SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Şeref Bulut'a son görev

KÜLTÜR 10.07.2013 - 12:11, Güncelleme: 10.07.2013 - 12:11
 

Şeref Bulut'a son görev

İlçemizin Tanınmış ailelerinden Bulut Ailesinin Büyüğü abileri Şerafettin Bulut'un torunu Şeref Bulut 19 yaşında vefat etti.

3. Dönem belediye Meclis Üyesi Muzaffer BULUT ve  İşadamı Özcan ÖZKUL'unda yeğeni olan Şeref BULUT'un cenazesine siyasilerin katılımı yoğun oldu.Şeref BULUT'un babası Selçuk BULUT Bahçelievler Belediyesinde çalışıyor ve sevilen bir personeldi Mesai arkadaşları Selçuk BULUT'u bu zor gününde yalnız bırakmadı. Şeref BULUT kalp rahatsızlığı vardı ve ani bir kalp kriziyle aramızdan ayrıldı.Beştelsiz Camiindeki cenaze namazına ,Selçuk BULUT'un amcası Eski Bahçelievler Belediye Başkanı SAFFET BULUT, Bahçelievler belediye başkan yardımcıları Zeynel YILDIRIM,Yakup DALKILIÇ,Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcıları Gökhan KASAP ,İlyaz SAKA,Meclis Üyeleri Aydın ÇIĞRIKÇI,Engin ŞEN,Cahit Bayram,İsmail TERZİ,Yaşar DİNDAR, Spor AŞ Genel Müdür yardımcısı Serhat KARADAĞ,CHP Belediye başkan aday adayı Mustafa FAZLIOĞLU,Zeytinburnu 3.Dönem Belediye Başkanı Adil EMECAN,MHP Zeytinburnu Teşkilat Başkanı Metin ŞENGÖZ Bahçelievler Zabıta Müdürü Sinan AYDIN,Temizlik İşleri Müdürü Bekir KORKUSUZ ,Siyasiler ,İşadamları ve çok sayıda belediye çalışanları,mahalle halkı,komşuları ve dostları  BULUT ailesini bu zor gününde yalnız bırakmadı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat AYDIN gündüz katılamadığı Cenaze töreni için Aileyi hem evleriinde hem ofislerinde ziyret ederk taziye ziyaretinde bulundu. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
İlçemizin Tanınmış ailelerinden Bulut Ailesinin Büyüğü abileri Şerafettin Bulut'un torunu Şeref Bulut 19 yaşında vefat etti.

3. Dönem belediye Meclis Üyesi Muzaffer BULUT ve  İşadamı Özcan ÖZKUL'unda yeğeni olan Şeref BULUT'un cenazesine siyasilerin katılımı yoğun oldu.Şeref BULUT'un babası Selçuk BULUT Bahçelievler Belediyesinde çalışıyor ve sevilen bir personeldi Mesai arkadaşları Selçuk BULUT'u bu zor gününde yalnız bırakmadı.

Şeref BULUT kalp rahatsızlığı vardı ve ani bir kalp kriziyle aramızdan ayrıldı.Beştelsiz Camiindeki cenaze namazına ,Selçuk BULUT'un amcası Eski Bahçelievler Belediye Başkanı SAFFET BULUT, Bahçelievler belediye başkan yardımcıları Zeynel YILDIRIM,Yakup DALKILIÇ,Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcıları Gökhan KASAP ,İlyaz SAKA,Meclis Üyeleri Aydın ÇIĞRIKÇI,Engin ŞEN,Cahit Bayram,İsmail TERZİ,Yaşar DİNDAR, Spor AŞ Genel Müdür yardımcısı Serhat KARADAĞ,CHP Belediye başkan aday adayı Mustafa FAZLIOĞLU,Zeytinburnu 3.Dönem Belediye Başkanı Adil EMECAN,MHP Zeytinburnu Teşkilat Başkanı Metin ŞENGÖZ Bahçelievler Zabıta Müdürü Sinan AYDIN,Temizlik İşleri Müdürü Bekir KORKUSUZ ,Siyasiler ,İşadamları ve çok sayıda belediye çalışanları,mahalle halkı,komşuları ve dostları  BULUT ailesini bu zor gününde yalnız bırakmadı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat AYDIN gündüz katılamadığı Cenaze töreni için Aileyi hem evleriinde hem ofislerinde ziyret ederk taziye ziyaretinde bulundu.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.