SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Fırınlara Ramazan Denetimi

KÜLTÜR 08.07.2013 - 11:48, Güncelleme: 08.07.2013 - 11:48
 

Fırınlara Ramazan Denetimi

Zeytinburnu Belediyesi Zabıta ve Sağlık Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan öncesi fırınları denetledi.

Fırınları hijyen ve ekmek gramajı hususunda denetleyen ekipler, 4 işyeri hakkında yasal işlem yaptı. Zeytinburnu Belediyesi Zabıta Müdürü Feruz Kutsal, fırınlarda rutin olarak yapılan denetimlerin, Ramazan ayında artarak devam edeceğini söyledi. Sümer Mahallesi’ndeki 5 fırını denetleyen Zeytinburnu Belediyesi Zabıta ve Sağlık Müdürlüğü ekipleri, gezdikleri fırınlarda temizlik kurallarına uyulup uyulmadığı ve çıkan ekmeklerin gramajlarını kontrol etti. Ekipler, aynı zamanda genel temizliği, portör ve sağlık muayene cüzdanlarını da gözden geçirdi. Yapılan denetlemelerde; 4 fırına ekmeklerde etiket olmamasından 4077 sayılı Tüketiciyi Koruma Kanunu’na göre yaşam işlem yapıldı. Zeytinburnu Belediyesi Zabıta Müdürü Feruz Kutsal, “Halkımızın sağlığını korumak için fırınlarda rutin olarak yaptığımız denetimleri Ramazan öncesi daha da arttırdık. Halkımızın sağlığı bizim birinci önceliğimiz. Kurallara uymayan işletmelere ise gerekli cezalar uygulanıyor. Bundan sonra da denetimlerimiz sürecek” şeklinde konuştu. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu Belediyesi Zabıta ve Sağlık Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan öncesi fırınları denetledi.

Fırınları hijyen ve ekmek gramajı hususunda denetleyen ekipler, 4 işyeri hakkında yasal işlem yaptı. Zeytinburnu Belediyesi Zabıta Müdürü Feruz Kutsal, fırınlarda rutin olarak yapılan denetimlerin, Ramazan ayında artarak devam edeceğini söyledi.

Sümer Mahallesi’ndeki 5 fırını denetleyen Zeytinburnu Belediyesi Zabıta ve Sağlık Müdürlüğü ekipleri, gezdikleri fırınlarda temizlik kurallarına uyulup uyulmadığı ve çıkan ekmeklerin gramajlarını kontrol etti. Ekipler, aynı zamanda genel temizliği, portör ve sağlık muayene cüzdanlarını da gözden geçirdi. Yapılan denetlemelerde; 4 fırına ekmeklerde etiket olmamasından 4077 sayılı Tüketiciyi Koruma Kanunu’na göre yaşam işlem yapıldı.

Zeytinburnu Belediyesi Zabıta Müdürü Feruz Kutsal, “Halkımızın sağlığını korumak için fırınlarda rutin olarak yaptığımız denetimleri Ramazan öncesi daha da arttırdık. Halkımızın sağlığı bizim birinci önceliğimiz. Kurallara uymayan işletmelere ise gerekli cezalar uygulanıyor. Bundan sonra da denetimlerimiz sürecek” şeklinde konuştu.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.