldı. Kulübe 8 Kalemden oluşan 7000 TL Toplamda 119 Bin TL değerinde nakdi yardım yapıldı.Başkan inşallah gençlerimiz bu malzemelerden yararlanırlarken her hangi bir sakatlıkla karşılaşmazlar dedi.

Başkan Aydın ve Amatör Kulüplerden de sorumlu Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap'ında katıldığı malzeme yardımı toplantısında antrenman saatlerinde yaşanan problem damgasını vurdu. Başkan Yardımcısı Kasap normalde böyle bir problem yok şu an iki amatör kulüpler birliği var Sizler bu problemi kendi aranızda ortaya çıkarıyorsunuz dedi. Belediye Başkanı Murat Aydın ise sorunla ilgili olarak bir program yapılır herke kendi saatinde gelir antrenmanını yapar gelmezse o saatte tesis boş kalır dedi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın Amatör Kulüp Başkanlarına malzeme dağıtımı esnasında bir de müjde verdi. Bu yıl sonuna kadar Hasan Doğan Tesislerinin Tribünlerinin yeniden yapılacağı üç kulüp için ek yer yapılacağını ve tesisin yeniden elden geçirileceği müjdesini verdi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.