SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ak Seyitnizam'dan Gövde Gösterisi

GÜNDEM 19.05.2013 - 11:11, Güncelleme: 19.05.2013 - 11:11
 

Ak Seyitnizam'dan Gövde Gösterisi

Ak Parti Seyitnizam Mahalle Teşkilatı Danışma Meclisi geniş bir katılımla açık hava toplantısı şeklinde yapıldı.

Seyitnizam Mahalle Başkanı Fikret Oğuş, Danışma Meclisinin yapılacağı alanı miting alanı gibi süslemiş ve ekibile birlikte oldukça güzel bir mekanı toplantı için hazırlamıştı. Ak Parti'nin en çalışkan Mahalle Başkanlarından biri olan Fikret Oğuş, ilk olarak kürsüye geledi ve Mahallenin seçmen bilgilerini toplantıya katılanlalra paylaştı. Başkan Oğuş Seyitnizam Mahallesini bir önceki Ak Parti Mahalle Başkanından % 54 ile teslim aldıklarının ve bu sçimde Hedeflerinin % 60 ve üstünün alarak yine birinci parti olmak olduğunun altını çizdi. Toplantıya Türkiye'de İslamcılık Düşüğncesi Sempozyumuna katılan misafileriin kısa bir süreliğibe bırakara gelen Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Ak Parti iktidarı ile Türkiye'nin değişen yüzüne vurgu yaptı. Başkan Aydın hiç bir şeye bakmaya gerk yok, sadece bir kaç hafta önce İstanbul'un üçüncü Havalimanı ihalesi yapıldı. Bu ihaleden devletin kasasına girecek olan para Ak Parti'nin Türkiye'yi devraldığındaki bütçesinden daha fazla,  işte Ak Parti gerçeği budur dedi. Ak Parti istanbul Milletvekili Ahmet Haldun Ertürk ve Ak parti Zeytinburnu ilçe Başkanı Bahattin ünver, Ak Parti ile Türkiyenin nasıl değiştini ve bunun 12 Refrandum ile sağlandığını söylediler. Başkan Ünver, tüm bu icraatlarının devamı için bu seçimin  çok önemli olduğunu ve oyların yeniden tavan yapması gerektiğini söyledi. Ak Parti Seyitnizam Mahalle Danışma Meclisinde, sarhoş bir sürücünün çarpması sonucu işe giderken genç eşini kaybettiğini belirten bir beyefendinin hikayesi herkesi gözyaşlarına boğdu. Tolantıda, Sultan Murat Camii çevresindeki kamulaştırma ve Kentsel Dönüşümde gündeme geldi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Ak Parti Seyitnizam Mahalle Teşkilatı Danışma Meclisi geniş bir katılımla açık hava toplantısı şeklinde yapıldı.

Seyitnizam Mahalle Başkanı Fikret Oğuş, Danışma Meclisinin yapılacağı alanı miting alanı gibi süslemiş ve ekibile birlikte oldukça güzel bir mekanı toplantı için hazırlamıştı. Ak Parti'nin en çalışkan Mahalle Başkanlarından biri olan Fikret Oğuş, ilk olarak kürsüye geledi ve Mahallenin seçmen bilgilerini toplantıya katılanlalra paylaştı. Başkan Oğuş Seyitnizam Mahallesini bir önceki Ak Parti Mahalle Başkanından % 54 ile teslim aldıklarının ve bu sçimde Hedeflerinin % 60 ve üstünün alarak yine birinci parti olmak olduğunun altını çizdi.

Toplantıya Türkiye'de İslamcılık Düşüğncesi Sempozyumuna katılan misafileriin kısa bir süreliğibe bırakara gelen Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Ak Parti iktidarı ile Türkiye'nin değişen yüzüne vurgu yaptı. Başkan Aydın hiç bir şeye bakmaya gerk yok, sadece bir kaç hafta önce İstanbul'un üçüncü Havalimanı ihalesi yapıldı. Bu ihaleden devletin kasasına girecek olan para Ak Parti'nin Türkiye'yi devraldığındaki bütçesinden daha fazla,  işte Ak Parti gerçeği budur dedi.

Ak Parti istanbul Milletvekili Ahmet Haldun Ertürk ve Ak parti Zeytinburnu ilçe Başkanı Bahattin ünver, Ak Parti ile Türkiyenin nasıl değiştini ve bunun 12 Refrandum ile sağlandığını söylediler. Başkan Ünver, tüm bu icraatlarının devamı için bu seçimin  çok önemli olduğunu ve oyların yeniden tavan yapması gerektiğini söyledi.

Ak Parti Seyitnizam Mahalle Danışma Meclisinde, sarhoş bir sürücünün çarpması sonucu işe giderken genç eşini kaybettiğini belirten bir beyefendinin hikayesi herkesi gözyaşlarına boğdu. Tolantıda, Sultan Murat Camii çevresindeki kamulaştırma ve Kentsel Dönüşümde gündeme geldi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.