SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Belediye Meclis Temmuz 2.Birleşim

KÜLTÜR 03.07.2013 - 09:55, Güncelleme: 03.07.2013 - 09:55
 

Zeytinburnu Belediye Meclis Temmuz 2.Birleşim

Zeytinburnu Belediye Meclisi Temmuz Ayı İkinci Birleşim olağan gündemle toplandı. Meclis Üyeleri gündem dışı söz alarak bazı konularda önergeler verdiler.

CHP Meclis Üyesi İlkay Biber, Merkezefendi’de ki Arnavut Mahallesinin tapu sorununu meclis gündemine getirdi. Meclis Üyesi Biber, Tapuların İstanbul Büyükşehir belediyesine devredildiği ve vatandaşların bunu alabilmek için kredi çekip borçlanmada durumunda bırakıldığını belirtti. Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Alsac konu ile ilgili söz alarak bunun bir taktik olduğunu bu yerlerin hazineye geçmek üzere iken hazineye geçmemesi ve vatandaşların mallarının ellerinden çıkmaması için bu yerlerin tapuların Büyükşehire devredildiğini söyledi.CHP Meclis Üyesi Resmiye Göç ise vatandaşın kendi evlerini alabilmeleri için banka kucağına itildiğine vurgu yaptı. Zafer Alsac ise Zeytinburnu Belediyesinin bu mahalle ile ilgili herhangi bir projesi ve kamulaştırma yıkım bir bir çalışmasının olmadığı vatandaşların burada gönül rahatlığı ile oturup prosedürü takip edip tapuların almaların istedi. CHP Meclis Üyesi Mehmet Koç yaptığı kısa konuşmada Sivas Madımak otelinin yakılması sonucu hayatını kaybedenleri andıklarını söyledi. CHP Meclis Üyesi Necati Sütçü Meclise gelen Zeytinburnu Belediyesinin ilçe emniyetine 4 hizmet aracı katkısına karşı çıktıklarını ve bu önergeye destek vermeyeceklerini söyledi. Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap ise TOMA’mıdır nedir bilmem ama Biz Zeytinburnu Belediyesi olarak ilçemize hizmet eden ilçe emniyetine katkı sağlıyoruz. Bu araçlar gaspçıların hırsızların yakalanması gibi işlerde kullanılıyor bu ilçemize bir hizmet değil mimidir. CHP Meclis Üyesi Resmiye Göç ise ilçemizde bir çok sıkıntısı varken İçişleri Bakanlığını bütçe katkısı yapmaz düşünülemez dedi.Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap Mehmet Hoca’nın her mecliste Milli Eğitim Bakanlığı için istekte bulunduğu bunu çok hoş karşıladıklarını ama CHP’nin Polis onluca mı sıkıntı olduğunu söyledi.CHP Meclis Üyesi İlkay Biber ise İktidar Partisinin ve Yönetimde olan kişilerin Meclis ortamının gerdiği ve üslupla ilgili sıkıntıları olduğa vurgu yaptı.CHP Grup Başkanı M.Ercihan Ekşi hükümetin sözleşmeli personelin kadroya alınacağının açıklamasının ardından Zeytinburnu Belediyesinde ehliyetli ehliyetsiz kadrolaşmaya gidildiğini ve Belediye doldurulduğunu söyledi. Meclis oturumunun kapanmasının ardından Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap ile CHP Meclis Üyesi Av. Resmiye Göç’ün sözlü atışması devam edince ortam gerildi. Ortamı sakinleştirmek için diğer Meclis Üyeleri de çaba harcadı.   ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Belediye Meclisi Temmuz Ayı İkinci Birleşim olağan gündemle toplandı. Meclis Üyeleri gündem dışı söz alarak bazı konularda önergeler verdiler.

CHP Meclis Üyesi İlkay Biber, Merkezefendi’de ki Arnavut Mahallesinin tapu sorununu meclis gündemine getirdi. Meclis Üyesi Biber, Tapuların İstanbul Büyükşehir belediyesine devredildiği ve vatandaşların bunu alabilmek için kredi çekip borçlanmada durumunda bırakıldığını belirtti. Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Alsac konu ile ilgili söz alarak bunun bir taktik olduğunu bu yerlerin hazineye geçmek üzere iken hazineye geçmemesi ve vatandaşların mallarının ellerinden çıkmaması için bu yerlerin tapuların Büyükşehire devredildiğini söyledi.CHP Meclis Üyesi Resmiye Göç ise vatandaşın kendi evlerini alabilmeleri için banka kucağına itildiğine vurgu yaptı. Zafer Alsac ise Zeytinburnu Belediyesinin bu mahalle ile ilgili herhangi bir projesi ve kamulaştırma yıkım bir bir çalışmasının olmadığı vatandaşların burada gönül rahatlığı ile oturup prosedürü takip edip tapuların almaların istedi.

CHP Meclis Üyesi Mehmet Koç yaptığı kısa konuşmada Sivas Madımak otelinin yakılması sonucu hayatını kaybedenleri andıklarını söyledi. CHP Meclis Üyesi Necati Sütçü Meclise gelen Zeytinburnu Belediyesinin ilçe emniyetine 4 hizmet aracı katkısına karşı çıktıklarını ve bu önergeye destek vermeyeceklerini söyledi. Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap ise TOMA’mıdır nedir bilmem ama Biz Zeytinburnu Belediyesi olarak ilçemize hizmet eden ilçe emniyetine katkı sağlıyoruz. Bu araçlar gaspçıların hırsızların yakalanması gibi işlerde kullanılıyor bu ilçemize bir hizmet değil mimidir. CHP Meclis Üyesi Resmiye Göç ise ilçemizde bir çok sıkıntısı varken İçişleri Bakanlığını bütçe katkısı yapmaz düşünülemez dedi.Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap Mehmet Hoca’nın her mecliste Milli Eğitim Bakanlığı için istekte bulunduğu bunu çok hoş karşıladıklarını ama CHP’nin Polis onluca mı sıkıntı olduğunu söyledi.CHP Meclis Üyesi İlkay Biber ise İktidar Partisinin ve Yönetimde olan kişilerin Meclis ortamının gerdiği ve üslupla ilgili sıkıntıları olduğa vurgu yaptı.CHP Grup Başkanı M.Ercihan Ekşi hükümetin sözleşmeli personelin kadroya alınacağının açıklamasının ardından Zeytinburnu Belediyesinde ehliyetli ehliyetsiz kadrolaşmaya gidildiğini ve Belediye doldurulduğunu söyledi.

Meclis oturumunun kapanmasının ardından Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap ile CHP Meclis Üyesi Av. Resmiye Göç’ün sözlü atışması devam edince ortam gerildi. Ortamı sakinleştirmek için diğer Meclis Üyeleri de çaba harcadı.

 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.