SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Yeşiltepe'de İnanılmaz Olay

KÜLTÜR 29.05.2013 - 17:39, Güncelleme: 29.05.2013 - 17:39
 

Yeşiltepe'de İnanılmaz Olay

Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesi 74/1 Sokakta genç bir kişi akrabası olduğu iddia edilen kişi tarafından bıçaklandı.

Yeşiltepe Mahallesi 74/1 sokakta sokağın en işlek olduğu saatte 16:00 civarında adı Hasan olduğu iddia edilen bir şahıs yine iddiaya göre tanıdığı tarafından evlerinin önünde bıçaklandı. Olay yerine hemen Polis ve Ambulans çağrıldı. Çok kısa bir süre içinde olay yerine ulaşan Emniyet Görevlileri geniş çaplı önlem aldı ve olay yerini güvenlik şeridi ile çevirdi.Ambulansın gelmesi ile birlikte yaralı gençe olay yerine kalp masajı yapıldı ve ardından ağır yaralı genç en yakın hastaneye götürüldü.Zeytinburnu Haber Gazetesi çok kısa bir süre içinde olay yerine ulaşan tek yayın organıydı. Muharibimizin olay yerinden verdiği Bilgiye göre ağır bir şekilde bıçaklanan genç Hastanede hayatını kaybetti. AYRINTILAR GELİYOR  
Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesi 74/1 Sokakta genç bir kişi akrabası olduğu iddia edilen kişi tarafından bıçaklandı.

Yeşiltepe Mahallesi 74/1 sokakta sokağın en işlek olduğu saatte 16:00 civarında adı Hasan olduğu iddia edilen bir şahıs yine iddiaya göre tanıdığı tarafından evlerinin önünde bıçaklandı. Olay yerine hemen Polis ve Ambulans çağrıldı. Çok kısa bir süre içinde olay yerine ulaşan Emniyet Görevlileri geniş çaplı önlem aldı ve olay yerini güvenlik şeridi ile çevirdi.Ambulansın gelmesi ile birlikte yaralı gençe olay yerine kalp masajı yapıldı ve ardından ağır yaralı genç en yakın hastaneye götürüldü.Zeytinburnu Haber Gazetesi çok kısa bir süre içinde olay yerine ulaşan tek yayın organıydı. Muharibimizin olay yerinden verdiği Bilgiye göre ağır bir şekilde bıçaklanan genç Hastanede hayatını kaybetti.

AYRINTILAR GELİYOR

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.