SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Avrasya Hospital Ve Pazarcılar Derneği

SAĞLIK 21.05.2013 - 21:07, Güncelleme: 21.05.2013 - 21:07
 

Avrasya Hospital Ve Pazarcılar Derneği

Avrasya Hospital Genel Koordinatörü İbrahim Urlu'yu Pazarcılar Derneği Başkanı Mustafa Başaran Tüm Dernek Üyeleri adına Dostluk ziyaretinde bulundu.

Dernek Başkanı Başaran, eskiden hangi semte pazar kuruluyorsa o günü halk hasretle beklerdi, alışveriş yapmak için halkımız ... şimdi ise, her evin altında bir bakkal bir market vs... var. Öncelerdeki gibi pazar kültürü kalmadı yerini alışveriş merkezleri aldı. Eskilerde pazarlar hanımlarımızın hem alışveriş hemde stress atması için büyük oranda vazgeçilmez fırsat yerleriydi. Bu güzel kültürümüzü yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz ekip olarak diye anlatan Başaran, Pazarcı esnafı olarak taze temiz ürün satabilmek için gecenin 02:00 lerine kadar yağmur çamur demeden uykusuz yorgun çalıştığımız dönemlerimizde bazen eve döndüğümüzde çocuklarımızın yüzlerini bile göremiyoruz. Bunca zor meşakatli işimizde ailelerimizden ayrı kalabiliyoruz tabi her mesleğin zorlukları var.Bazen bizim meslekte ağır kaldırmaktan, yük taşımaktan, yerleştirme yaparken istenmeden yaralanmalarımız oluyor. Bu durumda sağlık kurumu olarak ilk tercih ettiğimiz yer herkes gibi biz pazarcılar derneği olarak Avrasya Hospital oluyor. Avrasya Hospital olarak her koşulda iyi ve kötü günde yanımızda olup destek veriyorsunuz, Pazarcılar Derneği olarak , sağlık alanında güvencedeyiz güler yüzüyle kaliteli hizmet alıyoruz hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz dernek adına dedi. 
Avrasya Hospital Genel Koordinatörü İbrahim Urlu'yu Pazarcılar Derneği Başkanı Mustafa Başaran Tüm Dernek Üyeleri adına Dostluk ziyaretinde bulundu.

Dernek Başkanı Başaran, eskiden hangi semte pazar kuruluyorsa o günü halk hasretle beklerdi, alışveriş yapmak için halkımız ... şimdi ise, her evin altında bir bakkal bir market vs... var. Öncelerdeki gibi pazar kültürü kalmadı yerini alışveriş merkezleri aldı. Eskilerde pazarlar hanımlarımızın hem alışveriş hemde stress atması için büyük oranda vazgeçilmez fırsat yerleriydi. Bu güzel kültürümüzü yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz ekip olarak diye anlatan Başaran, Pazarcı esnafı olarak taze temiz ürün satabilmek için gecenin 02:00 lerine kadar yağmur çamur demeden uykusuz yorgun çalıştığımız dönemlerimizde bazen eve döndüğümüzde çocuklarımızın yüzlerini bile göremiyoruz. Bunca zor meşakatli işimizde ailelerimizden ayrı kalabiliyoruz tabi her mesleğin zorlukları var.Bazen bizim meslekte ağır kaldırmaktan, yük taşımaktan, yerleştirme yaparken istenmeden yaralanmalarımız oluyor. Bu durumda sağlık kurumu olarak ilk tercih ettiğimiz yer herkes gibi biz pazarcılar derneği olarak Avrasya Hospital oluyor.

Avrasya Hospital olarak her koşulda iyi ve kötü günde yanımızda olup destek veriyorsunuz, Pazarcılar
Derneği olarak , sağlık alanında güvencedeyiz güler yüzüyle kaliteli hizmet alıyoruz hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz dernek adına dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.