SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ayhan Akduman Telsiz'e Aday

KÜLTÜR 28.05.2013 - 20:41, Güncelleme: 28.05.2013 - 20:41
 

Ayhan Akduman Telsiz'e Aday

Yaklaşan yerel Seçimler öncesi en büyük mücadelelerden biriside Mahalle Muhtarlıkları için olacak.

Zeytinburnu'nda yıkılması ve alınması güç bir muhtarlık olarak gözüken Telsiz Mahalle Muhtarlığını alan görev süresini tamamlamaya ömür yetmeyen fakat yaptığı hizmetlerle Telsizlilerin gönlünde taht kuran efsane muhtar merhum İmdat Toraman'ın yeri koltuğu dolar mı bilenmez. Fakat bu koltuk için adaylar şimdiden ortaya çıkmaya başladı. Bu adayların içinde en güçlü isimlerden biri ise Ayhan İnşaat ve Emlak'ın sahibi Ayhan Akduman. Ayhan Akduman Zeytinburnu Haber Yayın Grubunun Yönetim Ofisini ziyaret etti. Zeytinburnu TV ve Zeytinburnu FM'in stüdyoların gezen Ayhan Akduman şaşkınlığını gizleyemedi ve Bizlere Zeytinburnu'nda Basın ve Yayın alanında çığır açtığız için teşekkür etti. Muhtar Adayı Akduman Merhum Telsiz Mahalle Muhtarı İmdat Toraman'ı da yad ederek mahalleye yaptığı hizmetlerin asla unutulmayacağını söyledi. 85 Sokağa Fatih Sultan Mehmet İsminin verilmesi fikrinin de İmdat Bey ile Kendi ofisindeki bir konuşma esnasında doğduğunu söyledi. Muhtar Adayı Ayhan Akduman eğer Telsiz halkı  teveccüh gösterirse İmdat Muhtarımızın bıraktığı yerden barağı alarak daha ileriye taşıyacağımdan kimsenin şüphesi olmasın dedi. AYHAN AKDUMAN KİMDİR? Ayhan Akduman köklü bir Zeytinburnulu ve Telsiz'li. Babası 1948 Yılında iş için Kastamonu Taşköprü'den İstanbul'a göçerek Zeytinburnu'na yerleşir. Ayhan Akduman ise 1964 yılında Telsiz Mahallesinde Dünyaya gelir. Evli ve İki çocuk Babası olan Ayhan Akduman 2004 Yılında Ayhan İnşaat ve Emlak'ı kurarak kendi firması ile iş hayatına atılır. Akduman Zeytinburnu Haber Gazetesine verdiği röportajda ise 2014 Yılında Telsiz Mahallesine Muhtar Adayı olduğunu açıkladı ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Yaklaşan yerel Seçimler öncesi en büyük mücadelelerden biriside Mahalle Muhtarlıkları için olacak.

Zeytinburnu'nda yıkılması ve alınması güç bir muhtarlık olarak gözüken Telsiz Mahalle Muhtarlığını alan görev süresini tamamlamaya ömür yetmeyen fakat yaptığı hizmetlerle Telsizlilerin gönlünde taht kuran efsane muhtar merhum İmdat Toraman'ın yeri koltuğu dolar mı bilenmez. Fakat bu koltuk için adaylar şimdiden ortaya çıkmaya başladı. Bu adayların içinde en güçlü isimlerden biri ise Ayhan İnşaat ve Emlak'ın sahibi Ayhan Akduman.

Ayhan Akduman Zeytinburnu Haber Yayın Grubunun Yönetim Ofisini ziyaret etti. Zeytinburnu TV ve Zeytinburnu FM'in stüdyoların gezen Ayhan Akduman şaşkınlığını gizleyemedi ve Bizlere Zeytinburnu'nda Basın ve Yayın alanında çığır açtığız için teşekkür etti. Muhtar Adayı Akduman Merhum Telsiz Mahalle Muhtarı İmdat Toraman'ı da yad ederek mahalleye yaptığı hizmetlerin asla unutulmayacağını söyledi. 85 Sokağa Fatih Sultan Mehmet İsminin verilmesi fikrinin de İmdat Bey ile Kendi ofisindeki bir konuşma esnasında doğduğunu söyledi. Muhtar Adayı Ayhan Akduman eğer Telsiz halkı  teveccüh gösterirse İmdat Muhtarımızın bıraktığı yerden barağı alarak daha ileriye taşıyacağımdan kimsenin şüphesi olmasın dedi.

AYHAN AKDUMAN KİMDİR?

Ayhan Akduman köklü bir Zeytinburnulu ve Telsiz'li. Babası 1948 Yılında iş için Kastamonu Taşköprü'den İstanbul'a göçerek Zeytinburnu'na yerleşir. Ayhan Akduman ise 1964 yılında Telsiz Mahallesinde Dünyaya gelir. Evli ve İki çocuk Babası olan Ayhan Akduman 2004 Yılında Ayhan İnşaat ve Emlak'ı kurarak kendi firması ile iş hayatına atılır. Akduman Zeytinburnu Haber Gazetesine verdiği röportajda ise 2014 Yılında Telsiz Mahallesine Muhtar Adayı olduğunu açıkladı

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.