SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

ZEYDEF'ten Üye Derneklerine İftar

KÜLTÜR 16.07.2013 - 05:27, Güncelleme: 16.07.2013 - 05:27
 

ZEYDEF'ten Üye Derneklerine İftar

Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Başkanı Yaşar Güner, ZEYDEF'e üye Dernek Başkanlarına bir iftar yemeği verdi.

Zeytinburnu Dernekler Federasyonu (ZEYDEF) Başkanı Yaşar Güner, Öğretmenlerevinde ZEYDEF'e üye Dernek Başkanlarını iftar yemeğinde buluşturdu. Okunan ezanın ardından oruçlar açıldı. Yapılan iftar duasının ardından Başkan Yaşar Güner kısa bir selamlama konuşması yaptı.Başkan Güner konuşmasının başında iftar programına tam kadro katılan Dernek Başkanlarına teşekkür etti. Güner konuşmasına şöyle devam etti. Bu Akşam iftar yemeğinde gördüğüm tablo beni çok mutlu etti. İftar programımıza göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu tablo birlik ve beraberliğimizin tablosudur. İftar Programına, Tüm Giresunlular Derneği ve ZEYDEF Genel Başkanı Yaşar Güner Elazığlılar Derneği Başkanı Nazir Güler, Ordular Derneği Başkanı Recai Memiş, Afyonlular Derneği Başkanı Adem Honça,Çankırılı İşadamları Derneği Başkanı Arif Şengül, Hodul Derneği Başkanı Adem Kızılcık,Sinoplular Dernek Başkanı Faik Demircan, ROMDER Başkanı Muhterem Gül, Bigalılar Dernek Başkanı Hüseyin Işık, Konya Bozkırlılar Dernek Başkanı Mustafa Göksu, ZEYDEF Genel Sekreteri Erdoğan Güner, Basından Sorumlu Başkan Yrd. Tayla Demirelli ve ZEYDEF'e yeni üye olacak olan, İstanbul Mardinliler Derneği adına Abdulhakim Kaya, Diyarbakırlılar Dernek Başkan ve İstanbul Samsunlar Dernek Başkanı Davut Baş katıldılar. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Başkanı Yaşar Güner, ZEYDEF'e üye Dernek Başkanlarına bir iftar yemeği verdi.

Zeytinburnu Dernekler Federasyonu (ZEYDEF) Başkanı Yaşar Güner, Öğretmenlerevinde ZEYDEF'e üye Dernek Başkanlarını iftar yemeğinde buluşturdu. Okunan ezanın ardından oruçlar açıldı. Yapılan iftar duasının ardından Başkan Yaşar Güner kısa bir selamlama konuşması yaptı.Başkan Güner konuşmasının başında iftar programına tam kadro katılan Dernek Başkanlarına teşekkür etti. Güner konuşmasına şöyle devam etti. Bu Akşam iftar yemeğinde gördüğüm tablo beni çok mutlu etti. İftar programımıza göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu tablo birlik ve beraberliğimizin tablosudur.

İftar Programına, Tüm Giresunlular Derneği ve ZEYDEF Genel Başkanı Yaşar Güner Elazığlılar Derneği Başkanı Nazir Güler, Ordular Derneği Başkanı Recai Memiş, Afyonlular Derneği Başkanı Adem Honça,Çankırılı İşadamları Derneği Başkanı Arif Şengül, Hodul Derneği Başkanı Adem Kızılcık,Sinoplular Dernek Başkanı Faik Demircan, ROMDER Başkanı Muhterem Gül, Bigalılar Dernek Başkanı Hüseyin Işık, Konya Bozkırlılar Dernek Başkanı Mustafa Göksu, ZEYDEF Genel Sekreteri Erdoğan Güner, Basından Sorumlu Başkan Yrd. Tayla Demirelli ve ZEYDEF'e yeni üye olacak olan, İstanbul Mardinliler Derneği adına Abdulhakim Kaya, Diyarbakırlılar Dernek Başkan ve İstanbul Samsunlar Dernek Başkanı Davut Baş katıldılar.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.