SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ziya Şark Sofrası Zeytinburnu şubesi açıldı

KÜLTÜR 07.07.2013 - 09:08, Güncelleme: 07.07.2013 - 09:08
 

Ziya Şark Sofrası Zeytinburnu şubesi açıldı

Ziya Şark Sofrası artık Zeytinburnu Seyitnizam'da Irmak Garden Plus'ta damak tadına önem verenleri bekliyor.

Ziya Şark Sofrası Zeytinburnu şubesi açıldı. Seyitnizam Irmak Garden Plus'ta mehterle yapılan açılışa çok sayıda siyasetçi ve işadamı ile katıldı.Firma sahibi Ahmet Bingöl işbirliği yaptığı Burak Akgül'le birlikte misafirleri kapıda karşıladı.Ziya Şark Sofrası Ahmet Bingöl ve Burak Akgül ortaklığıyla Zeytinburnu şubesini ilçenin en prestijli yapılarından birisi olan Irmak Garden plus’ta yapılan açılış töreniyle hizmete açtı. Ziya Şark Sofrası Irmak Garden Plus şubesinin açılış kurdelesini Ak Parti Zeytinburnu ilçe Başkanı Bahattin Ünver ve kalabalık bir davetli topluluğu kesti.Irmak Garden Plus’ta yapılan Ziya Şark sofrasının açılışına basın da büyük ilgi gösterdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış öncesi davul zurna eşliğinde yapılan şenlik havasında palyaçolar çocukları eğlendirdi. Açılışa, Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanı Bahattin Ünver, İlçe Başkan Yardımcısı Metin Develi, Bilal Akgül, Irmak Döviz Yönetim kurulu başkan vekili Murat Ağca, İş adamı Azmi Akbıyık, Gazeteciler ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.Zeytinburnu  Medya Group olarak Burak Akgül'e ve Ahmet Bingöl'e yeni ortaklıklarında başarılar diliyoruz. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Ziya Şark Sofrası artık Zeytinburnu Seyitnizam'da Irmak Garden Plus'ta damak tadına önem verenleri bekliyor.

Ziya Şark Sofrası Zeytinburnu şubesi açıldı. Seyitnizam Irmak Garden Plus'ta mehterle yapılan açılışa çok sayıda siyasetçi ve işadamı ile katıldı.Firma sahibi Ahmet Bingöl işbirliği yaptığı Burak Akgül'le birlikte misafirleri kapıda karşıladı.Ziya Şark Sofrası Ahmet Bingöl ve Burak Akgül ortaklığıyla Zeytinburnu şubesini ilçenin en prestijli yapılarından birisi olan Irmak Garden plus’ta yapılan açılış töreniyle hizmete açtı.

Ziya Şark Sofrası Irmak Garden Plus şubesinin açılış kurdelesini Ak Parti Zeytinburnu ilçe Başkanı Bahattin Ünver ve kalabalık bir davetli topluluğu kesti.Irmak Garden Plus’ta yapılan Ziya Şark sofrasının açılışına basın da büyük ilgi gösterdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış öncesi davul zurna eşliğinde yapılan şenlik havasında palyaçolar çocukları eğlendirdi.

Açılışa, Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanı Bahattin Ünver, İlçe Başkan Yardımcısı Metin Develi, Bilal Akgül, Irmak Döviz Yönetim kurulu başkan vekili Murat Ağca, İş adamı Azmi Akbıyık, Gazeteciler ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.Zeytinburnu  Medya Group olarak Burak Akgül'e ve Ahmet Bingöl'e yeni ortaklıklarında başarılar diliyoruz.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.