SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Acil Şifalar Yaşar Dindar

GÜNDEM 13.05.2013 - 20:35, Güncelleme: 13.05.2013 - 20:35
 

Acil Şifalar Yaşar Dindar

CHP İl Genel Meclis Üyesi Yaşar Dindar işyerinden görülmez bir kaza atlattı

Uzun Yıllardır Deri sektöründe özel bir firmada çalışan CHP İl Genel Meclis Üyesi Yaşar Dindar işyerinde görülmez bir kaza atlattı.Alt kattan üst kata elindeki çay bardağı ile çıkarken bir anda merdivende dengesini kaybederek düşmesi sonucu elindeki çay bardağı parçalanarak parmaklarının bir çoğun derin bir şekilde kesti. İşyerindeki arkadaşları tarafından hemen hastaneye kaldırılan Meclis Üyemiz Yaşar Dindar ameliyat alındı. Yaklaşık dört saat süren ameliyat sonrası parmakları dikilen Yaşar Dindar bir haftadır hastane ile ev arasında mekik dokuyarak tedavisine devam ediyor. Bizde Zeytinburnu Haber Ailesi olarak Meclis Üyemize Acil Şifalar diliyoruz. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
CHP İl Genel Meclis Üyesi Yaşar Dindar işyerinden görülmez bir kaza atlattı

Uzun Yıllardır Deri sektöründe özel bir firmada çalışan CHP İl Genel Meclis Üyesi Yaşar Dindar işyerinde görülmez bir kaza atlattı.Alt kattan üst kata elindeki çay bardağı ile çıkarken bir anda merdivende dengesini kaybederek düşmesi sonucu elindeki çay bardağı parçalanarak parmaklarının bir çoğun derin bir şekilde kesti.

İşyerindeki arkadaşları tarafından hemen hastaneye kaldırılan Meclis Üyemiz Yaşar Dindar ameliyat alındı. Yaklaşık dört saat süren ameliyat sonrası parmakları dikilen Yaşar Dindar bir haftadır hastane ile ev arasında mekik dokuyarak tedavisine devam ediyor. Bizde Zeytinburnu Haber Ailesi olarak Meclis Üyemize Acil Şifalar diliyoruz.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.